Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Strony: 1 … 10 11 12 13 14 … 16
W?a?nie jej ojczulek zmar? i zosta?a sama na ?wiecie, w dodatku my?li, ?e jego "foolish passion" ju? bye, bye. :?
Ona te? smutna... :cry:
Ty jej Karol nie próbuj usprawiedliwia? bo Ci? lutn?!
Jak kto? jest foolish, to mu nawet passion nie pomo?e, najwy?ej pasem, po....
Jestem zwolenniczk? radykalnych wyst?pie?. Mam to po moim ukochanym...Higginsie ;-)
Ty jej Karol nie próbuj usprawiedliwia? bo Ci? lutn?!
Jak kto? jest foolish, to mu nawet passion nie pomo?e, najwy?ej pasem, po....
Jestem zwolenniczk? radykalnych wyst?pie?. Mam to po moim ukochanym...Higginsie ;-)
Foolish by?o jego, passion ty?, zero zrozumienia dla kobity nie macie. To? ona musia?a do tego dojrze?, doceni?, wzi?? si? w gar??, sp?awi? Henrysia i dawaj na stacyjk?!
Foolish by?o jego, passion ty?, zero zrozumienia dla kobity nie macie.
Dy? wim, ale ale jak kto? jest "gupi" i za d?ugo dojrzewa, to go trzeba...przywi?za? do drzewa.
A jak zera nie mamy, to znaczy, ?e mamy (podwójne zaprzeczenie)
Dy? wim, ale ale jak kto? jest "gupi" i za d?ugo dojrzewa, to go trzeba...przywi?za? do drzewa.
A jak zera nie mamy, to znaczy, ?e mamy (podwójne zaprzeczenie)
Zaraz tam do drzewa, wystarczy, ?e ma w perspektywie przegapienie szansy na happy endzik z Thorntonikiem, gorszej kary by? nie mo?e
A co do zer, có?, chyl? czo?a przed wygiba?nym umys?em matki naszej przed?u?onej
O masz, ju? druga dzisiaj chyli czo?a. Co Was Dziewczyny tak wzi??o na te pochy?y? 8O
Karol, to nie jest ?aden wygiba?ny umys?, tylko zasady logiki.
Charles cholerka, wiesz, ?e mam m?ski mózg i mnie tak podpuszczasz!!?adnie to tak z rodzon? Matk? Przed?u?on? post?powa??
Taka przewrotna logika jest typowo kobieca (powiedzia?abym, gdybym by?a m?sk? szowinistyczn? stereotypowo my?l?c?... gadzin?
Matko prze?o?ona, Ty widz?, jak chcesz to hasasz jak m?oda kózka, a jak ci wygodnie to w tony-matrony uderzasz
"You do well!" Powiedzia?by nasz ulubieniec d?ugonosy (i nie mówi? o reniferze).
Charlesik, Ty to mi zawsze co? mi?ego powiesz... ;-)
A ja mam pytanie zwiazane ze scen? moja ulubion?: "odwró? si?".
nurtuje mnie problem w jakim filmie ju? by?a taka scena: on mówi odwró? si?, odwró? i ona po d?u?szej chwili rzuca mu ostatnie spojrzenie........ Qrcze no mam j? gdzies w przepa?ciach mojego mózgu, tylko mi nie mo?e zaskoczy?....Pomo?cie?
nurtuje mnie problem w jakim filmie ju? by?a taka scena: on mówi odwró? si?, odwró? i ona po d?u?szej chwili rzuca mu ostatnie spojrzenie........ Qrcze no mam j? gdzies w przepa?ciach mojego mózgu, tylko mi nie mo?e zaskoczy?....Pomo?cie?
W "Na dobre i na z?e" ten rosyjski przystojniak Wiktor bodaj?e kaza? si? Zosi odwróci?, ale si? odwróci?a, jak on odszed? i ju? tego nie zobaczy?...
Ale chyba w innych filmach te? co? takiego by?o... To chyba do?? ograny motyw.
