Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
odebrałam dziś zdjecia!!! jesteście piekne! zamówiłam wam odbitki i wyslę już w przyszłym tygodniu, a w poniedziałek zeskanuję, bo dwa dni mam znów zjazd
Super! Nie mogę się doczekać!
Co tam pięknie, oby znośnie
Ja już przesłałam Gosi pakuneczek Bardzo fajny pakuneczek!
Tak sie jeszcze zastanawialam nad tymi koszulkami i cytatami, w odniesieniu do N&S.
Chyba same cytaty wystarcza, bez zdjecia, bo beda bardziej intrygujace
Z przodu obowiazkowo: "Look back at me",
tu chyba dyskusji nie bedzie
Natomiast z tylu zastanawiam sie nad dwoma:
"Coming home with me"
i
"You have to look hard" (jest calkiem niezly).
Ale przypuscmy: ktos widzi napis z przodu, odwraca sie za nami, wedlug rozkazu , i widzi ten na plecach.
Chyba jednak: "Coming home with me" jest lepsze
http://www.superkoszulki.pl/product_inf … ucts_id=60
ale cena: 39 zl
http://www.superkoszulki.pl/product_info.php?cPath=32&products_id=60
ale cena: 39 zl
Gosiu, jak obiecywałam, zajmę się koszulkami :-) Zorientuję się, co i jak. Myślę, że najlepsze byłyby jakieś takie bardziej kobiece, dopasowane, prawda? A nie takie workowate ;-)
Cytaty? Jestem za "Look back..." i "Coming home...", bo to świetnie pasuje na przód i tył. Bez zdjęcia, ewentualnie z malutkim napisem pod cytatem "N&S" :-)
Moga byc obcisle, byleby dobrze na sylwetce lezaly
bo troche tego ... przytylo mi sie pare kilo ostatnio
Ok, to bede czekac na info w tej sprawie
a z rozmiarem tez bywa roznie, bo czasem nosze 38, a czasem 40.
Ogolnie raczej M.
Mozna nie utrafic
To może niech każda kupi sobie taką koszulke jaka jej pasuje i wyśle Gosi. I prosze choćby o małe zdjątko, no bo taki sam napis (Look ...)może byc opatrznie zrozumiany.
Eeeeee, to ja jakaÅ› nienowoczesna chyba jestem, ale tak z drugiej strony patrzÄ…c to co jak siÄ™ obejrzy ten co nie trzeba i jeszcze rzuci jakis niewybredny komentarz?
Jest to pewne zagrozenie, ale kto by sie tam tym przejmowal.
To ma nam zrobic przyjemnosc, chodzic w koszulce z najlepszymi cytatami z naszego ulubionego filmu, wypowiadanymi przez ukochanego bohatera
Troche przejąć to bym się chyba przejęła, ale przyjemnośc z koszulki będzie niewątpliwa.
A może tak z przodu tylko te diaboliczne oczy dać (jak w majowej kartce z kalendarza) i napisik?
Tylko, ze to podrozy koszt calosci, nadruki graficzne sa drozsze od napisow. I nie wiadomo jak to bedzie wygladalo. A napisy sa uniwersalne.
Fajnie by bylo zobaczyc taki projekt przed zamowieniem.
To może niech każda kupi sobie taką koszulke jaka jej pasuje i wyśle Gosi. I prosze choćby o małe zdjątko, no bo taki sam napis (Look ...)może byc opatrznie zrozumiany.
Sama tak myślałam. Słuchajcie, jutro pójdę się zorientować, co i jak, dobra, zobaczę, jakie są możliwości, więc nie gdybać mi tu na razie :-)
(...) więc nie gdybać mi tu na razie :-)
A właśnie chciałam wyrazić swoje zdanie... Ale poczekam!
(...) więc nie gdybać mi tu na razie :-)
A właśnie chciałam wyrazić swoje zdanie... Ale poczekam!
A to wyrażaj, nie będę Twym cenzorem, bo się cenzury brzydzę :-)
Jej, Gosia - widziałas że jesteśmy juz w Galerii... 8)
A co do koszulek to ja osobiście wolałabym bez zdjęć, z cytatami w języku angielskim (front: Look back. Look back at me, a z tyłu nic lub Coming home...), na czarnej koszulce, mógłby być normalny T-shirt. No, wypowiedziałam się
Dziewczynki, ale cudowne zdjęcia. Tylko pozazdrościć urody i całego spotkanka (ale tymi piwami na zdjęciu to mnie porządnie mnie demoralizujecie )
Trzeba bylo nie mowic, moze nikt by nie zauwazyl... :oops:
Teraz jak sie pojawily, to zaczynam miec watpliwosci ....
A co do koszulek to ja osobiście wolałabym bez zdjęć, z cytatami w języku angielskim (front: Look back. Look back at me, a z tyłu nic lub Coming home...), na czarnej koszulce, mógłby być normalny T-shirt.
Zgadzam sie
Trzeba bylo nie mowic, moze nikt by nie zauwazyl... :oops:
Teraz jak sie pojawily, to zaczynam miec watpliwosci ....
Gosia, powiedziało się 'a' trzeba powiedzieć 'b'
Zgadzam sie
O, fajnie!
Bardzo fajne zdjęcie. Jak miło Was widzieć wsyskie tsy razem.
Zdjęcia cudne...aż wam zazdroszczę tego spotkania.....
Caitriono i Migotko.... na tych zdjęciach to jak siostry mi wyglądacie