Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
nie czuję się manipulowana... 8O chociaż to może dlatego, że manipuluje mną tak zrecznie ![]()
19 zarażonych. Czy nasze świeże ofiary, panny Radzionkowianki już głosowały? Tuż po powrocie do domu z polowania na pastorów i łowców posagów na przykład (Jak już zrobiły Coming home, znaczy się, hmm hmmm)
Oświadczam, że zagłosowałam Caroline... niestety jestem taka oczarowana i niezdecydowana (podejrzewam, że Otherwaymistercollins też
) że nie umiałam się zdecydować i dałam że cały film... Ech, jego głos jest niebiański. Jak to dobrze, że w Polsce jakby co nie robią dubbingów, bo film straciłby wiele. ![]()
![]()
![]()
![]()
Brawo! Czerwony goździk za spełnienie obywatelskiego obowiązku --<-@ Choć wybór nazwałabym dyplomatycznym ![]()
Brawo! Czerwony goździk za spełnienie obywatelskiego obowiązku --<-@ Choć wybór nazwałabym dyplomatycznym
Zagłosowałam przed wypowiedzią Gosi. A obywatelski obowiązek trzeba spełniać... zwłaszcza w święto państwowe. I tylko nie czerwone goździki.. No lace, Mrs Bennet, I beg you!
On to "Excuse me" mowi jeszcze raz przynajmniej, takze w scenie pierwszych oswiadczyn i tez to jest ...no bardzo .. no znaczace ..
A jego "I don't know"!!! kiedy przychodzi do Margaret i chwali się że zatrudnił Higginsa, a Margaret się go pyta czy to, że ona poradziła Higginsowi przyjść do niego spowodowało, że go zatrudnił. Naprawdę wyraża więcej niż tysiąc słów
A jak mówi w scenie "herbacianej": "No, I do not"... Och... :oops:
19 zarażonych. Czy nasze świeże ofiary, panny Radzionkowianki już głosowały? Tuż po powrocie do domu z polowania na pastorów i łowców posagów na przykład (Jak już zrobiły Coming home, znaczy się, hmm hmmm)
Z chęcią bym zagłosowała ale mojej ulubionej kwestii brak w tym sondażu ![]()
Alez to nie agitacja. Przeciez w opcjach nie ma "Excuse me".
To oskarzenia calkiem bezpodstawne ![]()
A jak mówi w scenie "herbacianej": "No, I do not"... Och... :oops:
On cokolwiek nie powie to ja się rozpływam jak masło na patelni... dlatego tak ubolewam, że mi karta dźwiękowa padła w kompie.. wrrr
Oj bidusiu...
Mieć ten film i go nie słyszeć, to już prawie powód do sepuku ;-)
A jak mówi w scenie "herbacianej": "No, I do not"... Och... :oops:On cokolwiek nie powie to ja się rozpływam jak masło na patelni... dlatego tak ubolewam, że mi karta dźwiękowa padła w kompie.. wrrr
To przyjdź do mnie!! Ja sobie własnie raz po raz zapuszczam scenę peronową śliniąc się przy tym obficie!!
-Would it have made you|more or less likely to give him a job?
-I DON'T KNOW
To jest obecnie moja ulubiona kwestia
. Nadziwić się po prostu nie mogę jak Rysiek
potrafi naładować tak zwyczajne przecież słowa tak wielkim ładunkiem emocjonalnym ![]()
On cokolwiek nie powie to ja się rozpływam jak masło na patelni... dlatego tak ubolewam, że mi karta dźwiękowa padła w kompie.. wrrr
To przyjdź do mnie!! Ja sobie własnie raz po raz zapuszczam scenę peronową śliniąc się przy tym obficie!!
Taaa.. a kto śliniaczki nam kupi? zresztą ustawiłam sobie dumową tapetę i ślinię się na Darcy'ego (tylko niech mnie żadna nie pobije, bo stara miłość wszak nie rdzewieje
)
-I DON'T KNOW ..
Nadziwić się po prostu nie mogę jak Rysiekpotrafi naładować tak zwyczajne przecież słowa tak wielkim ładunkiem emocjonalnym
Oj potrafi. Tez to lubie.
w ogole wszystkie wypowiedzi Thorntona powinny sie znalezc na tej liscie ![]()
Oj bidusiu...
Mieć ten film i go nie słyszeć, to już prawie powód do sepuku ;-)
No dokładnie!!! A przecież i muzyka i piękny angielski i GłOS Thorntona!!! To jest nie do odżałowania
Czuję się jakbym była głucha.. ![]()
w ogole wszystkie wypowiedzi Thorntona powinny sie znalezc na tej liscie
ale to już wiemy, że wtedy nie trzeba byłoby żadnej ankiety, bo "wszystkie kwestie Thortona" uzyskałoby 100% głosów ![]()
Zapomnialam o innej mozliwosci, ktorÄ… moglam tu dac:
Zamiast "Caly film" powinno byc: "Wszystkie wypowiedzi Thorntona"
Właśnie, dlaczego nie ma takiej opcji? 8)
Hmm, musze jeszcze się pozastanawiać, chociaż kusi mnie i "look back..."
i "You don't need Henry..." etc.
Trzeba będzie jeszcze pooglądać :twisted:
On to "Excuse me" mowi jeszcze raz przynajmniej, takze w scenie pierwszych oswiadczyn i tez to jest ...no bardzo .. no znaczace ..
A jego "I don't know"!!! kiedy przychodzi do Margaret i chwali się że zatrudnił Higginsa, a Margaret się go pyta czy to, że ona poradziła Higginsowi przyjść do niego spowodowało, że go zatrudnił. Naprawdę wyraża więcej niż tysiąc słów
Haaa, też to zauważyłam ![]()
Trudno wszystkie wypowiedzi spamietac, a jak sie zorientowalam, ze wielu brakuje, to juz bylo za pozno
I tak Caroline pieknie jedna kwestie poprawila ![]()
Właśnie, dlaczego nie ma takiej opcji? 8)
Hmm, musze jeszcze się pozastanawiać, chociaż kusi mnie i "look back..."
i "You don't need Henry..." etc.
Trzeba będzie jeszcze pooglądać :twisted:
Hehe, to mi przypomina moje i Gosi dywagacje niedawne ;-)
OJ byly, poki sie nie zdecydowalysmy na jedna, ta sama zreszta
Przypominam, bo jest cudowna i taka namietna :
"I spoke to you about my feelings because I love you..." ![]()
![]()
"I spoke to you about my feelings becauce I love you..."
I wymiękamy przy niej na amen, i jesteśmy już całkiem w jego mocy :oops: Thornton's Slaves po prostu :oops: :oops:
I wymiękamy przy niej na amen, i jesteśmy już całkiem w jego mocy :oops: Thornton's Slaves po prostu
Nie da sie ukryc, ale to taka przyjemna niewola ![]()
![]()
"I spoke to you about my feelings becauce I love you..."
Przy tym siÄ™ rumieniÄ™ :oops:
Nie da sie ukryc, ale to taka przyjemna niewola
Przyjemna, przyjemna :-) Hmmm, gdzie ja mam tego fanfika? :oops:
![]()
"I spoke to you about my feelings becauce I love you..."Przy tym siÄ™ rumieniÄ™ :oops:
No, dawaj, dawaj, opowiadaj o swoich wrażeniach, jesteśmy jak wampiry na cudze odczucia względem "N&S" ![]()