Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
nie czuj? si? manipulowana... 8O chocia? to mo?e dlatego, ?e manipuluje mn? tak zrecznie
19 zara?onych. Czy nasze ?wie?e ofiary, panny Radzionkowianki ju? g?osowa?y? Tu? po powrocie do domu z polowania na pastorów i ?owców posagów na przyk?ad (Jak ju? zrobi?y Coming home, znaczy si?, hmm hmmm)
O?wiadczam, ?e zag?osowa?am Caroline... niestety jestem taka oczarowana i niezdecydowana (podejrzewam, ?e Otherwaymistercollins te? ) ?e nie umia?am si? zdecydowa? i da?am ?e ca?y film... Ech, jego g?os jest niebia?ski. Jak to dobrze, ?e w Polsce jakby co nie robi? dubbingów, bo film straci?by wiele.
Brawo! Czerwony go?dzik za spe?nienie obywatelskiego obowi?zku --<-@ Cho? wybór nazwa?abym dyplomatycznym
Brawo! Czerwony go?dzik za spe?nienie obywatelskiego obowi?zku --<-@ Cho? wybór nazwa?abym dyplomatycznym
Zag?osowa?am przed wypowiedzi? Gosi. A obywatelski obowi?zek trzeba spe?nia?... zw?aszcza w ?wi?to pa?stwowe. I tylko nie czerwone go?dziki.. No lace, Mrs Bennet, I beg you!
On to "Excuse me" mowi jeszcze raz przynajmniej, takze w scenie pierwszych oswiadczyn i tez to jest ...no bardzo .. no znaczace ..
A jego "I don't know"!!! kiedy przychodzi do Margaret i chwali si? ?e zatrudni? Higginsa, a Margaret si? go pyta czy to, ?e ona poradzi?a Higginsowi przyj?? do niego spowodowa?o, ?e go zatrudni?. Naprawd? wyra?a wi?cej ni? tysi?c s?ów
A jak mówi w scenie "herbacianej": "No, I do not"... Och... :oops:
19 zara?onych. Czy nasze ?wie?e ofiary, panny Radzionkowianki ju? g?osowa?y? Tu? po powrocie do domu z polowania na pastorów i ?owców posagów na przyk?ad (Jak ju? zrobi?y Coming home, znaczy si?, hmm hmmm)
Z ch?ci? bym zag?osowa?a ale mojej ulubionej kwestii brak w tym sonda?u
Alez to nie agitacja. Przeciez w opcjach nie ma "Excuse me".
To oskarzenia calkiem bezpodstawne
A jak mówi w scenie "herbacianej": "No, I do not"... Och... :oops:
On cokolwiek nie powie to ja si? rozp?ywam jak mas?o na patelni... dlatego tak ubolewam, ?e mi karta d?wi?kowa pad?a w kompie.. wrrr
Oj bidusiu...
Mie? ten film i go nie s?ysze?, to ju? prawie powód do sepuku ;-)
A jak mówi w scenie "herbacianej": "No, I do not"... Och... :oops:On cokolwiek nie powie to ja si? rozp?ywam jak mas?o na patelni... dlatego tak ubolewam, ?e mi karta d?wi?kowa pad?a w kompie.. wrrr
To przyjd? do mnie!! Ja sobie w?asnie raz po raz zapuszczam scen? peronow? ?lini?c si? przy tym obficie!!
-Would it have made you|more or less likely to give him a job?
-I DON'T KNOW
To jest obecnie moja ulubiona kwestia . Nadziwi? si? po prostu nie mog? jak Rysiek
potrafi na?adowa? tak zwyczajne przecie? s?owa tak wielkim ?adunkiem emocjonalnym
On cokolwiek nie powie to ja si? rozp?ywam jak mas?o na patelni... dlatego tak ubolewam, ?e mi karta d?wi?kowa pad?a w kompie.. wrrr
To przyjd? do mnie!! Ja sobie w?asnie raz po raz zapuszczam scen? peronow? ?lini?c si? przy tym obficie!!
