Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ważna informacja! Kolejny kawałek tekstu, na który niektóre czekają, będzie jeszcze dziś. Mogę przesłać na maila, oczywiście tylko pełnoletnim, bo zaczyna się robić... ten tego :oops: Na Waszą odpowiedzialność! :-)
No to ja już stoję w kolejce po tego mailka Pełnoletnia jak najbardziej jestem.
Gosieńko, pewnie specjalnie zostawiłaś to opowiadanko na ciemną noc.
Miło sobie coś takiego poczytać przed snem 8)
GosiaJ, ja nie dopilnowałam subskrypcji i taraz ładnie proszę - czy ja moge tez razem z zaległymi odcinkami prosić?
nawyspe@wp.pl
Trzykrotko, oczywiście, pod warunkiem, żeś pełnoletnia, bo takiej dawki emocji naraz to wiesz... :-) I na własną odpowiedzialność, ja to tylko tłumaczę :-)
Moniczko, a jakże, wieczorem najprzyjemniej :-) Jestem w trakcie tłumaczenia, bo wcześniej zajmowały mnie obowiązki zawodowe. I chyba zaraz będę się musiała przebiec do kuchni dla ochłody
Moniko, podaj mi swojego maila :-)
Gosiu, pamietaj o mnie
Dziewczynki, ja dzis dla Was tez cos bede miala ...
Wlasnie uploaduje
Pelnoletnia, pełnoletnia! Młodsza co prawda od Clooneya, ale starsza od Mateuszka! :oops:
GosieńkoJ a ja też mogę się ładnie uśmiechać do Ciebie o całość, którą przetłumaczyłaś??
Miło będzie całość zrozumieć :oops: Zaznaczam, że też jestem pełnoletnia
naryaa@interia.pl
Dziewczynki, ja dzis dla Was tez cos bede miala ...
Wlasnie uploaduje
Och, och!! A czo takiego??? Jakiś płezent??
GosieńkoJ a ja też mogę się ładnie uśmiechać do Ciebie o całość, którą przetłumaczyłaś??
Miło będzie całość zrozumieć :oops: Zaznaczam, że też jestem pełnoletnia
naryaa@interia.pl
Jasne, Naryo, z przyjemnością :-) Zaznaczam tylko, że zaczęłam kiedyś tłumaczyć fragment nie od początku, ale gdzieś tak od 11 strony, do początku może wrócę, ale wiesz... byłyśmy z Gosią ciekawe
Jasne, Naryo, z przyjemnością :-) Zaznaczam tylko, że zaczęłam kiedyś tłumaczyć fragment nie od początku, ale gdzieś tak od 11 strony, do początku może wrócę, ale wiesz... byłyśmy z Gosią ciekawe
Ja ROZUMIEM Czytałam orginał 8) Dziękuję z góry :***
A nie wiesz Gosiu nad czym od tygodnia pracuje?
To nie ja pytałam, ja wiem :-) Już się nie mogę doczekać! :-)
A faktycznie, to Narya pytala! :oops:
Zaraz bedzie!
Chyba niezle wyszlo, ale wiecie ... zawsze moge wniesc poprawki
Muzyka powinna pojsc bez problemu.
GosiaJ, ja nie dopilnowałam subskrypcji i taraz ładnie proszę - czy ja moge tez razem z zaległymi odcinkami prosić?
nawyspe@wp.plTrzykrotko, oczywiście, pod warunkiem, żeś pełnoletnia, bo takiej dawki emocji naraz to wiesz... :-) I na własną odpowiedzialność, ja to tylko tłumaczę :-)
Moniczko, a jakże, wieczorem najprzyjemniej :-) Jestem w trakcie tłumaczenia, bo wcześniej zajmowały mnie obowiązki zawodowe. I chyba zaraz będę się musiała przebiec do kuchni dla ochłody
Moniko, podaj mi swojego maila :-)
:evil: :evil: też jestem pełnoletnia!!! gohha2@gazeta.pl
GosiuJ, czekam z niecierpliwością [ajde-jano@o2.pl]
Oczywiście dowodzik już mam od kilku lat
GosiuJ, czekam z niecierpliwością [ajde-jano@o2.pl]
Oczywiście dowodzik już mam od kilku lat
OK, dziołszki, jako że nie wiem, która co czytała, wysyłam to, co do tej pory przetłumaczyłam, wraz z fragmentem dzisiejszym. Ciąg dalszy nastąpi - chyba że nie będziecie chciały :-)
Enjoy!
Gosiu, czekam, czekam, czekam :-)
nawyspe@wp.pl
I ja, i ja, i ja! Wybierz mnie!
A pełnoletnia jestem, niestety, od baaardzo dawna
aragonte@autograf.pl
Thornton (zreszta w innych niektorych rolach tez np. w Between the Sheets) no to szalenie meski facet! :oops:
Z której strony?
Czy ktoś próbował zaprzeczać, iż Rysio jest męski? Wyzwijmy go (ją) na pojedynek! ;-)
Co wybierasz waśćpanno? Szabla, czy pistolety?
przepraszam ja bardzo Aine ale Twój avatar i Ty równo się zdajecie zdumieni czym ja się pytam?
Jestesmy bardzo zdziwieni tym kto zmonopolizował nasze forum
I ja, i ja tez proszę. Mam juz fragment i nie moge się doczekac dalszej części.
Ważna informacja! Kolejny kawałek tekstu, na który niektóre czekają, będzie jeszcze dziś. Mogę przesłać na maila, oczywiście tylko pełnoletnim, bo zaczyna się robić... ten tego :oops: Na Waszą odpowiedzialność! :-)
A ja nic nie dostalam nowego :cry:
Dziewczynki, niech któraś prześle Aine ten fragment, bo ja teraz na notebooku jestem i nie mam dostępu do tego pliku. A nie mogę patrzeć, jak płacze łzami rzewnemi, mimo że to okrutnica jest wielka i naszego Rysia obraża!
;-)
Ja też
mimo że to okrutnica jest wielka i naszego Rysia obraża!
Ja bym jej za to nie dala
A ja nic nie dostalam nowego :cry:Dziewczynki, niech któraś prześle Aine ten fragment
Już się robi!
Aine, Aragonte - juz wysłałam
A ja nic nie dostalam nowego :cry:Dziewczynki, niech któraś prześle Aine ten fragment
Już się robi!
Kasiu, odpisałam właśnie na maila 8)
Może przy okazji podeślesz mi to samo, co Aine?