Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ja do szkoły idę dopiero 8 maja i mam cały tydzień na filmy.
Oto co oferuje nam telewizja:
1 maja poniedziałek
Polsat 20.50 Armageddon
TV4 20.00 Jak rozpętałem II wojnę.....I
TVP1 20.10 Sami swoi
TVN 07.35 Titanic z Catherine Zeta-Jones
2 maja wtorek
TVP1 20.20 Nie ma mocnych
Canal+ Lato miłości
TVN 22.30 Fatalne zauroczenie
TVP1 23.00 Siedem (Brad Pitt)
3 maja środa
Polsat 20.45 Zróbmy sobie wnuka
TVP1 20.10 Kochaj albo rzuć
TV4 20.00 Jak rozpętałem II wojnę.....II
dzis jedynie polecam PAKĘ na dwojce 19.45
no a w pn historia polski wg kabaretu moralnego niepokoju zapowaida siÄ™ ciekawie
Jeśli ktoś nie widział Siedem, a lubi thrillery to polecam ten film. Doskonały scenariusz i bardzo dobre aktorstwo. Freeman, Pitt, Spacey, Patrow.
Niestety wszystkie filmy jakie są zaplanowane na ten dłuuuugi majowy weekend były już kiedyś emitowane w naszej kochanej TV (niektóre już pewnie z kilka lub kilkanaście :? (czyt. Sami Swoi) razy. Tak więc i dla mnie nic się nie znajdzie do ogladania. Ech, a jest tyle super rzeczy które zamiast tego można puścić - chocby nasz kochany Colin w DiU lub mnóstwo innych filmów . Jestem rozcarowana i zła na cały ten sytem :x
Jestem rozcarowana i zła na cały ten sytem :x
Ja też byłam zła, ale już mi przeszło. Po prostu zrobiłam sobie maraton filmowy" "Vanity fair", "Wichrowe wzgórza" i na ostatek "Perswazje". I po raz n-ty przekonałam się, że nie ma nic lepszego na zły humor. Nawet mi nie przeszkadza, że zimno i leje.
To jest niestety dziewczyny przykra i bardzo smutna prawda, że telewizja nas nie rozpuszcza i musimy same szukać sobie atrakcji we własnych zbiorach. Pójdę chyba też za tym przykładem
Ja zaraz obejrzę Tańce, a potem może D&U.......
Ja zaraz obejrzę Tańce, a potem może D&U.......
Ja - niestety - nawet na minimaraton z D&U szans nie mam, bo reszta domowników uznała, że też ma niejakie prawa do telewizora. A po wczorajszym wolę się nie upierać - w końcu jutro też jest dzień.
W razie czego można w ten dłuuugi weeken zrobić sobie powtórkę z ukochanych filmów z "P&P" na czele...
Ja mam taki maratonik z psiapsiółką.
Jest ona bardzo cierpliwa, że pozwala mi na przerwy między podcinkami, żebym do was napisała. To forum to mój nałóg.
To forum to mój nałóg.
A bo to tylko Twój?
Ja dziś musiałam głośno przyznać, że jestem uzależniona :?
Ja też Ali..........
Ha, widzisz Maryann, D&U mam na kompie. A telewizor posiadam własny w moim pokoju.
Niestety, ale ja zdecydowanie preferuję telewizor - i nie chodzi tu tylko o wielkość ekranu. A kwestia upchnięcia w sypialni dodatkowego sprzętu przerasta nawet moje talenty organizacyjne.
ZazdroszczÄ™ Ci.
Niestety, ale ja zdecydowanie preferujÄ™ telewizor
Ja wolę zdecydowanie cztery ściany pokoju i komputer. Telewizor w zasadzie odpada jeśli chcę coś spokojnie oglądnąć. Mam bardzo gadatliwą rodzinę (sama zresztą nie odstaję od reszty )
Ach, Maryann oto uroki bycia jedynaczką....... mnie jest w sumie obojętne komputer czy telewizor. Film mogę oglądać i tu i tu.
Ach, Maryann oto uroki bycia jedynaczkÄ….......
mnie jest w sumie obojętne komputer czy telewizor. Film mogę oglądać i tu i tu.
Też jestem jedynaczką. I też kiedyś miałam całodobowy dostęp do TV, bo stał w moim pokoju. Ech, gdzie te czasy...
noszenie , podłanczanie i odłanczanie sprzetu czasami mnie denerwuje
A chce Ci się tak bawić?
Ja zupełnie niespodziewanie mam okazję i chęci na maraton filmowy N&S więc nie narzekam.
Ale dzisiaj na TVP1 jest film kostiumowy, który się zapowiada całkiem dobrze
"Idealny mąż"
reż.Oliver Parker, wyk.Cate Blanchett (lady Gertrude Chiltern), Minnie Driver (panna Mabel Chiltern), Rupert Everett (Lord Arthur Goring), Julianne Moore (pani Laura Cheveley), Jeremy Northam (sir Robert Chiltern), John Wood (lord Caversham), Peter Vaughan (Phipps)
Wielka Brytania/ USA 1999
pamiętam że na którymś wątku zachwycałyście się Rupertem Everettem...
tylko oczywiście godzina taka beznadziejna 00:20 :evil:
no ale oczywiście odpowiedzialni za program wolą któryś raz z kolei pokazać nam o 20 coś co wszyscy znają już na pamięć...
Moim zdaniem warto!
Chyba sie poswiece i obejrze ... dla Northama
ciekawa jestem kto tam jest kim, bo kojarzę tylko kobiety z nazwiska czy zdjęcia w gazecie
O! O której, Fryciu?
kurcze dopiero zobaczyłam to pytanie :oops: ale mam nadzieję, że jednak nie przegapiłaś bo można było się pośmiać
Polecam dla tych, którzy posiadają program TVN 7 Bez lęku - dziś o 23.30
http://serwisy.gazeta.pl/tv/2,47240,,,, … _AKPA.html
b. lubiÄ™ Bridgesa, ma w sobie "to coÅ›":
http://img.stopklatka.pl/filmowcy/00100/00123/0.jpg
pozdr.
m.
Aj, Maryann.......mówisz jak starsza pani....
Dziś jeszcze 2 część Samych swoich.......
Aj, Maryann.......mówisz jak starsza pani....
Się podroczyć nie wolno?