Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
W poniedziałek o 20:45 na polsacie będą emitowani Piraci z Karaibów.
Podejrzewam że skupi przy telewizorach większość naszego forum
Ja na 100%!!
Widziałam, ale chętnie obejrze po raz drugi. Na 90%.
Rany.....obejrzę może po raz 10..... o ile nie zasnę na reklamach, bo Polsat to mistrz. :?
Popadniesz w uzależnienie od herbaty.... ja czytam w przerwach, można nawet 2 rozdziały zaliczyć...
Chyba nic nie pobije półgodzinnych reklam LOTRa
A jak jeszcze dochodzi Lotto! Można w tym czasie umyć głowę, wysiurać się, napisać SMS-a itp. Ja też na 100 % obejrzę, a nawet nagram.
A jak bardzo brak,gdy ich nie ma 8) .Człowiek chciałby herbaty się napić,sms wysłać,a tu film leci.I przerwy niet.
Ale bez przesady, co za dużo to niezdrowo.
A ja właśnie oglądam. Pamiętam już czemu tak lubię ten film.
Od wczoraj jestem pod wielkim urokiem Johnny'ego. Świetnie mu było w tych pomalowanych oczach! Generalnie image tej postaci zwala mnie z nóg! Normalnie nie mogę się nachwalić.
W sieci pojawiÅ‚ siÄ™ wÅ‚aÅ›nie nowy zwiastun do jednej z najciekawszych premier zbliżajÄ…cych siÄ™ wakacji - filmu ‘Piraci z Karaibów 2’.
Bardzo oszczędnie wpuszczający do sieci nowe materiały na temat Skrzyni umarlaka producenci w końcu zabrali się za promocję swojego filmu na poważnie.
Zaprezentowany przez nich klip trwa ponad dwie minuty i w większości składa się z nowych, nie prezentowanych w poprzednich trailerach ujęć. Wysoka jakość obrazu w połączeniu z fragmentami filmu kręconymi przeważnie za dnia sprawiają, że produkcji można się bardzo dobrze przyjrzeć.
W ‘Piratach z Karaibów: Skrzyni umarlaka’ okazuje siÄ™, że pirat Jack Sparrow ma caÅ‚kiem poważne zobowiÄ…zania wobec kapitana ‘LatajÄ…cego Holendra’, korsarza Daveya Jonesa. JeÅ›li Sparrow nie odda na czas swojego dÅ‚ugu zostanie przeklÄ™ty na wieki.
Tymczasem Will i Elizabeth, którzy w pierwszej części zakochali się, planują małżeństwo. Jak nietrudno się domyśleć bliska znajomość pary z kapitanem Jackiem Sparrowem z pewnością nie ułatwi jej wypowiedzenia na ołtarzu sakramentalnego TAK.
W rolach głównych ponownie zobaczymy Johnny’ego Deppa, Orlando Blooma i KeirÄ™ Knightley. Reżyserem obrazu jest Gore Verbinski.
Piraci z Karaibów: Skrzynia umarlaka wchodzi do polskich kin 21 lipca 2006 roku. Światowa premiera filmu odbędzie się dwa tygodnie szybciej czyli 7 lipca.
http://film.wp.pl/p/id,68137,wiadomosc.html
Od wczoraj jestem pod wielkim urokiem Johnny'ego. Świetnie mu było w tych pomalowanych oczach!
Generalnie image tej postaci zwala mnie z nóg! Normalnie nie mogę się nachwalić.
Ja wprawdzie nie od wczoraj,ale od dawien dawna....
ale skąd wiedziałaś,co chciałam napisać?
Od wczoraj jestem pod wielkim urokiem Johnny'ego. Świetnie mu było w tych pomalowanych oczach!
Generalnie image tej postaci zwala mnie z nóg! Normalnie nie mogę się nachwalić.
Ja wprawdzie nie od wczoraj,ale od dawien dawna....
ale skąd wiedziałaś,co chciałam napisać?![]()
![]()
ja równiez od dawna pozostaje pod urokiem Johna.... sama charakteryzacja nic by tu nie zdziałała, gdyby nie Depp... to on zwala z nóg....
Oglądałam materiały dodatkowych PzK była niejako cała historia tworzenia postaci Jacka. Reżyser był pod wielkim wrażeniem, gdy zobaczył Johny'ego po raz pierwszy w kostiumie i charakteryzacji. I jak Depp w sekundzie potrafił się przeistoczyć w Jacka Sparrowa. Szczególnie mu zaimponowało to, że nie potrzebował przy tym dopalacza "D
Oglądałam materiały dodatkowych PzK była niejako cała historia tworzenia postaci Jacka. Reżyser był pod wielkim wrażeniem, gdy zobaczył Johny'ego po raz pierwszy w kostiumie i charakteryzacji. I jak Depp w sekundzie potrafił się przeistoczyć w Jacka Sparrowa. Szczególnie mu zaimponowało to, że nie potrzebował przy tym dopalacza "D
no właśnie.... i to u niego kocham najbardziej....
Dopiero od wczoraj?
Dopiero od wczoraj?
To nie tak jak my Cairionko, prawda?
To nie tak jak my Cairionko, prawda?
![]()
Oj, nie!!
Aleście mnie osaczyły w kwestii JD! 8O
Ja go lubię już od dawna, bo chyba już od czasów Gilberta Grape'a. Ale napisałam, że jestem pod wrażeniem Deppa jako kapitana Sparrowa od wczoraj (dziś już przedwczoraj), bo film obejrzałam po raz pierwszy dopiero w poniedziałek.
Aleście mnie osaczyły w kwestii JD! 8O
Ja go lubię już od dawna, bo chyba już od czasów Gilberta Grape'a. Ale napisałam, że jestem pod wrażeniem Deppa jako kapitana Sparrowa od wczoraj (dziś już przedwczoraj), bo film obejrzałam po raz pierwszy dopiero w poniedziałek.
Osaczyły? My, broń Boże... Tylko wyraziłyśmy z Gitką swoje zdumienie
Pod wielkim urokiem samego Johnny'ego jestem już od dłuuugiego czasu. A pod urokiem kapitana S. jestem tak od premiery "Piratów...". Czyli też już jakiś czas. I myslę, że Giteczka jest w podobnej sytuacji
Ale fajnie, że Sparrow przypadł ci do gustu
O! Przypomniałam sobie coś jeszcze. Pamiętacie może taki ang. serial "Allo Allo"? Był tam taki porucznik Grubber, który się podwalał do Rene. Ten aktor wystąpił w I cz. "Piratów...", zaraz na początku, jak kapitan Sparrow zszedł zgrabnie na ląd. To z nim rozmawiał najpierw.