Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Niewielu m??czyzn rozumie, ?e kobiet? mo?na uwie?? li i jedynie pi?knymi s?owami. Mój kolega kiedy si? zakocha?, uczy? si? na pami?? Lechonia, bo ona go uwielbia?a. Po prostu: "mów do mnie jeszcze...", czyli przypadek Cyrana de Bergerac.
Masz racje Trzykrotko, bo nie od dzisiaj wiadomo, ?e m??czyzna kocha oczami, a m?dra kobieta uszami.
?wi?ta to prawda, zna?am kiedy? m??czyzn?, który pi?knym wygl?dem niestety nie grzeszy?, ale gdy tylko si? odezwa? kolana si? ugina?y Co? zwyk?ego potrafi? powiedzie? takim tonem, ?e wszystko dr?a?o z wra?enia 8)
no w?a?ciwie jakby tak wygl?da? to mówi? by ju? nie musia?
tylko bym mu tulipanki dawa?a
Niech mówi, niech jeszcze mówi!! Bo:
S?ysza?em o m??czy?nie
który s?owa wymawia tak pi?knie
?e mo?e mie? ka?d? kobiet?
ledwie tylko wypowie jej imi?
Je?eli milcz? obok twego cia?a
i cisza kwitnie na ustach jak obrz?k
to dlatego ?e s?ysz? jego kroki
i chrz?kanie pod naszymi drzwiami
Miloszku rozumiem, ?e te pogl?dy o wygl?dzie i tulipankach to tylko dlatego, ?e masz taki m?ski pseudonim.
Miloszku rozumiem, ?e te pogl?dy o wygl?dzie i tulipankach to tylko dlatego, ?e masz taki m?ski pseudonim.
Kaziuta ty mnie tu politycznie nie ko?uj :mrgreen:
(zawsze uwa?a?am , ?e pozim hormonów m?skich u mnie dominuje , a m?? na ?piwan? poezj? i gitar? uwiód? mnie przypadkiem )
Dobrze, ?e królowa Wiktoria nie czyta?a tego fanfika![]()
Nawet po ?lubie takie bezece?stwa nie powinny mie? miejsca, no :twisted:
Ocz?ta nale?y tylko zamkn?? i my?le? o Anglii... ew. o Jasiu Thorntonie 8)Nie wiem czy wiktoria by?aby az tak zszokowana;) Sama lubi?a ten...tego...a niejednokrotnie Albert by? wykonczony, zreszt? po gromadce dzieci wida? , wida? (8)
Dzieci dzie?mi, ale zberezie?stw ?adnych chyba nie czyta?a?
Ufffff, ja w?a?nie przeczyta?am. "Jest pan zbyt ?askawy", to ci Margaret!
:oops:
GosiaJ umie stopniowa? napi?cie, nie powiem Lepsza ni? Hitchcock!
bardzo dzi?ki... w?a?nie dosta?am i juz szybciutko bior? si? za czytanie
mam olbrzymiaste wypieki... :oops: a GosiaJ to dr?czy? nas uwielbia.... ale takie stopniowe odkrywanie kart i oczekiwanie jest bardzo rozkoszne.... :twisted:
Potwierdzam, wypieki ma si? takie, ?e ojej :oops:
GosiuJ, dalej, plisplis
Trzykrotko.... tak to bywa jak si? troszk? obcego j?zyczka lizn??o.... a GosiaJ to pewnie za ka?dym razem tak p?onie, ?e spala si? na popió?... a potem odradza si? jak FENIKS i dalej dla nas t?umaczy
mam olbrzymiaste wypieki... :oops: a GosiaJ to dr?czy? nas uwielbia.... ale takie stopniowe odkrywanie kart i oczekiwanie jest bardzo rozkoszne.... :twisted:
Oj bardzo, bardzo.
Ja nie mog?am sobie podarowac dalszego ci?gu i czyta?am o pó?nocy, no a potem nie mog?am zasn?c, ale jak mawia?a moja babcia "Cierp cia?o co? chcia?o".
Cierp cia?o cos chcia?o - to ulubione powiedzonko wszystkich bab?... 8)
Je?eli Gosia tak ma przy t?umaczeniu, to m?? Gosi nas prze?wi?ci, czarno to widz? :cry:
Dziewczyny, ja tak czekam i czekam i nadal nie mam na poczcie wczorajszego funficka :cry:
Niech mi która? prze?le, mail podany wy?ej Tym razem wytrwam i przeczytam wieczorkiem, przed pój?ciem spa? 8) Chyba ?al marnowa? takie cude?ko na tak? por? dnia
Je?eli Gosia tak ma przy t?umaczeniu, to m?? Gosi nas prze?wi?ci, czarno to widz? :cry:
ale feniks za ka?dym odrodzeniem by? piekny i m?ody...
m?? Gosi wida? bardzo wyrozumia?y jest, albo w nie?wiadomo?ci zyje.... tak jak mój... och gdyby wiedzia? co ja czytam..... no nie wiem :twisted:
Wys?a?am Kiko. Czytaj i miej wypieki!
ty? chce
Co tu sie dzieje??
To mnie w domu teroryzuje Pan Remont a tu ..............
Ja tez chc?
Ewa, podaj maila! Chcesz oba odcinki (pierwszy od s?ów "przeszed? przez pokój"?, czy tylko cz??? drug??