Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Tak Zawsze pojawiali si? faceci i grali na skrzypcach
Sympatyczny film, ale oczywi?cie nie oby?o si? bez "dramatycznych" momentów, jak odej?cie z domu.
Caitriono, a "Jestem przy tobie" widzia?a?? Albo "Bride and prejudice"? Bo jakby co, to mam 8)O, jak ja lubie to forum!
![]()
"Bride..." widzia?am, ale "Jestem przy tobie" nie, wi?c mo?e wymiana maili?
Jassssne aragonte@autograf.pl
A ten nowy filmik o jutro co? tam widzia?am, ale nie naby?am jeszcze... Poczekam, a? b?dzie bli?ej pensji chyba
O, jak ja lubie to forum!
![]()
"Bride..." widzia?am, ale "Jestem przy tobie" nie, wi?c mo?e wymiana maili?Jassssne
aragonte@autograf.pl
Juz pisz?!
Nie mog? darowa? temu m?odszemu (na L., nie pami?tam imienia) ?e pod koniec filmu ?ci?? w?osy. A tak mu by?o ?adnie
Migotka, a na tym pierwszym to kto? Hrithik Roshan?
Hritrika mo?na pozna? bezb??dnie po przero?cie muskulatury. Kiedy zobaczy?am jego fotki z Czasem s?o?ce, skojarzy? mi si? z Pluszczenk? i tym jego popisowym numerem z pokazów.
Hritrika mo?na pozna? bezb??dnie po przero?cie muskulatury. Kiedy zobaczy?am jego fotki z Czasem s?o?ce, skojarzy? mi si? z Pluszczenk? i tym jego popisowym numerem z pokazów.
A tak!! Hehe, dobre
Fakt, przero?ni?t? ma, to nie moj typ, ale Hrithik jest tak pora?aj?co pi?kny, ?e nie dziwi? si?, ?e go w Indiach za boga uwa?aj?. Taki perfekcyjny nadcz?owiek :-)
Mia?am takie momenty w K3G, ?e kiedy H. ta?czy?, zastanawia?m si? tylko ile on ma centymertów nóg. Modelka by si? nie powstydzi?a. Tylko ramiona rozd?? sobie przesadnie.
Mia?am takie momenty w K3G, ?e kiedy H. ta?czy?, zastanawia?m si? tylko ile on ma centymertów nóg. Modelka by si? nie powstydzi?a. Tylko ramiona rozd?? sobie przesadnie.
A ta?czy cudnie! Zreszt? oni tam wszyscy. A Hrithik to jeszcze ?piewa, na koncerty je?dzi do USA i GB, a Hinduski wariuj? ;-)
Co do rewelacyjnych scen z "Jestem przy tobie", to oprócz sekwencji walki na platformie (jak z jakiej? gry komputerowej, genialnie zrobiona!) uwielbiam scen? na balu, kiedy major Ram Sharma w zwolnionym tempie rzuca si? na pod?og?, a potem rzuca si? i sunie na kolanach (z zakr?tem!) przed partnerk? :-) I scen?, w której strzela do terrorysty przez sari dziewczyny (pomi?dzy jej nogami - jakie oko, Bond wysiada :-))
Oni tam wszyscy maj? takie figury, tak ?wietnie ta?cz?, i s? tak wy?wiczeni ?e a? szcz?ka opada. A co do Hrithika... Có?, ma te mi??nie, ale akurat u niego jako? mi to nie przeszkadza
Ja te mi??nie i te przezroczyste koszule te? mog? ogl?da? ale tylko w indyjskich produkcjach
Wiecie, ja tego u siebie nie mog? poj??: normalnie mam du?e wyczulenie na kicz i obciach, wol? zawsze za ma?o ni? za du?o i zmys? ironii dzia?a u mnie w stopniu wysokim. Tymczasem w bollywood lampka si? nie zapala, albo zapala si? ?rednio o 50% rzadziej. Ogl?da?am wczoraj z zapartym tchem scen? "wet sari" z Kuch Kuch Hota Hai: SRK w przezroczystej i rozpi?tej koszuli (ach, jak ja marz?, ?eby tylko raz po?ozy? mu r?k? na sercu, tak jak Naina w "Gdyby jutra nie by?o"), Kajol w przecudnym czerwonym sari, oboje mokrzy, wokó? ciemno?ci, seans dotykania si?, zaplatania r?k, wpatrywania si? w siebie i g?adzenia po szyi i twarzy - normalnie nie wy?abym ze ?miechu. Wczoraj przewin??am sobie ze trzy razy.
