Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ikerek to ten z avatara? swego czasu kocha?am si? w jonathanie c., zazdro?ci?am tej ance, ?e ma go na zawsze i od zawsze
A ty aine to chyba podpisujesz si? razem z kotem
Na razie si? za nikogo nie wydawajmy dziewcz?ta tylko cieszmy si? wolno?ci?
teraz na avku rozsiedli si? Panowie Mego serca. Iker panuje troszk? d?u?ej
wcze?niej mia?am Gilberta. ;-)
Karotko, Kot jest wielkim milosnikiem Ryska. Nieprzejednanym i wiernym. Poza wspolna upioromania vala reszta jest skrajnie odmienna...
lady_kasiek napisał:
Iker panuje troszk? d?u?ej
Dalej nie wiem kto to ten Iker? I jeszcze przedstaw mi tego drugiego pana ,bo nie poznaj?
AineNiRigani napisał:
Poza wspolna upioromania vala reszta jest skrajnie odmienna...
Aine o co chodzi w tym zdaniu?
poza wspolna upioromania (zwana inaczej gerrymania, butleromania itd) przy pozostalych panach prezentujemy z Kotkiem raczej skrajnie odnienne upodobania
karotka napisał:
lady_kasiek napisał:
Iker panuje troszk? d?u?ej
Dalej nie wiem kto to ten Iker?
I jeszcze przedstaw mi tego drugiego pana ,bo nie poznaj?
mój avatar przedstawia dwa razy Ikera Casillasa wspania?ego bramkarza Realu Madryt i dwa razy Rysia, raz jako Johna Thorntona a raz jako Guya
Aine jakbym nie wiedzia?a, ?e bossssski gerard butler wystepowa? jako upiór z opery to za chiny bym si? nie domy?li?a co ty znowu? plecisz-masz dar prostego t?umaczenia . Ucz si? od lady kasiek
Lady kasiek a widzisz teraz ju? wszystko chwyci?am w lot-nie cierpi? pi?ki no?nej wi?c teraz rozumiem czemu mi ten ikerek nic nie mówi?
-
I dobrze, ?e nic nie mówi? bo zaborcza jestem i mu zabraniam z nieznajomymi rozmawia?
Dziewczy czy ktora? z Was dysponuje t?umaczeniem fanfika? je?eli tak by?abym wdzi?czna. Dzi?kuje.
Ja my?la?am, ?e tu rozmawiacie o Rysiu, a tu offtopów tyle...
Zmykam do krainy Rysia i N&S
Gosienko, Rysio-Pysiu jest tutaj jednym z wielu. He he - i nie przypuszczam, aby kwestia jego dziewictwa byla tak goraco poruszana