Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
właśnie przeczytałam gorącą przesyłkę.... :oops: takie dawki emocji....
no chyba po następnej dawce fanficka ... padnę nieżywa
jeżeli chodzi o Higginsa to prawdziwy twardziel....
dzięki wielkie za tłumaczonka
Brendan Coyle w filmie "The Glass Virgin"
Żeby tak powtórzyli ten film...
Nie widziałam tego filmu, ale też chętnie bym go oglądnęła....
dziewczyny, czy któraś może ogląda (czyt. nagrywa) Impresjonistów?
Brendan Coyle w filmie "The Glass Virgin"
Żeby tak powtórzyli ten film...
Hmmm.... No,no. Oczka to on ma...no... ładniutkie A filmu też nie oglądałam
Może kiedyś...
Dziewczynki, SPECIAL FOR ALISON, za wszystkie tlumaczenia, wspaniala obecnosc na tym forum i w ogole za wszystko, oraz oczywiscie FOR YOU GIRLS, przygotowalam Screensaver z Richardem Armitagem jako Claudem Monet.
Mam nadzieje, ze sie Wam sposoba.
Jak zawsze ... FROM LOVE.
http://www.megaupload.com/?d=G08053H8
lub
http://www.savefile.com/files/2915387
Lene Marlin - My Love
W tym miejscu dziekuje temu komus (a nie pamietam kto to byl, za co przepraszam), kto dal link do utworu, ktory wykorzystalam w tym scrinku.
Jesli pojawia sie jakies ladne zdjecia w dwoch nastepnych odcinkach Impresjonistow (w co watpie, bo Monet juz sie posunal), to go zmodyfikuje.
Zycze milego ogladania
Gosiu... tak cichaczem .... nic nie mówiąc... część V....
chyba dzisiaj to ja wogóle nie ochłonę po takich emocjach.... matko miej mnie w swojej opiece.... i moje zmysły bo nie wiem jakie będą skutki..... :oops:
a zdanie - Jej oczy były wypełnione miłością. jest piękne....
8)
Chyba to jedno zdanie 5 czesci fanfika, ktore wymienilas Kiko, mowi samo za siebie ...
Reszta sie nie nadaje do publikacji :oops:
Gosiu Dzieki
Dziewczynki, SPECIAL FOR ALISON, za wszystkie tlumaczenia, wspaniala obecnosc na tym forum i w ogole za wszystko, oraz oczywiscie FOR YOU GIRLS, przygotowalam Screensaver z Richardem Armitagem jako Claudem Monet.
Mam nadzieje, ze sie Wam sposoba.
Jak zawsze ... FROM LOVE.![]()
http://www.megaupload.com/?d=G08053H8
lub
http://www.savefile.com/files/2915387
Lene Marlin - My Love
W tym miejscu dziekuje temu komus (a nie pamietam kto to byl, za co przepraszam), kto dal link do utworu, ktory wykorzystalam w tym scrinku.
Jesli pojawia sie jakies ladne zdjecia w dwoch nastepnych odcinkach Impresjonistow (w co watpie, bo Monet juz sie posunal), to go zmodyfikuje.
Zycze milego ogladania
Gosiu, motylki i zachwyty!!! Właśnie zobaczyłam :-) Przecudny screen, zdjęcia i muzyka! "Can you hear me, my love..." - śpiewam sobie :-) I na wielu zdjęciach widać te wielkie, elfowate, cudne uszy Rysia
Dzięki :-)
oczywiście.... w tym przypadku cenzura zupełna...
Ale mam nadzieję, że się spodobało :-)
I na wielu zdjęciach widać te wielkie, elfowate, cudne uszy Rysia
tez zwróciłąś na nie uwagę.... są słodkie
Czy naprawde w to watpisz? Jasne ze fanfik sie podobal
- Pan Thornton miaÅ‚ racjÄ™ – powiedziaÅ‚a Margaret. – JesteÅ› zÅ‚y na Bouchera, Nicholasie, inaczej pierwszy byÅ› dostrzegÅ‚, że zwykÅ‚a kara jest wystarczajÄ…co surowa za ten wystÄ™pek, wszystko ponad to byÅ‚oby bardziej zemstÄ….
