Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
w?a?nie przeczyta?am gor?c? przesy?k?.... :oops: takie dawki emocji....
no chyba po nast?pnej dawce fanficka ... padn? nie?ywa
je?eli chodzi o Higginsa to prawdziwy twardziel....
dzi?ki wielkie za t?umaczonka
Brendan Coyle w filmie "The Glass Virgin"
?eby tak powtórzyli ten film...
Nie widzia?am tego filmu, ale te? ch?tnie bym go ogl?dn??a....
dziewczyny, czy która? mo?e ogl?da (czyt. nagrywa) Impresjonistów?
Brendan Coyle w filmie "The Glass Virgin"
?eby tak powtórzyli ten film...
Hmmm.... No,no. Oczka to on ma...no... ?adniutkie A filmu te? nie ogl?da?am
Mo?e kiedy?...
Dziewczynki, SPECIAL FOR ALISON, za wszystkie tlumaczenia, wspaniala obecnosc na tym forum i w ogole za wszystko, oraz oczywiscie FOR YOU GIRLS, przygotowalam Screensaver z Richardem Armitagem jako Claudem Monet.
Mam nadzieje, ze sie Wam sposoba.
Jak zawsze ... FROM LOVE.
http://www.megaupload.com/?d=G08053H8
lub
http://www.savefile.com/files/2915387
Lene Marlin - My Love
W tym miejscu dziekuje temu komus (a nie pamietam kto to byl, za co przepraszam), kto dal link do utworu, ktory wykorzystalam w tym scrinku.
Jesli pojawia sie jakies ladne zdjecia w dwoch nastepnych odcinkach Impresjonistow (w co watpie, bo Monet juz sie posunal), to go zmodyfikuje.
Zycze milego ogladania
Gosiu... tak cichaczem .... nic nie mówi?c... cz??? V....
chyba dzisiaj to ja wogóle nie och?on? po takich emocjach.... matko miej mnie w swojej opiece.... i moje zmys?y bo nie wiem jakie b?d? skutki..... :oops:
a zdanie - Jej oczy by?y wype?nione mi?o?ci?. jest pi?kne....
8)
Chyba to jedno zdanie 5 czesci fanfika, ktore wymienilas Kiko, mowi samo za siebie ...
Reszta sie nie nadaje do publikacji :oops:
Gosiu Dzieki
Dziewczynki, SPECIAL FOR ALISON, za wszystkie tlumaczenia, wspaniala obecnosc na tym forum i w ogole za wszystko, oraz oczywiscie FOR YOU GIRLS, przygotowalam Screensaver z Richardem Armitagem jako Claudem Monet.
Mam nadzieje, ze sie Wam sposoba.
Jak zawsze ... FROM LOVE.![]()
http://www.megaupload.com/?d=G08053H8
lub
http://www.savefile.com/files/2915387
Lene Marlin - My Love
W tym miejscu dziekuje temu komus (a nie pamietam kto to byl, za co przepraszam), kto dal link do utworu, ktory wykorzystalam w tym scrinku.
Jesli pojawia sie jakies ladne zdjecia w dwoch nastepnych odcinkach Impresjonistow (w co watpie, bo Monet juz sie posunal), to go zmodyfikuje.
Zycze milego ogladania
Gosiu, motylki i zachwyty!!! W?a?nie zobaczy?am :-) Przecudny screen, zdj?cia i muzyka! "Can you hear me, my love..." - ?piewam sobie :-) I na wielu zdj?ciach wida? te wielkie, elfowate, cudne uszy Rysia
Dzi?ki :-)
oczywi?cie.... w tym przypadku cenzura zupe?na...
Ale mam nadziej?, ?e si? spodoba?o :-)
I na wielu zdj?ciach wida? te wielkie, elfowate, cudne uszy Rysia
tez zwróci??? na nie uwag?.... s? s?odkie
Czy naprawde w to watpisz? Jasne ze fanfik sie podobal
- Pan Thornton mia? racj? – powiedzia?a Margaret. – Jeste? z?y na Bouchera, Nicholasie, inaczej pierwszy by? dostrzeg?, ?e zwyk?a kara jest wystarczaj?co surowa za ten wyst?pek, wszystko ponad to by?oby bardziej zemst?.
