Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
JaÅ› T. jest bezsprzecznie wspanialy, mozna nawet powiedziec, ze doskonaly
No i przeczytałam część VI. Od razu też te wcześniejsze i ... no ... całość rozmiękcza na dobre...
:oops: :oops: :oops:
GosiuJ dziękuję ślicznie
Obrazki sÄ… cudne. Niesamowicie klimatyczne i delikatne...
Gosiu śmiem twierdzić, że doskonale doskonały
Ideał.
Ja przepraszam. Wiem, że momentami troche upierdliwa jestem, ale ja ich sobie w wannie troche inaczej wyobrażałam. Czy się mylę?
No to VI czesc juz przeczytana.
Zacytuje zakonczenie:
"i poczuł, że zapada w sen, prawdopodobnie najbardziej cudowny sen, jaki kiedykolwiek mógł ogarnąć mężczyznę. "
![]()
Moniko, ale ja naprawdę się starałam, żeby było "kulturalnie" - przynajmniej w sferze językowej :-(
Gosiu, ja już pisałam tu wcześniej, że czyta mi się to niczym najsubtelniejszą z poezji.
"Uśmiechnął się do niej, uszczęśliwiony wyrazem całkowitego zadowolenia widocznego na jej twarzy. Czując, że płomień w kominku znacznie przygasł, szybko przeszedł przez pokój i dogasił go, drżąc lekko, gdy ogarnęło go chłodne powietrze. Kiedy dotarł z powrotem, uśmiech przesunął się po jego twarzy... ".
GosiuJ podziękuję Ci kwiatami, które dla mnie są równie delikatne, subtelne, piękne jak Twoje tłumaczenie.
No ale dziewczyny, nie mówcie że w raz z Thorntonem skończyła się czułość, delikatność i wrażliwość rodzaju męskiego.
Kto wie, może gdzieś w pobliżu czai się ktoś tak romantyczny jak John Hmmm... albo może rozprowadzić w świat to opowiadanko, niech mężczyźni wiedzą czego pragną kobiety
Ideał.
Absolutny ideał :-)
Ach, jak mogłam zapomnieć o tym jeszcze zdjęciu
[URL=http://img56.imageshack.us/my.php?image=182mc.jpg][/URL]
Z chęcią zmieniłabym rozdzielczość co by nie robić Wam żadnych problemów ze zdjęciami, ale nie wiem jak to się robi
Może się i gdzieś czai. Przynajmniej takie mamy marzenia. A co do rozprowadzeni to nie sądzą aby rodzaj męski to zrozumiał tak jak my, nie mówiąc o tym, że naszych pragniec z tego nie wyczytają.
Ot samo życie.
He he. najpierw ideałem faceta na forum był pan Darcy, potem Jasiek.
A ja nie chciałabym ani jednego ani drugiego. Chociaz chyba potrzebowałabym
No ale dziewczyny, nie mówcie że w raz z Thorntonem skończyła się czułość, delikatność i wrażliwość rodzaju męskiego.
Mysle ze tak jednak jest ...
może rozprowadzić w świat to opowiadanko, niech mężczyźni wiedzą czego pragną kobiety
Moze i wiedza, ale to zbyt trudne dla nich te pragnienia spelnic ...
GosiuJ podziękuję Ci kwiatami, które dla mnie są równie delikatne, subtelne, piękne jak Twoje tłumaczenie.
Moniko, dla mnie? Wzruszyłam się, naprawdę, kocham konwalie. Dziękuję :oops:
He he. najpierw ideałem faceta na forum był pan Darcy, potem Jasiek.
A ja nie chciałabym ani jednego ani drugiego. Chociaz chyba potrzebowałabym
W czasie posuchy każdy facet dobry
Ale Jasiek już zarezerwowany 8)
Z chęcią zmieniłabym rozdzielczość co by nie robić Wam żadnych problemów ze zdjęciami, ale nie wiem jak to się robi
One takie sa - niewyrazne w tym fanfiku, nic nie mozna zrobic.
Mysle ze tak jednak jest ...
No fajnie, to mnie pocieszyłaś. Ale na przekór wszystkiemu (zdrowemu rozsądkowi także ) nadzieję mieć będę
Wraz z Thorntonem, którego nigdy tak naprawdę nie było... Och, szalone jesteśmy, kobietki
Ale myślę, Moniko, że masz rację, są jeszcze wspaniali faceci - Thorntonowi nie dorównają, w końcu jego wymyśliła kobieta :-) Ale są, tylko nie ma ich wielu i trudno im się ujawnić :-)
W czasie posuchy każdy facet dobry
![]()
Ale Jasiek już zarezerwowany 8)
Na bezrybiu i rak ryba?
Musiałabym być w olbrzymiej desperacji...
Ale myślę, Moniko, że masz rację, są jeszcze wspaniali faceci - Thorntonowi nie dorównają, w końcu jego wymyśliła kobieta :-)
Tak jak i Pana Darcy'ego
Ale myślę, Moniko, że masz rację, są jeszcze wspaniali faceci - Thorntonowi nie dorównają, w końcu jego wymyśliła kobieta :-)
Tak jak i Pana Darcy'ego
Dokładnie tak :-) Ależ te kobiety pomysłowe! Na zatracenie innych zresztą :-)
Ja też chcę.....................
*oczka Kota W Butach*
PtosiÄ™...
Agn, napisz do mnie na priva.
To prawda, to co się dzieje w kobiecej duszy dobrze znać mogła tylko inna kobieta
[URL=http://img510.imageshack.us/my.php?image=we7bn.jpg][/URL]
Moniczko ten obrazek jest cudny...
Hmmmm, dziewczynki, chyba coś znalazłam :-)
Moniczko ten obrazek jest cudny...
Dzięki Naryo, ale ja tylko dodałam rameczkę, a samo zdjęcie to robota autorki funficka Bardzo pomysłowo zrobione, i treść i obrazki :oops:
GosiuJ, cóż to za perełkę znalazłaś? Mów zaraz
GosiuJ, cóż to za perełkę znalazłaś? Mów zaraz
Taka jedną piekarnię tej samej właścicielki z jednym (mam nadzieję, smacznym) wypiekiem