Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Wymieni? Wives and Doughters na DVD (lub inny film) na Rozwa?n? i romantyczn?. RR mam tylko na VHS, przegran? z tv i bardzo bym by?a wdzi?czna, gdyby która? z Was podzieli?a si? ze mn? DVD.
Prooosz? :oops: :oops: :oops:
P.S. Z kostiumowych seriali BBC mam te? m.in. Middlemarch i star? (z lat 80-tych) Jane Eyre (oba na DVD)
Marianno, czy chodzi o przegrany, czy oryginalny?
O przegrany oczywi?cie. U?y?am s?owa "wymieni?" w przeno?ni, tzn ch?tnie przegram co? i wy?l? w zamian za przegranie mi RR. Nie wiem tylko, czy kto? jest zainteresowany W&D.
W ka?dym razie, jednym s?owem, poszukuj? RR na DVD
No to juz masz.
Napisz tylko do mnie maila.
AineNiRigani, dzi?kuj? bardzo serdecznie
, ale ju? sobie w?a?nie "za?atwi?am".
Je?li jednak kto? jest zainteresowany filmami, które wymieni?am, to ch?tnie si? podziel?.
P&P juz sie ze mna podzieli?as Co do reszty - Middlemarch - co to takiego? Nie kojarze.
http://www.filmweb.pl/Film?id=112408
Na podstawie powie?ci "Miasteczko Middlemarch" George Eliot (to ta od 'Daniela Derondy').
Serial BBC na podstawie powie?ci George Eliot (trzecia z wielkiej trójki pisarek brytyjskich XIX w.- po Austen i Gaskell) Ksi??ka wysz?a po polsku (mam j?, ale jeszcze nie przeczyta?am), nie potrafi? powiedzia? o czym dok?adnie jest film, bo jeszcze nie obejrza?am w ca?o?ci. Pewnie o mi?o?ci, jak wszystko
no... coraz mocniej mnie interesuje
Na ok?adce DVD jest napis: "An epic story of love, politics and frustrated passion" 8)
Przypominam ?e "wymiany" p?ytek "nie do ko?ca oryginalnych" nie og?aszamy na forum, ustalamy to wy??cznie mi?dzy sob?.
hej zali ja tez jako? bym si? Na Rozwa?n? mog?a jako? za?apa? jakim? cudem?
Napisz do mnie: marymadeline@vp.pl, mam na DVD