Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
"„Jest ci zimno, maleÅ„ka?”
Byłam uczciwą kobietą :mrgreen: Leżę przed komputerem i kwiczę a dziecko się patrzy jak na wariatkę :mrgreen: :evil:
Eee tam, zdecydowanie "Jest pan zbyt łaskawy" bije wszystko na łeb :twisted:
Miłosz, ty nie kwicz, ty szykuj wannę
o rany, popłakałam się ze śmiechu
![]()
o rany, popłakałam się ze śmiechu
No co TY, jak ma taką wannę jak kiedyś wspominała, to jeszcze sobie kręgosłup uszkodzi, będziem ją potem po tym naszym domu wesołych staruszek na wózeczku wozić ;-)
![]()
o rany, popłakałam się ze śmiechuNo co TY, jak ma taką wannę jak kiedyś wspominała, to jeszcze sobie kręgosłup uszkodzi, będziem ją potem po tym naszym domu wesołych staruszek na wózeczku wozić ;-)
Alison wiesz mnie to bliżej do hipoptama a mężowi do dwóch , mój Boże jakaż to by wanna musiała być
No dobra, ale ostatnie sÅ‚owa, przypominam, brzmiÄ…: (wszystkie mÅ‚odciane w szkole, jak mniemam?) „Być może powinniÅ›my pójść do łóżka?”
Więc nie ma już odwrotu :oops:
Miłosz, choć imienniczka Margerytki wykręca się rozmarami wanny. A ja tu walczę o prawa mężów
Dziewczyny, ja tak czekam i czekam i nadal nie mam na poczcie wczorajszego funficka :cry:
Ja Ci wczoraj wysłałam i nie doszło? Przykro mi bardzo :cry: Mam nadzieję, że od Kiki dojdzie...
A kto by tam chciał odwrotu? Jakaś gupia chyba.
Wiadomo? Moze by i ktoras chciala ..
Po TAKIEJ kapieli z TAKIM mezczyzna ja na pewno nie myslalabym o odwrocie
Alison wiesz mnie to bliżej do hipoptama a mężowi do dwóch , mój Boże jakaż to by wanna musiała być
Buduj basen kochana, tylko basen może Was uratować ;-)
oczywiście mam na mysli basen rozmiarów olimpijskich, nie taki w kontekście domu wesołych staruszek
Buduj basen kochana, tylko basen może Was uratować ;-)
oczywiście mam na mysli basen rozmiarów olimpijskich, nie taki w kontekście domu wesołych staruszek
Alison jesteś okrutna dla hipopotamków
Dajcie ten drugi kawałek
A niech tam
Też wybuduję basen olimpijski
Alison jesteś okrutna dla hipopotamków
Ależ skąd, nigdy, ja też nie motyl przecież. Miałam na mysli, że jak jest więcej miejsca, to i swobodniej można pobuszować, i pograć w berka pływanego, przy okazji parę kilosków zostawić w tym basenie ;-)
Nie ma tego złego... ja przewidujący chłopak jestem
Ja bym, z wiadomych wzgledow, wolala mniejszÄ… ... to jest... ciasniejszÄ… wanne ..
A ja już mam przechlapane: ile razy widzę Thorntona, od razu mam wizję wanny i figlarnych paluszków.
O rany... :cry:
Ja bym, z wiadomych wzgledow, wolala mniejszÄ… ... to jest... ciasniejszÄ… wanne ..
chyba po to żeby pójśc szybciej do łożka
( Jesus sama się do siebie śmieję)
chyba po to żeby pójśc szybciej do łożka
![]()
( Jesus sama się do siebie śmieję)
hej, jest przed 23 :oops:
A widzisz, warto! Daj znać, jak dojdziesz do kółka różańcowego (pamiętam hasło "berety z głów" - znów sobie oplułam monitor) - czy się zapisujesz.
Sanjano, podziwiam Twoje samozaparcie. W poprzednim wÄ…tku jest chyba z 96 stron
Kikeczko, dzięki za mailka. Zostawiam sobie tą przyjemność na później :oops:
Gosieńko, to może nieśmiało zasugeruję byś mój mailik na stałe na takie paczuszki jak funficki dopisała
monika51@interia.pl
:-) Moniko, dziś rano Cię dopisałam. Ach, ten Twój banner!!!
Poza tym jako chętne na "paczki od ciotki z Ameryki" ;-) zapisałam: Izka, Trzykrotkę, Naryę, Kaziutę, Monikę24, Ewę7, Aragonte, Kikę, Caiti, Miłosza, Gosię (to się rozumie samo przez się), i oczywiście naszą Mamę Przedłużoną, Ali :-) Aine, czy Ty też chcesz paczuszki?
Jeśli kogoś pominęłam, to może się tutaj dopisze z adresem?
Jeżeli Gosia tak ma przy tłumaczeniu, to mąż Gosi nas prześwięci, czarno to widzę :cry:
Co to za dyskusje na mój temat, hę? ;-) Takie stopniowanie napięcia nie jest złe, a poza tym - starczy na dłużej.
A co do mojego męża... nie, nie mogę napisać tutaj, jeśli chcecie, napiszę Wam przy wysyłaniu fanfika na maila :-)
Kiko, wychodzi na to, że się dzięki tym tłumaczeniom odmładzam - to wiecie, będę dalej tłumaczyć! :-)
?)Ja się narazie nie dopisuję, ale obiecaj mi, że za rok, kiedy skończę 18 wyślesz mi swoje dzieło( bo podobno nie jest ono przeznaczone dla panien poniżej tej lini wieku , no chyba, że są wyjątki ?)
Migotko czy jesteś może w posiadaniu drugiej cześci dobranocki dla dorosłych?
Poza tym jako chętne na "paczki od ciotki z Ameryki" ;-) zapisałam: Izka, Trzykrotkę, Naryę, Kaziutę, Monikę24, Ewę7, Aragonte, Kikę, Caiti, Miłosza, Gosię (to się rozumie samo przez się), i oczywiście naszą Mamę Przedłużoną, Ali :-) Aine, czy Ty też chcesz paczuszki?
Jeśli kogoś pominęłam, to może się tutaj dopisze z adresem?
Rączki całuję i do nóżek padam