Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ależ kochana, mnie to tam raczej nie masz za co przepraszać
No dziewczynki czytam sobie opinie na angielskim forum na temat 2 odcinka Impresjonistow. Oczywiscie rozumiem piate przez dziesiate, ale wyglada na to, ze jest tam znowu jakas "cravat scene" z Richardem
Pisza, ze on zdejmuje krawat i ze chyba scenarzysci Impresjonistow wiedzieli, jakie to robi wrazenie na fankach
W licznych wypowiedziach pojawia sie takze opinia o niezlych scenach pomiedzy Monetem i Camilla i dobrym aktorstwie.
Pozytywne komentarze fanow o tym filmie.
GOSIA! Ty nie gadaj, ino mi te fotki na maila ślij!
No wiesz Gosiu, skoro chcesz ... ale na Twoja odpowiedzialnosc, bo tak by Thornton sie w tv nie pokazal
![]()
Zebys nie zalowala
Nic a nic nie żałuję
DziÄ™... ku... je...my!
Też oczami wyobraźni widzę jak idzie ulicami Milton ze wzrokiem srogim i diabolicznym utkwionym przed siebie ...i kicha jak pieron bo wszędobylskie kłębuszki bawełny wciskają mu się do nosa
Na ulicy też były kłębuszki? Nie zauważyłam.
Miłosz, a może ty alergik jesteś i wszystko ci sie z pyłkami kojarzy.
Te ciasteczka sa takie slodziutkie :!)
Był tak rozmarzony, że nie był w stanie kontrolować swoich myśli. Wszystkie błądziły wokół niej. Przywracały mu obraz nie odepchnięcia i odrzucenia z poprzedniego dnia, lecz obraz tego co się działo jeszcze dzień wcześniej. Mechanicznie szedł wzdłuż zatłoczonych ulic, wymijając ludzi to z jednej to z drugiej strony, a właściwie ich nie widział. Był niemal chory z tęsknoty za tą chwilą, kiedy przylgnęła do niego a jej serce biło tuż obok niego, pragnął gorąco by to wszystko zdarzyło się ponownie.
Jak to czytam to mi serce na chwile zamiera ... i widze Rysia to jest Thorntona jak idzie ulicami i widac ten jego profil :oops:
[URL=http://img155.imageshack.us/my.php?image=0227kz.jpg][/URL]
Cudowny fragment. To co prawda pisze kobieta, ale wydaje mi się, że dobrze ujęła emocje mężczyzny. Bo popatrzcie, on myśli cały czas o jej dotyku, o fizycznej stronie tego zdarzenia - typowy facet :-) Śliczna fotka, Gosiu! Dzięki, Alison!
No wiesz Gosiu, skoro chcesz ... ale na Twoja odpowiedzialnosc, bo tak by Thornton sie w tv nie pokazal
![]()
Zebys nie zalowala
Nic a nic nie żałuję
Ty rozpustnico
Ja tez widziałam owe fotki.
Eeeeeee, 4 małe zdjątka i zaraz rozpustnica. :oops:
Gosiu, czy ja tez moge prosić o te zbereźności, niech wiem, o czym mówicie. Dzięki
Dobra, ja też ładnie o nie poproszę
![]()
dziekujęA na co ona mu tam patrzy? Druga Lizzy?
Nawet jakby patrzyła, to się jej nie dziwimy, prawda, dziewczynki? :-)
![]()
dziekujęA na co ona mu tam patrzy? Druga Lizzy?
Nawet jakby patrzyła, to się jej nie dziwimy, prawda, dziewczynki? :-)
Absolutnie
No tak, wyjdzie na to ze ja szerze 8O
Maile poszly. Milego ogladania
GosiuJ , nie prowokuj znowu
![]()
Zebys nie zalowalaNic a nic nie żałuję
Ty rozpustnico
![]()
Mła? ;-) A kto mi je przesłał i jeszcze pytał, czy mi się podobają? ;-)
Eeeeeee, 4 małe zdjątka i zaraz rozpustnica. :oops:
hmm hmm mi się nie wydały wcale małe 8)
a detali tam dla mnie w sam raz Kaziutko
Cicho! Opanowac sie dziewczyny!
To byly bardzo malutkie niewinne zdjateczka, zadnych szczegolow
No wiesz, Gosiu, skoro przeslalam Ci, to chcialam wiedziec, czy bylas zadowolona
Eeeeeee, 4 małe zdjątka i zaraz rozpustnica. :oops:hmm hmm mi się nie wydały wcale małe 8)
a detali tam dla mnie w sam raz Kaziutko
"Skromnośc skarb dziewczęcia" jak mawiała pani Dulska, ale nam nic co ludzkie (męskie) nie może byc obce, a poza tym jesteśmy dorosłe (chyba)
Cicho! Opanowac sie dziewczyny!
To byly bardzo malutkie niewinne zdjateczka, zadnych szczegolow![]()
No wiesz, Gosiu, skoro przeslalam Ci, to chcialam wiedziec, czy bylas zadowolona
Może nie niewinne, ale takie w sam raz :-) I może już nie rozwijajmy tej dyskusji, bo znów Matka Przedłużona nas do kąta na groch ;-) A zadowolona byłam bardzo, a jakże!
Czytam sobie o "Impresjonistach", podobno jeszcze lepszy odcinek niż ten pierwszy, szkoda, że nie możemy oglądać. Pełen zachwyt Armitage'em w roli Moneta - ale czyż można się dziwić? ;-)
O tej "cravat scene" tak sie rozwodza, ze az mi zal
Ja chce screenshoty!
No i pisza, ze swietny "acting" ze strony Rysia, czyli ze dobrze gra swoja rola