Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
W poniedzia?ek o 20:45 na polsacie b?d? emitowani Piraci z Karaibów.
Podejrzewam ?e skupi przy telewizorach wi?kszo?? naszego forum
Ja na 100%!!
Widzia?am, ale ch?tnie obejrze po raz drugi. Na 90%.
Rany.....obejrz? mo?e po raz 10..... o ile nie zasn? na reklamach, bo Polsat to mistrz. :?
Popadniesz w uzale?nienie od herbaty.... ja czytam w przerwach, mo?na nawet 2 rozdzia?y zaliczy?...
Chyba nic nie pobije pó?godzinnych reklam LOTRa
A jak jeszcze dochodzi Lotto! Mo?na w tym czasie umy? g?ow?, wysiura? si?, napisa? SMS-a itp. Ja te? na 100 % obejrz?, a nawet nagram.
A jak bardzo brak,gdy ich nie ma 8) .Cz?owiek chcia?by herbaty si? napi?,sms wys?a?,a tu film leci.I przerwy niet.
Ale bez przesady, co za du?o to niezdrowo.
A ja w?a?nie ogl?dam. Pami?tam ju? czemu tak lubi? ten film.
Od wczoraj jestem pod wielkim urokiem Johnny'ego. ?wietnie mu by?o w tych pomalowanych oczach! Generalnie image tej postaci zwala mnie z nóg! Normalnie nie mog? si? nachwali?.
W sieci pojawi? si? w?a?nie nowy zwiastun do jednej z najciekawszych premier zbli?aj?cych si? wakacji - filmu ‘Piraci z Karaibów 2’.
Bardzo oszcz?dnie wpuszczaj?cy do sieci nowe materia?y na temat Skrzyni umarlaka producenci w ko?cu zabrali si? za promocj? swojego filmu na powa?nie.
Zaprezentowany przez nich klip trwa ponad dwie minuty i w wi?kszo?ci sk?ada si? z nowych, nie prezentowanych w poprzednich trailerach uj??. Wysoka jako?? obrazu w po??czeniu z fragmentami filmu kr?conymi przewa?nie za dnia sprawiaj?, ?e produkcji mo?na si? bardzo dobrze przyjrze?.
W ‘Piratach z Karaibów: Skrzyni umarlaka’ okazuje si?, ?e pirat Jack Sparrow ma ca?kiem powa?ne zobowi?zania wobec kapitana ‘Lataj?cego Holendra’, korsarza Daveya Jonesa. Je?li Sparrow nie odda na czas swojego d?ugu zostanie przekl?ty na wieki.
Tymczasem Will i Elizabeth, którzy w pierwszej cz??ci zakochali si?, planuj? ma??e?stwo. Jak nietrudno si? domy?le? bliska znajomo?? pary z kapitanem Jackiem Sparrowem z pewno?ci? nie u?atwi jej wypowiedzenia na o?tarzu sakramentalnego TAK.
W rolach g?ównych ponownie zobaczymy Johnny’ego Deppa, Orlando Blooma i Keir? Knightley. Re?yserem obrazu jest Gore Verbinski.
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka wchodzi do polskich kin 21 lipca 2006 roku. ?wiatowa premiera filmu odb?dzie si? dwa tygodnie szybciej czyli 7 lipca.
http://film.wp.pl/p/id,68137,wiadomosc.html
Od wczoraj jestem pod wielkim urokiem Johnny'ego. ?wietnie mu by?o w tych pomalowanych oczach!
Generalnie image tej postaci zwala mnie z nóg! Normalnie nie mog? si? nachwali?.
Ja wprawdzie nie od wczoraj,ale od dawien dawna....
ale sk?d wiedzia?a?,co chcia?am napisa??
Od wczoraj jestem pod wielkim urokiem Johnny'ego. ?wietnie mu by?o w tych pomalowanych oczach!
Generalnie image tej postaci zwala mnie z nóg! Normalnie nie mog? si? nachwali?.
Ja wprawdzie nie od wczoraj,ale od dawien dawna....
ale sk?d wiedzia?a?,co chcia?am napisa??![]()
![]()
ja równiez od dawna pozostaje pod urokiem Johna.... sama charakteryzacja nic by tu nie zdzia?a?a, gdyby nie Depp... to on zwala z nóg....
Ogl?da?am materia?y dodatkowych PzK by?a niejako ca?a historia tworzenia postaci Jacka. Re?yser by? pod wielkim wra?eniem, gdy zobaczy? Johny'ego po raz pierwszy w kostiumie i charakteryzacji. I jak Depp w sekundzie potrafi? si? przeistoczy? w Jacka Sparrowa. Szczególnie mu zaimponowa?o to, ?e nie potrzebowa? przy tym dopalacza "D
Ogl?da?am materia?y dodatkowych PzK by?a niejako ca?a historia tworzenia postaci Jacka. Re?yser by? pod wielkim wra?eniem, gdy zobaczy? Johny'ego po raz pierwszy w kostiumie i charakteryzacji. I jak Depp w sekundzie potrafi? si? przeistoczy? w Jacka Sparrowa. Szczególnie mu zaimponowa?o to, ?e nie potrzebowa? przy tym dopalacza "D
no w?a?nie.... i to u niego kocham najbardziej....
Dopiero od wczoraj?
Dopiero od wczoraj?
To nie tak jak my Cairionko, prawda?
To nie tak jak my Cairionko, prawda?
![]()
Oj, nie!!
Ale?cie mnie osaczy?y w kwestii JD! 8O
Ja go lubi? ju? od dawna, bo chyba ju? od czasów Gilberta Grape'a. Ale napisa?am, ?e jestem pod wra?eniem Deppa jako kapitana Sparrowa od wczoraj (dzi? ju? przedwczoraj), bo film obejrza?am po raz pierwszy dopiero w poniedzia?ek.
Ale?cie mnie osaczy?y w kwestii JD! 8O
Ja go lubi? ju? od dawna, bo chyba ju? od czasów Gilberta Grape'a. Ale napisa?am, ?e jestem pod wra?eniem Deppa jako kapitana Sparrowa od wczoraj (dzi? ju? przedwczoraj), bo film obejrza?am po raz pierwszy dopiero w poniedzia?ek.
Osaczy?y? My, bro? Bo?e... Tylko wyrazi?y?my z Gitk? swoje zdumienie
Pod wielkim urokiem samego Johnny'ego jestem ju? od d?uuugiego czasu. A pod urokiem kapitana S. jestem tak od premiery "Piratów...". Czyli te? ju? jaki? czas. I mysl?, ?e Giteczka jest w podobnej sytuacji
Ale fajnie, ?e Sparrow przypad? ci do gustu
O! Przypomnia?am sobie co? jeszcze. Pami?tacie mo?e taki ang. serial "Allo Allo"? By? tam taki porucznik Grubber, który si? podwala? do Rene. Ten aktor wyst?pi? w I cz. "Piratów...", zaraz na pocz?tku, jak kapitan Sparrow zszed? zgrabnie na l?d. To z nim rozmawia? najpierw.