Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Pliki z fragmentami filmow Rysia.
Szczegolnie polecam: Casualty i Doctors.
http://mysite.wanadoo-members.co.uk/ric … index.html
Mozna ogladac online.
Bardzo dziękuję Gosiu, zaczynam oglądać
Fajne te urywki, w Casualty też go po rączkach całuje...
[URL=http://img131.imageshack.us/my.php?image=another14oo7rn.jpg][/URL]
[URL=http://img131.imageshack.us/my.php?image=another14oo7rn.jpg][/URL]
No bo co by nie mówić, zgrabne ma te rączki.
Nie mówcie, że nie zrobiłybyście tego samego, gdybyście się znalazły na miejscu Margaret czy tej kobiety z Casualty
Na miejscu Margaret napewno. Miała mało czasu, żeby mu pokazac jak zmieniły sie jej uczucia (tylko 10 minut) a na szyje przeciez mu się rzucić nie mogła.
Monika, nie mowie ze nie
A zrozumialas, czemu ta kobieta w te reke go caluje?
Monika, nie mowie ze nie
A zrozumialas, czemu ta kobieta w te reke go caluje?
No właśnie jeszcze nie oglądałam, a co, strzeliłam jakąś gafę?
Nie wiem, bo nie zrozumialam. Liczylam na Ciebie
Ta blondyna zwierzała mu się z problemów ze swoim chłopakiem Patrickiem. Odniosłam wrażenie że bohater Rysia i ona byli kiedyś parą. A ten pocałunek? Może w podzięce za to, że ją wysłuchał? I na koniec powiedział: Zawsze w nieodpowiednim momencie
Hehe, dzieki, chyba jeszcze przeslucham
Monet maluje stogi siana:
[URL=http://img382.imageshack.us/my.php?image=pdvd278x0sa.jpg][/URL]
Ojej, czemu ja tego nie mogę ściagnąć? :-(
Za to teraz słucham plików dźwiękowych z "N&S" - "So, you ARE going... and never come back...?" Jakie to robi wrażenie bez obrazu!!! Głos, Głos, Głos! Boski dar facet otrzymał!
Za to teraz słucham plików dźwiękowych z "N&S" - "So, you ARE going... and never come back...?" Jakie to robi wrażenie bez obrazu!!! Głos, Głos, Głos! Boski dar facet otrzymał!
Glos a i owszem ale profil jaki niesamowity! Wlasnie go rysowalam i moglam bezkarnie wpatrywac sie w niego 2 godziny niestety... jego nos nie wszystkim sie podoba co odkrylam z niemalym zdziwieniem 8O Pokazuje swoje dzielo pani S. u ktorej mieszkam na stancji, a ona kwituje to zdaniem: Nos ma okropny.. brzydal..
Myslalam ze padne trupem.. no coz.. pan Thornton to chyba nie jej typ ale ja nie spoczne i wlasnie powstaje drugi portrecik z cyklu pan Thornton z profilu. Pod koniec tygodnia na necie (jaka reklama hehe)
Monet maluje stogi siana:
[URL=http://img382.imageshack.us/my.php?image=pdvd278x0sa.jpg][/URL]
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
A ja ciÄ…gle jeszcze nie mam screenka :cry: :cry: :cry: :cry:
Wlasnie go rysowalam i moglam bezkarnie wpatrywac sie w niego 2 godziny (...) ale ja nie spoczne i wlasnie powstaje drugi portrecik z cyklu pan Thornton z profilu. Pod koniec tygodnia na necie (jaka reklama hehe)
Czekamy
Też obejrzałam te fragmenty i faktycznie najlepsze sa te z Casualty. Rysiu pomimo niezbyt pieknego profilu (nobody's perfect ) ma niesamowicie podniecający głos i fantastyczne dłonie (ja zawsze przy poznaniu kogoś zwracam uwagę po pierwsze na oczy, a po drugie na dłonie). Jakieś takie moje zboczeniu i już
Glos a i owszem ale profil jaki niesamowity! Wlasnie go rysowalam i moglam bezkarnie wpatrywac sie w niego 2 godziny niestety... jego nos nie wszystkim sie podoba co odkrylam z niemalym zdziwieniem 8O Pokazuje swoje dzielo pani S. u ktorej mieszkam na stancji, a ona kwituje to zdaniem: Nos ma okropny.. brzydal..
