Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Kochane, ponowie mój apel:
Która ma u mnie zamówienia bardzo prosz? o zg?oszenie si?.
Reinstalowa?am system, zgubi?am ca?? poczt?, a skleroza si? nasila (o ile tak ?agodnie mo?na powiedzie? o tym totalnym braku pamieci i chaosie w g?owie)
Wszystko mam przygotowane, p?yty s? w zapasie, nie wiem tylko co komu nagra? (z wyj?tkiem Caitri i Guni, które dziwnym trafem mam napisane na biurku).
A u?ywajcie i nadu?ywajcie. Mam chwile woln? to mog? si??? i przegrywa?. Tyle ?ebym wiedzia?a co ...
Wys?a?am wczoraj do Ciebie maila. Nie dosta?a? go? Je?li tak w?a?nie si? sta?o daj zna? po?l? Ci go jeszcze raz.
Aniu dosta?am i odpowiedzia?am. Widocznie to mój nie doszed?. Odpisze jeszcze raz
a moge sie zapyta? z czym sie oferujesz
hmmm czyli mo?e te? Dum? z 1995 r? bo je?li tak i mia?aby? ochot? podzieli? sie tym skarbem ( nie mia?am niestety jecsze okazji widzie? :? ) BY?ABYM WDZI?CZNA . oczywi?cie wsyzstkie koszty itp bym pokry?a
Fryciu, je?li tylko zaopatrzysz si? w cierpliwo?? i skontaktujesz ze mna na maila lub GG - bardzo ch?tnie.
W chwili obecnej spraw? priorytetow? jest wywi?zanie si? z wcze?niejszych zobowi?za?
nie ma sparwy tyle czeka?am, ?e dla mnie bez ró?nicy. Dzi?kuje za pozytywne rozpatrzenie mojej pro?by i k?aniam sie do samiu?kiej ziemii
Najlepiej napisz do mnie maila juz teraz, zobaczymy co bys chciala. Moze jak przeniose na dysk od razu zgram rowniez i dla Ciebie male conieco
A u?ywajcie i nadu?ywajcie. Mam chwile woln? to mog? si??? i przegrywa?. Tyle ?ebym wiedzia?a co ...
Z pewn? nie?mia?oscia
Jako nowa forumowiczka
"N&S" je?eli istnieje taka mo?liwo??-pokrywam wszystkie koszty.
Prosz? o odpowied?.Je?eli trzeba cierpliwie poczekam.
Duma 1995 podobno nied?ugo wyjdzie .chocia? ci?gle przesówaja termin.