Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ja do szko?y id? dopiero 8 maja i mam ca?y tydzie? na filmy.
Oto co oferuje nam telewizja:
1 maja poniedzia?ek
Polsat 20.50 Armageddon
TV4 20.00 Jak rozp?ta?em II wojn?.....I
TVP1 20.10 Sami swoi
TVN 07.35 Titanic z Catherine Zeta-Jones
2 maja wtorek
TVP1 20.20 Nie ma mocnych
Canal+ Lato mi?o?ci
TVN 22.30 Fatalne zauroczenie
TVP1 23.00 Siedem (Brad Pitt)
3 maja ?roda
Polsat 20.45 Zróbmy sobie wnuka
TVP1 20.10 Kochaj albo rzu?
TV4 20.00 Jak rozp?ta?em II wojn?.....II
dzis jedynie polecam PAK? na dwojce 19.45
no a w pn historia polski wg kabaretu moralnego niepokoju zapowaida si? ciekawie
Je?li kto? nie widzia? Siedem, a lubi thrillery to polecam ten film. Doskona?y scenariusz i bardzo dobre aktorstwo. Freeman, Pitt, Spacey, Patrow.
Niestety wszystkie filmy jakie s? zaplanowane na ten d?uuuugi majowy weekend by?y ju? kiedy? emitowane w naszej kochanej TV (niektóre ju? pewnie z kilka lub kilkana?cie :? (czyt. Sami Swoi) razy. Tak wi?c i dla mnie nic si? nie znajdzie do ogladania. Ech, a jest tyle super rzeczy które zamiast tego mo?na pu?ci? - chocby nasz kochany Colin w DiU lub mnóstwo innych filmów . Jestem rozcarowana i z?a na ca?y ten sytem :x
Jestem rozcarowana i z?a na ca?y ten sytem :x
Ja te? by?am z?a, ale ju? mi przesz?o. Po prostu zrobi?am sobie maraton filmowy" "Vanity fair", "Wichrowe wzgórza" i na ostatek "Perswazje". I po raz n-ty przekona?am si?, ?e nie ma nic lepszego na z?y humor. Nawet mi nie przeszkadza, ?e zimno i leje.
To jest niestety dziewczyny przykra i bardzo smutna prawda, ?e telewizja nas nie rozpuszcza i musimy same szuka? sobie atrakcji we w?asnych zbiorach. Pójd? chyba te? za tym przyk?adem
Ja zaraz obejrz? Ta?ce, a potem mo?e D&U.......
Ja zaraz obejrz? Ta?ce, a potem mo?e D&U.......
Ja - niestety - nawet na minimaraton z D&U szans nie mam, bo reszta domowników uzna?a, ?e te? ma niejakie prawa do telewizora. A po wczorajszym wol? si? nie upiera? - w ko?cu jutro te? jest dzie?.
W razie czego mo?na w ten d?uuugi weeken zrobi? sobie powtórk? z ukochanych filmów z "P&P" na czele...
Ja mam taki maratonik z psiapsió?k?.
Jest ona bardzo cierpliwa, ?e pozwala mi na przerwy mi?dzy podcinkami, ?ebym do was napisa?a. To forum to mój na?óg.
To forum to mój na?óg.
A bo to tylko Twój?
Ja dzi? musia?am g?o?no przyzna?, ?e jestem uzale?niona :?
Ja te? Ali..........
Ha, widzisz Maryann, D&U mam na kompie. A telewizor posiadam w?asny w moim pokoju.
Niestety, ale ja zdecydowanie preferuj? telewizor - i nie chodzi tu tylko o wielko?? ekranu. A kwestia upchni?cia w sypialni dodatkowego sprz?tu przerasta nawet moje talenty organizacyjne.
Zazdroszcz? Ci.
Niestety, ale ja zdecydowanie preferuj? telewizor
Ja wol? zdecydowanie cztery ?ciany pokoju i komputer. Telewizor w zasadzie odpada je?li chc? co? spokojnie ogl?dn??. Mam bardzo gadatliw? rodzin? (sama zreszt? nie odstaj? od reszty )
Ach, Maryann oto uroki bycia jedynaczk?....... mnie jest w sumie oboj?tne komputer czy telewizor. Film mog? ogl?da? i tu i tu.
Ach, Maryann oto uroki bycia jedynaczk?.......
mnie jest w sumie oboj?tne komputer czy telewizor. Film mog? ogl?da? i tu i tu.
Te? jestem jedynaczk?. I te? kiedy? mia?am ca?odobowy dost?p do TV, bo sta? w moim pokoju. Ech, gdzie te czasy...
noszenie , pod?anczanie i od?anczanie sprzetu czasami mnie denerwuje
A chce Ci si? tak bawi??
Ja zupe?nie niespodziewanie mam okazj? i ch?ci na maraton filmowy N&S wi?c nie narzekam.
Ale dzisiaj na TVP1 jest film kostiumowy, który si? zapowiada ca?kiem dobrze
"Idealny m??"
re?.Oliver Parker, wyk.Cate Blanchett (lady Gertrude Chiltern), Minnie Driver (panna Mabel Chiltern), Rupert Everett (Lord Arthur Goring), Julianne Moore (pani Laura Cheveley), Jeremy Northam (sir Robert Chiltern), John Wood (lord Caversham), Peter Vaughan (Phipps)
Wielka Brytania/ USA 1999
pami?tam ?e na którym? w?tku zachwyca?y?cie si? Rupertem Everettem...
tylko oczywi?cie godzina taka beznadziejna 00:20 :evil:
no ale oczywi?cie odpowiedzialni za program wol? który? raz z kolei pokaza? nam o 20 co? co wszyscy znaj? ju? na pami??...
Moim zdaniem warto!
Chyba sie poswiece i obejrze ... dla Northama
ciekawa jestem kto tam jest kim, bo kojarz? tylko kobiety z nazwiska czy zdj?cia w gazecie
O! O której, Fryciu?
kurcze dopiero zobaczy?am to pytanie :oops: ale mam nadziej?, ?e jednak nie przegapi?a? bo mo?na by?o si? po?mia?
Polecam dla tych, którzy posiadaj? program TVN 7 Bez l?ku - dzi? o 23.30
http://serwisy.gazeta.pl/tv/2,47240,,,, … _AKPA.html
b. lubi? Bridgesa, ma w sobie "to co?":
http://img.stopklatka.pl/filmowcy/00100/00123/0.jpg
pozdr.
m.
Aj, Maryann.......mówisz jak starsza pani....
Dzi? jeszcze 2 cz??? Samych swoich.......
Aj, Maryann.......mówisz jak starsza pani....
Si? podroczy? nie wolno?