Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Alison to nie są pirackie wersje. To są dokładnie te filmy z gazet - z tych egzemplarzy, co w sklepie nie zeszły. Na takim placu możesz kupić osobo film za 5-8zł i osobno gazetkę. Tak kupuję "Świat nauki" - zamiast 12zł płacę 3zł Oczywiście wyszystko jest opóżnione -po wycofeniu ze sprzedaży "oficjalnej". Ale co tam - można poczekać
Acha, to nie wiedziałam. Po prostu tam nie zaglądam, ale dobrze wiedzieć. Dzięki.
Poza tym jestem Alison
Wstapilam do kiosku po "Swiat kobiety" i zamiast "Sniadania u Tiffany`ego", ktory mialam kupic (a tego filmu nie znam), wzielam wersje z "Niedzwiadkiem"! , bo okazuje sie, ze jest to drugi film do wyboru. Nie moglam sie powstrzymac. Ja po prostu uwielbiam ten film
Na szczescie mam tzw. "Takie Place" czyli Rondo Wiatraczna i Stadion, gdzie mozna nabyc filmy po zdezaktualizowanych czasopismach, wiec moze jeszcze "Sniadanie" gdzies dopadne.
Acha, to nie wiedziałam. Po prostu tam nie zaglądam, ale dobrze wiedzieć. Dzięki.
Poza tym jestem Alison
Sorry :oops: :oops: :oops: Oczywiście, że Alison :oops: :oops: :oops: Jeszcze raz przepraszam - już poprawiłam.
Pod koniec miesiąca będzie w Olivii -
http://www.filmweb.pl/Good,Woman%2C,A,% … ,id=107507
A good woman ze Scarlett, Helen HUnt, tomem Wilkinsonem
A good woman ze Scarlett, Helen HUnt, tomem Wilkinsonem
O kurczaki!! Toż to ja chciałam iść na niego do kina, ale nikt nie chciał mi towarzyszyć... A teraz będzie w gazecie
Dzięki wielkie milosz!!
A good woman ze Scarlett, Helen HUnt, tomem WilkinsonemO kurczaki!! Toż to ja chciałam iść na niego do kina, ale nikt nie chciał mi towarzyszyć... A teraz będzie w gazecie
![]()
Dzięki wielkie milosz!!
voila kobietki voila
A czy "Niebezpieczne związki" kwalifikują sie jako filmik gazetowy? Bo już je dzisiaj widziałam i mnie kusiły, kusiły...
Niestety, akurat ta seria filmów droga jest dosyć i chyba poczekam, aż dorwę to taniej na jakimś bazarku 8)
Hehe, nieuzyta kobieta.
Glamour - gwoli wyjaśnienia - jest typową gazetka dla pań, które maja mnóstwo pieniędzy i żadnych zainteresowań poza tym, żeby ładnie się ubierać i pięknie pachnieć. Drogie nic.
Oj, dziewczyny, na kibelku można poczytać (excusez le mot ;-))
Hehe, nieuzyta kobieta.
Glamour - gwoli wyjaśnienia - jest typową gazetka dla pań, które maja mnóstwo pieniędzy i żadnych zainteresowań poza tym, żeby ładnie się ubierać i pięknie pachnieć. Drogie nic.Oj, dziewczyny, na kibelku można poczytać (excusez le mot ;-))
Kurcze, muszę jednak chyba wybrać się na taki bazarek i u mnie, aby przeszukać te tytuły (zawsze przechodzę tamtedy idąc po zakupy i nigdy się nie zatrzymałam), a nuż jakieś perełki wpadną mi w łapki
Mowiłam, Oliwia górą! Daja dobre filmy!
Co do Niebezpiecznych związków - niestety, nie kwalifilkują się jako filmy z gazet, cena nie ta! Ale za to dostaje się kawał porządnego poracowania z pięknymi zdjęciami. Akurat ten filmik polecam - pochwalę się - znam autorkę książki i wiem, że się solidnie nad ią napracowała
A czy któraś z was dziewczyny orentuje się czy w Katowicach są takie bazarki
Wiesz co, możnaby sprawdzić tam na Bocheńskiego (od Gliwickiej w bok, w stronę autostrady), tam to chyba sprzedają takie szwarz, mydło i powidło.
Wiesz co, możnaby sprawdzić tam na Bocheńskiego (od Gliwickiej w bok, w stronę autostrady), tam to chyba sprzedają takie szwarz, mydło i powidło.
Dzięki Ali. ak tylko znajdę czas i siłę to sprawdzę
Hehe, nieuzyta kobieta.
Glamour - gwoli wyjaśnienia - jest typową gazetka dla pań, które maja mnóstwo pieniędzy i żadnych zainteresowań poza tym, żeby ładnie się ubierać i pięknie pachnieć. Drogie nic.Oj, dziewczyny, na kibelku można poczytać (excusez le mot ;-))
Lektura kibelkowa.
Przeterminowane gazetki (także z filmami) są również na dworcu na takim wielkim stoisku po prawej stronie od wejścia - czasem sobie do pociagu kupowałam. Polecam. Są różne vivy, gale, glamoury, a także na temat mieszkań, ogrodów, komputerowe, playboy... ;-)
http://www.jacky.republika.pl/
To jest taka stronka gdzie można się dowiedzieć (aczkolwiek nie wszystko) jakie filmy były lub będą i w jakiej gazecie.
O rany, to nawet taką stronę wymyślili?! Dobrze znać, dzięki!
http://www.jacky.republika.pl/
To jest taka stronka gdzie można się dowiedzieć (aczkolwiek nie wszystko) jakie filmy były lub będą i w jakiej gazecie.
dzięki , nie wiedziałam, że jest taka stronka.
m.