Taaa.. a kto ?liniaczki nam kupi? zreszt? ustawi?am sobie dumow? tapet? i ?lini? si? na Darcy'ego (tylko niech mnie ?adna nie pobije, bo stara mi?o?? wszak nie rdzewieje )
-I DON'T KNOW ..
Nadziwi? si? po prostu nie mog? jak Rysiekpotrafi na?adowa? tak zwyczajne przecie? s?owa tak wielkim ?adunkiem emocjonalnym
Oj potrafi. Tez to lubie.
w ogole wszystkie wypowiedzi Thorntona powinny sie znalezc na tej liscie
Oj bidusiu...
Mie? ten film i go nie s?ysze?, to ju? prawie powód do sepuku ;-)
No dok?adnie!!! A przecie? i muzyka i pi?kny angielski i G?OS Thorntona!!! To jest nie do od?a?owania Czuj? si? jakbym by?a g?ucha..
w ogole wszystkie wypowiedzi Thorntona powinny sie znalezc na tej liscie
ale to ju? wiemy, ?e wtedy nie trzeba by?oby ?adnej ankiety, bo "wszystkie kwestie Thortona" uzyska?oby 100% g?osów
Zapomnialam o innej mozliwosci, ktor? moglam tu dac:
Zamiast "Caly film" powinno byc: "Wszystkie wypowiedzi Thorntona"
W?a?nie, dlaczego nie ma takiej opcji? 8)
Hmm, musze jeszcze si? pozastanawia?, chocia? kusi mnie i "look back..."
i "You don't need Henry..." etc.
Trzeba b?dzie jeszcze poogl?da? :twisted:
On to "Excuse me" mowi jeszcze raz przynajmniej, takze w scenie pierwszych oswiadczyn i tez to jest ...no bardzo .. no znaczace ..
A jego "I don't know"!!! kiedy przychodzi do Margaret i chwali si? ?e zatrudni? Higginsa, a Margaret si? go pyta czy to, ?e ona poradzi?a Higginsowi przyj?? do niego spowodowa?o, ?e go zatrudni?. Naprawd? wyra?a wi?cej ni? tysi?c s?ów
Haaa, te? to zauwa?y?am
Trudno wszystkie wypowiedzi spamietac, a jak sie zorientowalam, ze wielu brakuje, to juz bylo za pozno I tak Caroline pieknie jedna kwestie poprawila
W?a?nie, dlaczego nie ma takiej opcji? 8)
Hmm, musze jeszcze si? pozastanawia?, chocia? kusi mnie i "look back..."
i "You don't need Henry..." etc.
Trzeba b?dzie jeszcze poogl?da? :twisted:
Hehe, to mi przypomina moje i Gosi dywagacje niedawne ;-)
OJ byly, poki sie nie zdecydowalysmy na jedna, ta sama zreszta
Przypominam, bo jest cudowna i taka namietna :
"I spoke to you about my feelings because I love you..."
![]()
"I spoke to you about my feelings becauce I love you..."
I wymi?kamy przy niej na amen, i jeste?my ju? ca?kiem w jego mocy :oops: Thornton's Slaves po prostu :oops: :oops:
I wymi?kamy przy niej na amen, i jeste?my ju? ca?kiem w jego mocy :oops: Thornton's Slaves po prostu
Nie da sie ukryc, ale to taka przyjemna niewola
![]()
"I spoke to you about my feelings becauce I love you..."
Przy tym si? rumieni? :oops:
Nie da sie ukryc, ale to taka przyjemna niewola
Przyjemna, przyjemna :-) Hmmm, gdzie ja mam tego fanfika? :oops:
![]()
"I spoke to you about my feelings becauce I love you..."Przy tym si? rumieni? :oops:
No, dawaj, dawaj, opowiadaj o swoich wra?eniach, jeste?my jak wampiry na cudze odczucia wzgl?dem "N&S"