Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Wa?na informacja! Kolejny kawa?ek tekstu, na który niektóre czekaj?, b?dzie jeszcze dzi?. Mog? przes?a? na maila, oczywi?cie tylko pe?noletnim, bo zaczyna si? robi?... ten tego :oops: Na Wasz? odpowiedzialno??! :-)
No to ja ju? stoj? w kolejce po tego mailka Pe?noletnia jak najbardziej jestem.
Gosie?ko, pewnie specjalnie zostawi?a? to opowiadanko na ciemn? noc.
Mi?o sobie co? takiego poczyta? przed snem 8)
GosiaJ, ja nie dopilnowa?am subskrypcji i taraz ?adnie prosz? - czy ja moge tez razem z zaleg?ymi odcinkami prosi??
nawyspe@wp.pl
Trzykrotko, oczywi?cie, pod warunkiem, ?e? pe?noletnia, bo takiej dawki emocji naraz to wiesz... :-) I na w?asn? odpowiedzialno??, ja to tylko t?umacz? :-)
Moniczko, a jak?e, wieczorem najprzyjemniej :-) Jestem w trakcie t?umaczenia, bo wcze?niej zajmowa?y mnie obowi?zki zawodowe. I chyba zaraz b?d? si? musia?a przebiec do kuchni dla och?ody
Moniko, podaj mi swojego maila :-)
Gosiu, pamietaj o mnie
Dziewczynki, ja dzis dla Was tez cos bede miala ...
Wlasnie uploaduje
Pelnoletnia, pe?noletnia! M?odsza co prawda od Clooneya, ale starsza od Mateuszka! :oops:
Gosie?koJ a ja te? mog? si? ?adnie u?miecha? do Ciebie o ca?o??, któr? przet?umaczy?a???
Mi?o b?dzie ca?o?? zrozumie? :oops: Zaznaczam, ?e te? jestem pe?noletnia
naryaa@interia.pl
Dziewczynki, ja dzis dla Was tez cos bede miala ...
Wlasnie uploaduje
Och, och!! A czo takiego??? Jaki? p?ezent??
Gosie?koJ a ja te? mog? si? ?adnie u?miecha? do Ciebie o ca?o??, któr? przet?umaczy?a???
![]()
Mi?o b?dzie ca?o?? zrozumie? :oops: Zaznaczam, ?e te? jestem pe?noletnia![]()
naryaa@interia.pl
Jasne, Naryo, z przyjemno?ci? :-) Zaznaczam tylko, ?e zacz??am kiedy? t?umaczy? fragment nie od pocz?tku, ale gdzie? tak od 11 strony, do pocz?tku mo?e wróc?, ale wiesz... by?y?my z Gosi? ciekawe
Jasne, Naryo, z przyjemno?ci? :-) Zaznaczam tylko, ?e zacz??am kiedy? t?umaczy? fragment nie od pocz?tku, ale gdzie? tak od 11 strony, do pocz?tku mo?e wróc?, ale wiesz... by?y?my z Gosi? ciekawe
Ja ROZUMIEM Czyta?am orgina? 8) Dzi?kuj? z góry :***
A nie wiesz Gosiu nad czym od tygodnia pracuje?
To nie ja pyta?am, ja wiem :-) Ju? si? nie mog? doczeka?! :-)
A faktycznie, to Narya pytala! :oops:
Zaraz bedzie!
Chyba niezle wyszlo, ale wiecie ... zawsze moge wniesc poprawki
Muzyka powinna pojsc bez problemu.
GosiaJ, ja nie dopilnowa?am subskrypcji i taraz ?adnie prosz? - czy ja moge tez razem z zaleg?ymi odcinkami prosi??
nawyspe@wp.plTrzykrotko, oczywi?cie, pod warunkiem, ?e? pe?noletnia, bo takiej dawki emocji naraz to wiesz... :-) I na w?asn? odpowiedzialno??, ja to tylko t?umacz? :-)
Moniczko, a jak?e, wieczorem najprzyjemniej :-) Jestem w trakcie t?umaczenia, bo wcze?niej zajmowa?y mnie obowi?zki zawodowe. I chyba zaraz b?d? si? musia?a przebiec do kuchni dla och?ody![]()
Moniko, podaj mi swojego maila :-)
:evil: :evil: te? jestem pe?noletnia!!! gohha2@gazeta.pl
GosiuJ, czekam z niecierpliwo?ci? [ajde-jano@o2.pl]
Oczywi?cie dowodzik ju? mam od kilku lat
GosiuJ, czekam z niecierpliwo?ci? [ajde-jano@o2.pl]
Oczywi?cie dowodzik ju? mam od kilku lat
OK, dzio?szki, jako ?e nie wiem, która co czyta?a, wysy?am to, co do tej pory przet?umaczy?am, wraz z fragmentem dzisiejszym. Ci?g dalszy nast?pi - chyba ?e nie b?dziecie chcia?y :-)
Enjoy!
Gosiu, czekam, czekam, czekam :-)
nawyspe@wp.pl
I ja, i ja, i ja! Wybierz mnie!
A pe?noletnia jestem, niestety, od baaardzo dawna
aragonte@autograf.pl
Thornton (zreszta w innych niektorych rolach tez np. w Between the Sheets) no to szalenie meski facet! :oops:
Z której strony?
Czy kto? próbowa? zaprzecza?, i? Rysio jest m?ski? Wyzwijmy go (j?) na pojedynek! ;-)
Co wybierasz wa??panno? Szabla, czy pistolety?
przepraszam ja bardzo Aine ale Twój avatar i Ty równo si? zdajecie zdumieni czym ja si? pytam?
Jestesmy bardzo zdziwieni tym kto zmonopolizowa? nasze forum
I ja, i ja tez prosz?. Mam juz fragment i nie moge si? doczekac dalszej cz??ci.
Wa?na informacja! Kolejny kawa?ek tekstu, na który niektóre czekaj?, b?dzie jeszcze dzi?. Mog? przes?a? na maila, oczywi?cie tylko pe?noletnim, bo zaczyna si? robi?... ten tego :oops: Na Wasz? odpowiedzialno??! :-)
A ja nic nie dostalam nowego :cry:
A ja nic nie dostalam nowego:cry:
Dziewczynki, niech która? prze?le Aine ten fragment, bo ja teraz na notebooku jestem i nie mam dost?pu do tego pliku. A nie mog? patrze?, jak p?acze ?zami rzewnemi, mimo ?e to okrutnica jest wielka i naszego Rysia obra?a!
;-)
A ja nic nie dostalam nowego
:cry:
Ja te?
mimo ?e to okrutnica jest wielka i naszego Rysia obra?a!
Ja bym jej za to nie dala
Dziewczynki, niech która? prze?le Aine ten fragment
Ju? si? robi!
Aine, Aragonte - juz wys?a?am
Dziewczynki, niech która? prze?le Aine ten fragment
Ju? si? robi!
Kasiu, odpisa?am w?a?nie na maila 8)
Mo?e przy okazji pode?lesz mi to samo, co Aine?