Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
tak odwazylam sie pojawic na forum i przy okazji zmienilam emblemat na taki zupelnie moj
edit:
ale na twoim avatarz, to nie jestes ty hehehe ???
bardzo fotogeniczna ee dziewczyna : :twisted:
odwazylam sie pojawic na forum i przy okazji zmienilam emblemat na taki zupelnie moj
To milo, ze czasem ktos sie ujawni
Ladny avatar
Moze to zapoczatkuje ogolna tendencje
Alez to Aine, we wlasnej osobie
![]()
A ju?ci!!!
Georgi wklejaj zdjecie do galerii. Szczególnie ?e bardzo ?adna z Ciebie dziewczyna.
"(...)ujawni(...)" conajmniej tak jakbym byla jakims zbiegiem lamane przez uciekinierka Ale tak miedzy bogiem a prawda to dosc dlugo mnie nie bylo, tymczasem forum kwitnie :-)
ps.
ale zrobilysmy offtopa mam nadzieje ze miss moderator jest tolerancyjnym cz?owiekiem
My tu wszyscy jestesmy zbiegami z real life.
I z naszymi zboczeniami ukrywamy sie przed swiatem
"ale zrobilysmy offtopa
mam nadzieje ze miss moderator jest tolerancyjnym cz?owiekiem
Normalnie ?ebym tego nie przeczyta? to bym nie zauwa?y?
Wasz tolerancyjny "miss" moderator wydzieli? pogaduszki do oddzielnego k?cika w bardziej relaksacyjnym pokoju
I przypominam, ?e oprócz avatarków mamy te? galeri? z Waszymi zdj?ciami, gdzie mo?na ujawni? si? w ca?ej okaza?o?ci. A ostatnio nic tam nie przyby?o.
I przypominam, ?e oprócz avatarków mamy te? galeri? z Waszymi zdj?ciami, gdzie mo?na ujawni? si? w ca?ej okaza?o?ci. A ostatnio nic tam nie przyby?o.
Mozemy zaczniemy od admina?
Przyklad powinien plynac z gory, Kaziku
No dobra, zartowalam
Mozemy zaczniemy od admina?
Przyklad powinien plynac z gory, Kaziku![]()
No dobra, zartowalam
A dlaczego nie?
Ja cz??ciowo ju? si? ujawni?em - w avatarku macie "Kazik - Next Generation"
ja jak przy??czy?am si? do tego grona to zastanawia?am si? nad wklejeniem mojego zdj?cia, ale jak zobaczy?am ?e by?abym jedyna to jako? dziwnie si? poczu?am...
W avatarku mo?e i jedyna (teraz ju? nie, jest GeorgianaDarcy), ale tam w galerii jest ju? kilkana?cie zdj??.
w?a?nie jestem w trakcie ogl?dania zdj??, jeju jak ja uwielbiam ogl?da? zdj?cia!