Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Tak, jakos wyszlo.
Ale moja tez ma szanse
Nie jako? tylko sobie ta kwestyjka na wygran? zas?u?y?a!
No faktycznie ma szans?.
moja raczej nie, ale po przeczytaniu w?tku nie mia?am z?udze?
teraz przynajmniej mniej jest kwestii niedocenionych
19 zara?onych. Czy nasze ?wie?e ofiary, panny Radzionkowianki ju? g?osowa?y? Tu? po powrocie do domu z polowania na pastorów i ?owców posagów na przyk?ad (Jak ju? zrobi?y Coming home, znaczy si?, hmm hmmm)
Caroline chyl? czo?a przed twoimi argumentami za ulubion? kwesti?
to naprawd? przemawia
do mnie te? przemówi?o, tylko ?e "you're ill" by?o pierwsze (najzupe?niej dos?ownie )
Caroline chyl? czo?a przed twoimi argumentami za ulubion? kwesti?
to naprawd? przemawia
do mnie te? przemówi?o, tylko ?e "you're ill" by?o pierwsze (najzupe?niej dos?ownie)
Izek, "You're ill" jest cudne, jak ostatnio ogl?da?am drugi odcinek, to sobie w kó?ko przewija?am te kwesti? - jak on na ni? patrzy w tej scenie!
Naprawd? ci??ko wybra? t? jedn? super-kwesti?, kiedy taka konkurencja! Wobec wi?kszo?ci wypowiedzi Thorntona trudno przej?? oboj?tnie :oops:
Izku, tak naprawd? najch?tniej zaznaczy?abym ca?y film. 'You're ill' te? mi si? ogromnie podoba?o, zw?aszcza to pochylenie g?owy...
Lubi? te? scenki z Higginsem i "Comical animal", no sama widzisz...
Ten lobbing to troch? dla jaj Chocia? wszystkie argumenty s? jak najbardziej na powa?nie! Do urn siostry-pogibanki, do urn!
19 zara?onych. Czy nasze ?wie?e ofiary, panny Radzionkowianki ju? g?osowa?y? Tu? po powrocie do domu z polowania na pastorów i ?owców posagów na przyk?ad (Jak ju? zrobi?y Coming home, znaczy si?, hmm hmmm)
Caroline, uczciwie, uczciwie! ;-)
No w?a?nie, ciekawe, czy ?owy na Collinsów si? uda?y? Jak nie, to na pocieszenie koniecznie Mr Thornton zostaje (chocia? wiadomo, ?e z Collinsem w kwestii komplemencików przegra ;-))
Izku, tak naprawd? najch?tniej zaznaczy?abym ca?y film. 'You're ill' te? mi si? ogromnie podoba?o, zw?aszcza to pochylenie g?owy...
Lubi? te? scenki z Higginsem i "Comical animal", no sama widzisz...
Ten lobbing to troch? dla jajChocia? wszystkie argumenty s? jak najbardziej na powa?nie! Do urn siostry-pogibanki, do urn!
Siostry-pogibanki, o ja nie mog?! Przesta?cie, w?a?nie si? lekko spi?am ?ubrówk? z sokiem i g?upio rechocz? ;-) "A-ni-mal" jest genialne of course! Zreszt? - RA/JT jest bogiem, co tu gada?!
GosiuJ wdzi?czna Ci b?de do grobowej deski ?e? mnie z Thortonem zapozna?a
nie gniewaj si? za pytanie, ale przeczyta?am, ?e stronk? gdzie? szykujesz? jak Ci idzie, mo?e jakiej? pomocy potrzebujesz?
nie gniewaj si? za pytanie, ale przeczyta?am, ?e stronk? gdzie? szykujesz? jak Ci idzie, mo?e jakiej? pomocy potrzebujesz?
Izku drogi, stronk? "N&S" szykuj?, pod koniec tygodnia podrzuc? Wam kilka propozycji, jak by to mog?o wygl?da?, wybierzecie t?, która Wam si? najbardziej spodoba.