Myslalam ze padne trupem.. no coz.. pan Thornton to chyba nie jej typ ale ja nie spoczne i wlasnie powstaje drugi portrecik z cyklu pan Thornton z profilu. Pod koniec tygodnia na necie (jaka reklama hehe)
Czekamy w takim razie na boskiego JT z profilu. Kocham jego profil!!! A
Twojej pani od stancji zapuść "N&S", niech zachoruje (chyba że ona z tych, co to "Modę na sukces" oglądają?)
Też obejrzałam te fragmenty i faktycznie najlepsze sa te z Casualty. Rysiu pomimo niezbyt pieknego profilu (nobody's perfect ) ma niesamowicie podniecający głos i fantastyczne dłonie (ja zawsze przy poznaniu kogoś zwracam uwagę po pierwsze na oczy, a po drugie na dłonie). Jakieś takie moje zboczeniu i już
A mi sie strasznie podoba... uwaga bo to BARDZO DZIWNE bialy kolnierzyk pana Thorntona... wyglada tak niesamowicie w bialym kolnierzyku i czarnej marynarce. Tak kontarastuje czystoscia i biela do robotnikow.. no i od razu wyglada lepiej
ee to chyba powinno byc na watku N&S c.d.
chociaz wlasciwie to nie wiem gdzie to wpisac, bo bialy kolnierz u pana Darcy'ego rowniez jest niesamowity.
Pointa - facet od razu lepiej wyglada jak jest ubrany elegancko. Nie da sie ukryc.
Czekamy w takim razie na boskiego JT z profilu. Kocham jego profil!!! A
Twojej pani od stancji zapuść "N&S", niech zachoruje (chyba że ona z tych, co to "Modę na sukces" oglądają?)
Nie "zapuszcze" jej N&S bo tego nie wzielam z domu! Bijcie mnie laciem, ale nie moglam! Dla dobra moich studiow postanowilam sie posiwecic i zostawic N&S w domu... inaczej nic bym sie nie uczyla.
Na szczecie moja pani od stancji nie z tych, co Mode na sukces ogladaja. To anglistka co prace magistersa o siostrach Bronte pisala czyli pokrewna dusza. Ale RA jej sie nie podoba... trudno. Przynajmniej Colina nie krytykuje heh
Nie "zapuszcze" jej N&S bo tego nie wzielam z domu! Bijcie mnie laciem, ale nie moglam! Dla dobra moich studiow postanowilam sie posiwecic i zostawic N&S w domu... inaczej nic bym sie nie uczyla.
Na szczecie moja pani od stancji nie z tych, co Mode na sukces ogladaja. To anglistka co prace magistersa o siostrach Bronte pisala czyli pokrewna dusza. Ale RA jej sie nie podoba... trudno. Przynajmniej Colina nie krytykuje heh
A to w takim razie zwracam honor pani ze stancji! Ale że boskiego RA ne docenia... coż, zostaje dla nas więcej do podziwiania :-) Nie dziwię się, że nie wzięłaś "N&S", to takie uzależnienie, że nauka przy tym na ostatnie miejsce idzie. Więc nie dostaniesz laciem tym razem :-)
Ja tam KOCHAM jego profil
Tak zadurzyc sie w postaci, aktorze pewnie tez, to zboczenie jakies chyba ...
Moge go sluchac bez konca ...i jego kwestii w N&S zwlaszcza.
I w ogole te zdjecia ma takie piekne ....
Profil w Monecie:
[URL=http://img291.imageshack.us/my.php?image=pdvd1300ex.jpg][/URL]
Ja tam KOCHAM jego profil
Tak zadurzyc sie w postaci, aktorze pewnie tez, to zboczenie jakies chyba ...
I w jego nosku, i w nosku :-) Tak, to zboczenie, już to stwierdziłyśmy :-)
A Monetowy profil wspaniały!
Monika24 napisa³:
No właśnie, czyli nici ze ślinienia do Rysia Pysia
Zostaje nam tylko podziwianie jego kunsztu aktorskiego 8)
You are STEALING my bandwidth!! Remove the link to my webspace IMMEDIATELY!!