Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Spokojnie, nasz ukochany Pan Darcy nie reklamuje proszku do prania, lecz wyst?pi? w reklamie spo?ecznej. Przy??czy? si? do kampanii przeciwko zasadom ?wiatowego handlu. Akcja o nazwie Made Trade Fair ma zwróci? uwag? na to, w jakich warunkach produkuje si? kupowane przez nas rzeczy, zw?aszcza jedzenie.
Reklamy nie widzia?am, a jedynie zdj?cia w brukowcu. W ka?dym razie Colinowi wylewaj? kaw? na g?ow? i bia?? koszulk?. Czy kto? widzia? ten spot??
co? s?ysza?am o tej reklamie i widzia?am równie? zdj?cia w jakiej? gazetce, ale nie wiedzia?m spotu. W Polsce pewnie nie b?d? puszcza?
mo?e na BBC???
Mo?e b?d? mieli na stronach jego fanów. To s? tacy fanatycy, ?e o ile dobrze pamietam na jednej bije zegar odliczaj?cy czas do jego urodzin Pewnie gdzie? mozna zdoby?.
Mówicie, ?e kawa? Na bia?? koszul?? Hmmmmm...
ciekawe, czy pomys? z moczeniem czym? koszulki nie jest aby aluzj? do mokrej koszuli pana Darcy'ego :mrgreen:
O tym samym my?la?am, szczerze mówi?c
To chyba nie aluzja, bo Michaelowi Stipe'owi wylewaj? mleko na g?ow?, na Banderasa z kolei wysypuj? orzeszki ... hehe
Fotki Firth'a ton?cego w kawie mo?na zobaczy? na: http://www.maketradefair.com/en/index.p … colin.htm#
Widzia?a? ju? t? reklam?? Jak tak to gdzie?
Wydaje mi si? ,?e to jednak nie jest reklama "ruchoma"-?e tak powiem, tylko fotki promuj?ce akcj?, bo nigdzie si? nie natkn??am na spot.W akcji z reszt? bierze udzia? wielu znanych ludzi.
To ciesz? si? Dorotko, ?e nie tylko ja mam jakie? takie...hmmm... jednoznaczne skojarzenie