No przepraszam, jeszcze w jednym przypadku toleruj?: kiedy podobne rzeczy robi Upiór-Gerard (Mi?osz, to dla Ciebie)
I w ogóle, GosiuJ, stwierdzam jednak, ?e erotyzm sugerowany, a nie pokazywany jest strrasznie gor?cy. Scen?, w której Kajol przesuwa palcami po mokrej twarzy Sharuka, coraz ni?ej, od brwi po brod?, z ma?ym przystankiem na ustach zg?aszam do plebiscytu na najbardziej motylkowy bollywoodzki "moment". Na drugim miejscu: bransoletki z K3G.
W majowym numerze "Filmu" jest du?y artyku? na temat Bollywood i recenzja filmu "Gdyby jutra nie by?o", który to film uzyska? w?ród dosy? ostrych krytyków tego czasopisma a? 4 gwiazdki na 6 mo?liwych.
Napisano m.in. "Bollywoodzkie emocje s? silniejsze ni? europejskie wzruszenia. Na tym polega sukces kina z Indii".
Hehe, zgadzam si?. Ja te? nie lubi? kiczu, i takich strasznie "emocjonalnych" sytuacji w filmach. Jednak w tych z Bollywood jako? one mnie nie ra??. To w ko?cu wreszcie co? innego po tym do czego przyzwyczai?y nas ameryka?skie produkcje.
Dzi?ki Kaziutko za namiar na FILM! Od jakiego? czasu go przesta?am kupowa?, ale zrobi? wyj?tek.
Przy okazji: w czoraj by?am na Jasminum (polecem!!) - przeor "pachn?cego" klasztoru by? pasjonatem kina i k?ad? sie do ?ó?ka z egzemplarzem FILMU (na ok?adce Lord Vader). By?o to przekomiczne.
Czyta?am wiele dobrego na temat filmu "Jasminum" i mam zamiar sie wybra?, chocia? (o dziwo) dosta? od "Filmu" tylko 3 gwiazdki.
Chybaaaaa nieeeeeeee
O rany, te oczy s? :oops: najpi?kniejsze na ?wiecie, w ?yciu czego? takiego nie widzia?am.
Jasminum ogl?da si? ?wietnie, a krytyka niech sobie mówi co chce. Zach?cam naprawd? i szczerze - rzecz jest o mi?o?ci, zapachach i ?wi?to?ci, melodie Koniecznego nucone przez ma?? dziewczynk? ("pim-pim-pim"), troch? ?miesznie, troch? smutno, troche tajemniczo - czegó? chcie? wi?cej? Do kompletu Gajos, Linda, Ferency, Globisz i ma?y elf
nie wiem dlaczego zawsze podobaja mi si? oczy u facetówmnie te?...a oczy Hrithika...?LICZNE!
Sanjana, czy Twoim zdaniem tamte ocz?ta (ocz?ta solo) Hrithika by?y w?a?nie, czy nie? Bo zdaje mi si?, ze tak, ale pewno?ci nie mam...
a to jest TEN z motoru (patrz strona wczesniej)
JOHN ABRAHAM![]()
![]()
No i w ko?cu kto? w miare strawialny!!!
nie wiem dlaczego zawsze podobaja mi si? oczy u facetów, moja kumpela zwraca uwag? na buty (sic) a inna na d?onie
A moim fetyszem s? brwi, stopy i d?onie
JOHN ABRAHAM
A ten pan to kto? Ale jako? tak mniej ciekawy jest...
A te ocz?ta! O mamo! No cude?ko po prostu!
Ja patrz? na: 1 oczy 2 wzrost
Taram taram, og?aszam, kupcie FILM!!
W majowym numerze nie tylko fajna recenzja "Gdyby jutra nie by?a", ale jeszcze artyku? o przyj?ciu bollywood w Polsce, namiary na ludzi, strony www, imprezy, troche analizy zjawiska. Polecam, nie jeste?my same w tym zimnym ?wiecie
Pan od motoru te? ma oczy- jak migda?y. Ale nie znam cz?owieka.
Moja cz??? - fetysz na któr? zwracam uwag? u ka?dego m??czyzny to g?os. No i te odwieczne oczy, ale w realu niewielu jest takich z pi?knymi.