Przypomnialo mi si?, ?e w Annie Kareninie te? by?a taka scena. Ona wrzeszczy na Wro?skiego, on wychodzi w?ciek?y, a ona patrzy przez okno i prosi, odwró? si?, spójrz na mnie. On oczywi?cie tego nie robi i ona rusza na swoj? ostatni? scen? peronow?....
Mnie tez w otchlaniach pamieci kojarza sie podobne sceny, ale nie umiem umiejscowic.
Zreszta zwykle ona sie odwracala...
Mnie tez w otchlaniach pamieci kojarza sie podobne sceny, ale nie umiem umiejscowic.
Zreszta zwykle ona sie odwracala...
Ale to on powiedzia? to tak, ?e mi na chwil? stan??o serce... :-)
Na razie jeszcze mówi? o tym szeptem, ale, dziewczynki, jak dobrze pójdzie, to b?dzie jaka? ma?a stronka o "N&S" - trzymajcie kciuki :-)
nurtuje mnie problem w jakim filmie ju? by?a taka scena: on mówi odwró? si?, odwró? i ona po d?u?szej chwili rzuca mu ostatnie spojrzenie........ Qrcze no mam j? gdzies w przepa?ciach mojego mózgu, tylko mi nie mo?e zaskoczy?....Pomo?cie?W "Na dobre i na z?e" ten rosyjski przystojniak Wiktor bodaj?e kaza? si? Zosi odwróci?, ale si? odwróci?a, jak on odszed? i ju? tego nie zobaczy?...
Ale chyba w innych filmach te? co? takiego by?o... To chyba do?? ograny motyw.
To to - Alison masz u mnie duuuuuu?? kaw? albo herbatk?
O t? scen? mi chodzi?o! Jeszcze wtedy kuka?am na le?n? Gór? .
Dzi?ki.
To jeszcze dodam - northandsouth.info - taki b?dzie adresik :-) Na razie oczywi?cie nic tam nie ma, ale w nied?ugim czasie my?l?, ?e b?d? mog?a przedstawi? Wam kilka projektów, jak mog?aby stronka wygl?da? :-)
Jaka pojemnosc Gosiu?
To jeszcze dodam - northandsouth.info - taki b?dzie adresik :-) Na razie oczywi?cie nic tam nie ma, ale w nied?ugim czasie my?l?, ?e b?d? mog?a przedstawi? Wam kilka projektów, jak mog?aby stronka wygl?da? :-)
GosiuJ, czekamy z niecierpliwo?ci? na twoj? stronk?
I bardzo si? z niej cieszymy.
Jaka pojemnosc Gosiu?
5 GB. Starczy na wygaszacz i inne :-)
Ale Ty GosiaJ jeste? nieparzystokopytny! Znaczy, ?e sie tak z kopytka za wszystko bierzesz. {wyra?a swój podziw}
Fajnie, bo sporo
Ale Ty GosiaJ jeste? nieparzystokopytny! Znaczy, ?e sie tak z kopytka za wszystko bierzesz. {wyra?a swój podziw}
:oops: Sp?oni?am si? jako dziewcz? m?ode, kiedy mi? tak chwalisz ;-) Albo jako Margaretka na szyi Jasia zapleciona ;-)
Ale wiesz, nie chwal dnia, najpierw niech co? powstanie.
ale ekscytuj?co si? czyta?o wasze dylematy
tym bj ?e przypomina?y moje,
ale ju? zag?osowa?am - na scenk?, która po raz pierwszy w ca?ym filmie wskazuje dla mnie na to ?e JT nie jest bez serca..
cho? oczywi?cie gdyby by?a opcja wielu wyborów nie mia?abym problemu z dodaniem kilku innych ulubionych kwestii
Wybralas You`re ill?
dok?adnie tak
ten G?OS
Yupi!! Póki co moja ulubiona kwestia wygrywa!
Strony: 1 … 10 11 12 13 14 … 16