Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ja? T. jest bezsprzecznie wspanialy, mozna nawet powiedziec, ze doskonaly
No i przeczyta?am cz??? VI. Od razu te? te wcze?niejsze i ... no ... ca?o?? rozmi?kcza na dobre...
:oops: :oops: :oops:
GosiuJ dzi?kuj? ?licznie
Obrazki s? cudne. Niesamowicie klimatyczne i delikatne...
Gosiu ?miem twierdzi?, ?e doskonale doskona?y
Idea?.
Ja przepraszam. Wiem, ?e momentami troche upierdliwa jestem, ale ja ich sobie w wannie troche inaczej wyobra?a?am. Czy si? myl??
No to VI czesc juz przeczytana.
Zacytuje zakonczenie:
"i poczu?, ?e zapada w sen, prawdopodobnie najbardziej cudowny sen, jaki kiedykolwiek móg? ogarn?? m??czyzn?. "
![]()
Moniko, ale ja naprawd? si? stara?am, ?eby by?o "kulturalnie" - przynajmniej w sferze j?zykowej :-(
Gosiu, ja ju? pisa?am tu wcze?niej, ?e czyta mi si? to niczym najsubtelniejsz? z poezji.
"U?miechn?? si? do niej, uszcz??liwiony wyrazem ca?kowitego zadowolenia widocznego na jej twarzy. Czuj?c, ?e p?omie? w kominku znacznie przygas?, szybko przeszed? przez pokój i dogasi? go, dr??c lekko, gdy ogarn??o go ch?odne powietrze. Kiedy dotar? z powrotem, u?miech przesun?? si? po jego twarzy... ".
GosiuJ podzi?kuj? Ci kwiatami, które dla mnie s? równie delikatne, subtelne, pi?kne jak Twoje t?umaczenie.
No ale dziewczyny, nie mówcie ?e w raz z Thorntonem sko?czy?a si? czu?o??, delikatno?? i wra?liwo?? rodzaju m?skiego.
Kto wie, mo?e gdzie? w pobli?u czai si? kto? tak romantyczny jak John Hmmm... albo mo?e rozprowadzi? w ?wiat to opowiadanko, niech m??czy?ni wiedz? czego pragn? kobiety
Idea?.
Absolutny idea? :-)
Ach, jak mog?am zapomnie? o tym jeszcze zdj?ciu
[URL=http://img56.imageshack.us/my.php?image=182mc.jpg][/URL]
Z ch?ci? zmieni?abym rozdzielczo?? co by nie robi? Wam ?adnych problemów ze zdj?ciami, ale nie wiem jak to si? robi
Mo?e si? i gdzie? czai. Przynajmniej takie mamy marzenia. A co do rozprowadzeni to nie s?dz? aby rodzaj m?ski to zrozumia? tak jak my, nie mówi?c o tym, ?e naszych pragniec z tego nie wyczytaj?.
Ot samo ?ycie.
He he. najpierw idea?em faceta na forum by? pan Darcy, potem Jasiek.
A ja nie chcia?abym ani jednego ani drugiego. Chociaz chyba potrzebowa?abym
No ale dziewczyny, nie mówcie ?e w raz z Thorntonem sko?czy?a si? czu?o??, delikatno?? i wra?liwo?? rodzaju m?skiego.
Mysle ze tak jednak jest ...
mo?e rozprowadzi? w ?wiat to opowiadanko, niech m??czy?ni wiedz? czego pragn? kobiety
Moze i wiedza, ale to zbyt trudne dla nich te pragnienia spelnic ...
GosiuJ podzi?kuj? Ci kwiatami, które dla mnie s? równie delikatne, subtelne, pi?kne jak Twoje t?umaczenie.
Moniko, dla mnie? Wzruszy?am si?, naprawd?, kocham konwalie. Dzi?kuj? :oops:
He he. najpierw idea?em faceta na forum by? pan Darcy, potem Jasiek.
A ja nie chcia?abym ani jednego ani drugiego. Chociaz chyba potrzebowa?abym
W czasie posuchy ka?dy facet dobry
Ale Jasiek ju? zarezerwowany 8)
Z ch?ci? zmieni?abym rozdzielczo?? co by nie robi? Wam ?adnych problemów ze zdj?ciami, ale nie wiem jak to si? robi
One takie sa - niewyrazne w tym fanfiku, nic nie mozna zrobic.
Mysle ze tak jednak jest ...
No fajnie, to mnie pocieszy?a?. Ale na przekór wszystkiemu (zdrowemu rozs?dkowi tak?e ) nadziej? mie? b?d?
Wraz z Thorntonem, którego nigdy tak naprawd? nie by?o... Och, szalone jeste?my, kobietki
Ale my?l?, Moniko, ?e masz racj?, s? jeszcze wspaniali faceci - Thorntonowi nie dorównaj?, w ko?cu jego wymy?li?a kobieta :-) Ale s?, tylko nie ma ich wielu i trudno im si? ujawni? :-)
W czasie posuchy ka?dy facet dobry
![]()
Ale Jasiek ju? zarezerwowany 8)
Na bezrybiu i rak ryba?
Musia?abym by? w olbrzymiej desperacji...
Ale my?l?, Moniko, ?e masz racj?, s? jeszcze wspaniali faceci - Thorntonowi nie dorównaj?, w ko?cu jego wymy?li?a kobieta :-)
Tak jak i Pana Darcy'ego
Ale my?l?, Moniko, ?e masz racj?, s? jeszcze wspaniali faceci - Thorntonowi nie dorównaj?, w ko?cu jego wymy?li?a kobieta :-)
Tak jak i Pana Darcy'ego
Dok?adnie tak :-) Ale? te kobiety pomys?owe! Na zatracenie innych zreszt? :-)
Ja te? chc?.....................
*oczka Kota W Butach*
Ptosi?...
Agn, napisz do mnie na priva.
To prawda, to co si? dzieje w kobiecej duszy dobrze zna? mog?a tylko inna kobieta
[URL=http://img510.imageshack.us/my.php?image=we7bn.jpg][/URL]
Moniczko ten obrazek jest cudny...
Hmmmm, dziewczynki, chyba co? znalaz?am :-)
Moniczko ten obrazek jest cudny...
Dzi?ki Naryo, ale ja tylko doda?am rameczk?, a samo zdj?cie to robota autorki funficka Bardzo pomys?owo zrobione, i tre?? i obrazki :oops:
GosiuJ, có? to za pere?k? znalaz?a?? Mów zaraz
GosiuJ, có? to za pere?k? znalaz?a?? Mów zaraz
Taka jedn? piekarni? tej samej w?a?cicielki z jednym (mam nadziej?, smacznym) wypiekiem