Ju? mi si? sporo rzeczy wy?ni?o, bo wci?? o tym my?l? :-) Mam nadziej?, ?e Wam si? spodoba :-) Maj? tam by? wszystkie dzie?a dziewczyn, t?umaczenia - a co do reszty, to jeszcze niespodzianka Ale mam nadziej?, ?e wspólnie b?dziemy t? stronk? wspó?tworzy?. Oczywi?cie nie mo?e zabrakn?? dzia?u po?wi?conego boskiemu RA/JT :oops:
Jestem za i to bardzo
Izku drogi, stronk? "N&S" szykuj?, pod koniec tygodnia podrzuc? Wam kilka propozycji, jak by to mog?o wygl?da?, wybierzecie t?, która Wam si? najbardziej spodoba.
Ju? mi si? sporo rzeczy wy?ni?o, bo wci?? o tym my?l? :-) Mam nadziej?, ?e Wam si? spodoba :-) Maj? tam by? wszystkie dzie?a dziewczyn, t?umaczenia - a co do reszty, to jeszcze niespodziankaAle mam nadziej?, ?e wspólnie b?dziemy t? stronk? wspó?tworzy?. Oczywi?cie nie mo?e zabrakn?? dzia?u po?wi?conego boskiemu RA/JT :oops:
och, to czekam z niecierpliwo?ci?
Ja równiez nie mog? si? doczeka?!
Ja równiez nie mog? si? doczeka?!
Cichajcie, niewiasty, poczekajcie, a? co? b?dzie! Bo si? boj?, ?e nie spe?ni? Waszych oczekiwa?!
:-)
Ale? GosiuJ, my w Ciebie wierzymy i wiem ?e b?dzie super!
Cichajcie, niewiasty, poczekajcie, a? co? b?dzie! Bo si? boj?, ?e nie spe?ni? Waszych oczekiwa?!
:-)
ale? ju? je spe?ni?a?
GosiuJ masz u nas kredyt zaufania Czekam z niecierpliwo?ci?
GosiuJ masz u nas kredyt zaufania
Czekam z niecierpliwo?ci?
Oj przesta?cie! B?d? si? Was stara?a nie zawie?? :-)
A ja nie mog?am zdecydowa?, który z tych fragmentów jest najlepszy. Ale czemu wszystkie kwestie pochodz? od Thorntona? Tak tylko pytam...
A ja nie mog?am zdecydowa?, który z tych fragmentów jest najlepszy. Ale czemu wszystkie kwestie pochodz? od Thorntona?
Tak tylko pytam...
Zanim zdecydowa?am, nasze dyskusje trwa?y do?? d?ugo - ci??ko zdecydowa?, rzeczywi?cie :-) A poza tym nie wszystkie kwestie s? Thorntona, jedna nale?y do Margaret :-)
Zanim zdecydowa?am, nasze dyskusje trwa?y do?? d?ugo - ci??ko zdecydowa?, rzeczywi?cie :-) A poza tym nie wszystkie kwestie s? Thorntona, jedna nale?y do Margaret :-)
Taaak... w?a?nie si? zorientowa?am i chcia?am zmieni? posta ale to i tak ma?y procent wypowiedzi
A gdzie "Excuse me..."? Thorntona na przyj?ciu, kiedy musi odej?? od Margaret, bo jaki? facet go wo?a??? Jego kwestie s? takie ZNACZ?CE, cho? w sumie gdyby mówi? je kto inny, pewnie nie mia?yby w sobie tyle tego... hmm.. tego... czego?
On to "Excuse me" mowi jeszcze raz przynajmniej, takze w scenie pierwszych oswiadczyn i tez to jest ...no bardzo .. no znaczace ..
On to "Excuse me" mowi jeszcze raz przynajmniej, takze w scenie pierwszych oswiadczyn i tez to jest ...no bardzo .. no znaczace ..
A jego "I don't know"!!! kiedy przychodzi do Margaret i chwali si? ?e zatrudni? Higginsa, a Margaret si? go pyta czy to, ?e ona poradzi?a Higginsowi przyj?? do niego spowodowa?o, ?e go zatrudni?. Naprawd? wyra?a wi?cej ni? tysi?c s?ów
Gosiu! Czy masz na nazwisko ?ukaszenko?!
Co to za machinacje wyborcze! Skandal. Prosz? nie manipulowa? kole?ank?-bezpaznokciank?.