Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Alison to nie s? pirackie wersje. To s? dok?adnie te filmy z gazet - z tych egzemplarzy, co w sklepie nie zesz?y. Na takim placu mo?esz kupi? osobo film za 5-8z? i osobno gazetk?. Tak kupuj? "?wiat nauki" - zamiast 12z? p?ac? 3z? Oczywi?cie wyszystko jest opó?nione -po wycofeniu ze sprzeda?y "oficjalnej". Ale co tam - mo?na poczeka?
Acha, to nie wiedzia?am. Po prostu tam nie zagl?dam, ale dobrze wiedzie?. Dzi?ki.
Poza tym jestem Alison
Wstapilam do kiosku po "Swiat kobiety" i zamiast "Sniadania u Tiffany`ego", ktory mialam kupic (a tego filmu nie znam), wzielam wersje z "Niedzwiadkiem"! , bo okazuje sie, ze jest to drugi film do wyboru. Nie moglam sie powstrzymac. Ja po prostu uwielbiam ten film
Na szczescie mam tzw. "Takie Place" czyli Rondo Wiatraczna i Stadion, gdzie mozna nabyc filmy po zdezaktualizowanych czasopismach, wiec moze jeszcze "Sniadanie" gdzies dopadne.
Acha, to nie wiedzia?am. Po prostu tam nie zagl?dam, ale dobrze wiedzie?. Dzi?ki.
Poza tym jestem Alison
Sorry :oops: :oops: :oops: Oczywi?cie, ?e Alison :oops: :oops: :oops: Jeszcze raz przepraszam - ju? poprawi?am.
Pod koniec miesi?ca b?dzie w Olivii -
http://www.filmweb.pl/Good,Woman%2C,A,% … ,id=107507
A good woman ze Scarlett, Helen HUnt, tomem Wilkinsonem
A good woman ze Scarlett, Helen HUnt, tomem Wilkinsonem
O kurczaki!! To? to ja chcia?am i?? na niego do kina, ale nikt nie chcia? mi towarzyszy?... A teraz b?dzie w gazecie
Dzi?ki wielkie milosz!!
A good woman ze Scarlett, Helen HUnt, tomem WilkinsonemO kurczaki!! To? to ja chcia?am i?? na niego do kina, ale nikt nie chcia? mi towarzyszy?... A teraz b?dzie w gazecie
![]()
Dzi?ki wielkie milosz!!
voila kobietki voila
A czy "Niebezpieczne zwi?zki" kwalifikuj? sie jako filmik gazetowy? Bo ju? je dzisiaj widzia?am i mnie kusi?y, kusi?y...
Niestety, akurat ta seria filmów droga jest dosy? i chyba poczekam, a? dorw? to taniej na jakim? bazarku 8)
Hehe, nieuzyta kobieta.
Glamour - gwoli wyja?nienia - jest typow? gazetka dla pa?, które maja mnóstwo pieni?dzy i ?adnych zainteresowa? poza tym, ?eby ?adnie si? ubiera? i pi?knie pachnie?. Drogie nic.
Oj, dziewczyny, na kibelku mo?na poczyta? (excusez le mot ;-))
Hehe, nieuzyta kobieta.
Glamour - gwoli wyja?nienia - jest typow? gazetka dla pa?, które maja mnóstwo pieni?dzy i ?adnych zainteresowa? poza tym, ?eby ?adnie si? ubiera? i pi?knie pachnie?. Drogie nic.Oj, dziewczyny, na kibelku mo?na poczyta? (excusez le mot ;-))
Kurcze, musz? jednak chyba wybra? si? na taki bazarek i u mnie, aby przeszuka? te tytu?y (zawsze przechodz? tamtedy id?c po zakupy i nigdy si? nie zatrzyma?am), a nu? jakie? pere?ki wpadn? mi w ?apki
Mowi?am, Oliwia gór?! Daja dobre filmy!
Co do Niebezpiecznych zwi?zków - niestety, nie kwalifilkuj? si? jako filmy z gazet, cena nie ta! Ale za to dostaje si? kawa? porz?dnego poracowania z pi?knymi zdj?ciami. Akurat ten filmik polecam - pochwal? si? - znam autork? ksi??ki i wiem, ?e si? solidnie nad i? napracowa?a
A czy która? z was dziewczyny orentuje si? czy w Katowicach s? takie bazarki
Wiesz co, mo?naby sprawdzi? tam na Boche?skiego (od Gliwickiej w bok, w stron? autostrady), tam to chyba sprzedaj? takie szwarz, myd?o i powid?o.
Wiesz co, mo?naby sprawdzi? tam na Boche?skiego (od Gliwickiej w bok, w stron? autostrady), tam to chyba sprzedaj? takie szwarz, myd?o i powid?o.
Dzi?ki Ali. ak tylko znajd? czas i si?? to sprawdz?
Hehe, nieuzyta kobieta.
Glamour - gwoli wyja?nienia - jest typow? gazetka dla pa?, które maja mnóstwo pieni?dzy i ?adnych zainteresowa? poza tym, ?eby ?adnie si? ubiera? i pi?knie pachnie?. Drogie nic.Oj, dziewczyny, na kibelku mo?na poczyta? (excusez le mot ;-))
Lektura kibelkowa.
Przeterminowane gazetki (tak?e z filmami) s? równie? na dworcu na takim wielkim stoisku po prawej stronie od wej?cia - czasem sobie do pociagu kupowa?am. Polecam. S? ró?ne vivy, gale, glamoury, a tak?e na temat mieszka?, ogrodów, komputerowe, playboy... ;-)
http://www.jacky.republika.pl/
To jest taka stronka gdzie mo?na si? dowiedzie? (aczkolwiek nie wszystko) jakie filmy by?y lub b?d? i w jakiej gazecie.
O rany, to nawet tak? stron? wymy?lili?! Dobrze zna?, dzi?ki!
http://www.jacky.republika.pl/
To jest taka stronka gdzie mo?na si? dowiedzie? (aczkolwiek nie wszystko) jakie filmy by?y lub b?d? i w jakiej gazecie.
dzi?ki , nie wiedzia?am, ?e jest taka stronka.
m.