- Moja córka nie jest wielk? przyjació?k? pana Thorntona – powiedzia? pan Hale u?miechaj?c si? do Margaret, podczas gdy ona, zaró?owiona jak go?dzik z podwójn? gorliwo?ci? zaj??a si? robótk? – ale wierz?, ?e to co mówi jest prawd?. Lubi? go za to.
Caroline, dzi?ki! Wspaniale codziennie otrzymywa? nowe porcje t?umacze?, to, co robicie, jest nieocenione
No no, Margotka przyznaje racj? Ja?kowi, jest nie?le! ;-)
Nie zmieni?am swego zdania na temat Higginsa, lubi? go te? tutaj. Za to bardzo podoba mi si? postawa pana Hale'a w tym fragmencie.
Czy naprawde w to watpisz?
Jasne ze fanfik sie podobal
fanfik jest the best.... :oops:
D?ugo sz?a do mnie ta cz??c V, jakby mój komputer wyczówa? co si? b?dzie tam dzia?o.
Cytuj?: "O Bo?e, o Bo?e" (koniec cytatu)
Reszta jest milczeniem.
Ale by?o pi?knie. Gosiu wielkie dzi?ki i dowody czo?obitno?ci.
Dobrze, ?e "co? takiego" ma swój kres, bo nie wiem co by si? z nami dzia?o.
D?ugo sz?a do mnie ta cz??c V, jakby mój komputer wyczówa? co si? b?dzie tam dzia?o.
Cytuj?: "O Bo?e, o Bo?e" (koniec cytatu)
Reszta jest milczeniem.
Ale by?o pi?knie. Gosiu wielkie dzi?ki i dowody czo?obitno?ci.
Dobrze, ?e "co? takiego" ma swój kres, bo nie wiem co by si? z nami dzia?o.
No, koniec (prawie), ale co?my si? naczyta?y, to nasze! A poza tym - zawsze mo?na jeszcze wróci? do lektury :-)
I tak zrobimy Gosienko, i tak zrobimy.
Na pewno niejednokrotnie.
No, koniec (prawie), ale co?my si? naczyta?y, to nasze! A poza tym - zawsze mo?na jeszcze wróci? do lektury :-)
tak... jak to si? teraz w ca?o?ci przeczyta... to nocka z g?owy... murowane...
Czy?bym zosta?a obj?ta t? cenzur?, ze tylko dosta?am trzy cz??ci :cry: :cry:
Kochane tworzycie w zastraszaj?cym tempie.Nie by?o mnie troszk? i znowu nadrabiam zaleg?o?ci
Basiu... zaraz zdejm? z ciebie cenzur?.....
Dzi?ki , czekam z niecierpliwo?ci?. :oops:
Witajcie! Plan mia?am prosty,loguj?c si? u Kazika:poczytam, pos?ucham, naciesz? oko i ogrzej? swe zzi?bni?te serducho. S?owiem ma?y remoncik duszy. Nie?wiadoma zagro?enia zerkn??am do w?tku po?wi?conego N&S i.... sta?o si?! Oczy -workowate, nos - czerwony od chlipania, palce -opuchni?te od kilkania w poszukiwaniu linek do linek, robota - zaniedbana w k?cie i ... ten gupawy, rozmarzony u?miech. O matko z ojcem! ZARAZI??CIE MNIE! Zapad?am na thornotomani?. Niestety nie mam lekarstwa - nie uda?o mi? zdoby? serialu we w?asnym zakresie. Wi?c pisz? swój 1 post i prosz? POMÓ?CIE!
Wiem, to nie?adnie, wpadam na forum i od drzwi wo?am o pomoc zamiast si? pok?oni? w przywitalni. Przepraszam zaraz si? poprawi?. Mam nadziej?, ?e oka?ecie mi wyrozumia?o?? .... choroba ma ostry przebieg.
Pozdrawiam.
Eee...przepraszam...ale ja nie otrzyma?am V cz??ci fanfika i czuj? si? poszkodowana...
Czy mog?abym prosi?? Mail na dole...
Dzi?ki dziewcz?ta - jeste?cie cudowne!
Id? czyta?!