- Moja córka nie jest wielkÄ… przyjaciółkÄ… pana Thorntona – powiedziaÅ‚ pan Hale uÅ›miechajÄ…c siÄ™ do Margaret, podczas gdy ona, zaróżowiona jak goździk z podwójnÄ… gorliwoÅ›ciÄ… zajęła siÄ™ robótkÄ… – ale wierzÄ™, że to co mówi jest prawdÄ…. LubiÄ™ go za to.
Caroline, dzięki! Wspaniale codziennie otrzymywać nowe porcje tłumaczeń, to, co robicie, jest nieocenione
No no, Margotka przyznaje rację Jaśkowi, jest nieźle! ;-)
Nie zmieniłam swego zdania na temat Higginsa, lubię go też tutaj. Za to bardzo podoba mi się postawa pana Hale'a w tym fragmencie.
Czy naprawde w to watpisz?
Jasne ze fanfik sie podobal
fanfik jest the best.... :oops:
Długo szła do mnie ta częśc V, jakby mój komputer wyczówał co się będzie tam działo.
Cytuję: "O Boże, o Boże" (koniec cytatu)
Reszta jest milczeniem.
Ale było pięknie. Gosiu wielkie dzięki i dowody czołobitności.
Dobrze, że "coś takiego" ma swój kres, bo nie wiem co by się z nami działo.
Długo szła do mnie ta częśc V, jakby mój komputer wyczówał co się będzie tam działo.
Cytuję: "O Boże, o Boże" (koniec cytatu)
Reszta jest milczeniem.
Ale było pięknie. Gosiu wielkie dzięki i dowody czołobitności.
Dobrze, że "coś takiego" ma swój kres, bo nie wiem co by się z nami działo.
No, koniec (prawie), ale cośmy się naczytały, to nasze! A poza tym - zawsze można jeszcze wrócić do lektury :-)
I tak zrobimy Gosienko, i tak zrobimy.
Na pewno niejednokrotnie.
No, koniec (prawie), ale cośmy się naczytały, to nasze! A poza tym - zawsze można jeszcze wrócić do lektury :-)
tak... jak to się teraz w całości przeczyta... to nocka z głowy... murowane...
Czyżbym została objęta tą cenzurą, ze tylko dostałam trzy części :cry: :cry:
Kochane tworzycie w zastraszającym tempie.Nie było mnie troszkę i znowu nadrabiam zaległości
Basiu... zaraz zdejmÄ™ z ciebie cenzurÄ™.....
Dzięki , czekam z niecierpliwością. :oops:
Witajcie! Plan miałam prosty,logując się u Kazika:poczytam, posłucham, nacieszę oko i ogrzeję swe zziębnięte serducho. Słowiem mały remoncik duszy. Nieświadoma zagrożenia zerknęłam do wątku poświęconego N&S i.... stało się! Oczy -workowate, nos - czerwony od chlipania, palce -opuchnięte od kilkania w poszukiwaniu linek do linek, robota - zaniedbana w kącie i ... ten gupawy, rozmarzony uśmiech. O matko z ojcem! ZARAZIłŚCIE MNIE! Zapadłam na thornotomanię. Niestety nie mam lekarstwa - nie udało mię zdobyć serialu we własnym zakresie. Więc piszę swój 1 post i proszę POMÓŻCIE!
Wiem, to nieładnie, wpadam na forum i od drzwi wołam o pomoc zamiast się pokłonić w przywitalni. Przepraszam zaraz się poprawię. Mam nadzieję, że okażecie mi wyrozumiałość .... choroba ma ostry przebieg.
Pozdrawiam.
Eee...przepraszam...ale ja nie otrzymałam V części fanfika i czuję się poszkodowana...
Czy mogłabym prosić? Mail na dole...
Dzięki dziewczęta - jesteście cudowne!
Idę czytać!