Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jesteœ zalogowany.
tak
odwazylam sie pojawic na forum i przy okazji zmienilam emblemat na taki zupelnie moj
edit:
ale na twoim avatarz, to nie jestes ty hehehe ![]()
???
bardzo fotogeniczna ee dziewczyna
: :twisted:
odwazylam sie pojawic na forum i przy okazji zmienilam emblemat na taki zupelnie moj
To milo, ze czasem ktos sie ujawni
Ladny avatar
Moze to zapoczatkuje ogolna tendencje ![]()
Alez to Aine, we wlasnej osobie
![]()
A juści!!!
Georgi wklejaj zdjecie do galerii. Szczególnie że bardzo ładna z Ciebie dziewczyna.
"(...)ujawni(...)" conajmniej tak jakbym byla jakims zbiegiem lamane przez uciekinierka ![]()
Ale tak miedzy bogiem a prawda to dosc dlugo mnie nie bylo, tymczasem forum kwitnie :-)
ps.
ale zrobilysmy offtopa
mam nadzieje ze miss moderator jest tolerancyjnym człowiekiem ![]()
My tu wszyscy jestesmy zbiegami z real life.
I z naszymi zboczeniami ukrywamy sie przed swiatem ![]()
"ale zrobilysmy offtopa
mam nadzieje ze miss moderator jest tolerancyjnym człowiekiem
Normalnie żebym tego nie przeczytał to bym nie zauważył
Wasz tolerancyjny "miss" moderator wydzielił pogaduszki do oddzielnego kącika w bardziej relaksacyjnym pokoju
I przypominam, że oprócz avatarków mamy też galerię z Waszymi zdjęciami, gdzie można ujawnić się w całej okazałości. A ostatnio nic tam nie przybyło.
I przypominam, że oprócz avatarków mamy też galerię z Waszymi zdjęciami, gdzie można ujawnić się w całej okazałości. A ostatnio nic tam nie przybyło.
Mozemy zaczniemy od admina?
Przyklad powinien plynac z gory, Kaziku
No dobra, zartowalam ![]()
Mozemy zaczniemy od admina?
Przyklad powinien plynac z gory, Kaziku![]()
No dobra, zartowalam
A dlaczego nie?
Ja częściowo już się ujawniłem - w avatarku macie "Kazik - Next Generation" ![]()
ja jak przyłączyłam się do tego grona to zastanawiałam się nad wklejeniem mojego zdjęcia, ale jak zobaczyłam że byłabym jedyna to jakoś dziwnie się poczułam...
W avatarku może i jedyna (teraz już nie, jest GeorgianaDarcy), ale tam w galerii jest już kilkanaście zdjęć.
właśnie jestem w trakcie oglądania zdjęć, jeju jak ja uwielbiam oglądać zdjęcia!