Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Ale? kochana, mnie to tam raczej nie masz za co przeprasza?
No dziewczynki czytam sobie opinie na angielskim forum na temat 2 odcinka Impresjonistow. Oczywiscie rozumiem piate przez dziesiate, ale wyglada na to, ze jest tam znowu jakas "cravat scene" z Richardem
Pisza, ze on zdejmuje krawat i ze chyba scenarzysci Impresjonistow wiedzieli, jakie to robi wrazenie na fankach
W licznych wypowiedziach pojawia sie takze opinia o niezlych scenach pomiedzy Monetem i Camilla i dobrym aktorstwie.
Pozytywne komentarze fanow o tym filmie.
GOSIA! Ty nie gadaj, ino mi te fotki na maila ?lij!
No wiesz Gosiu, skoro chcesz ... ale na Twoja odpowiedzialnosc, bo tak by Thornton sie w tv nie pokazal
![]()
Zebys nie zalowala
Nic a nic nie ?a?uj?
Dzi?... ku... je...my!
Te? oczami wyobra?ni widz? jak idzie ulicami Milton ze wzrokiem srogim i diabolicznym utkwionym przed siebie ...i kicha jak pieron bo wsz?dobylskie k??buszki bawe?ny wciskaj? mu si? do nosa
Na ulicy te? by?y k??buszki? Nie zauwa?y?am.
Mi?osz, a mo?e ty alergik jeste? i wszystko ci sie z py?kami kojarzy.
Te ciasteczka sa takie slodziutkie :!)
By? tak rozmarzony, ?e nie by? w stanie kontrolowa? swoich my?li. Wszystkie b??dzi?y wokó? niej. Przywraca?y mu obraz nie odepchni?cia i odrzucenia z poprzedniego dnia, lecz obraz tego co si? dzia?o jeszcze dzie? wcze?niej. Mechanicznie szed? wzd?u? zat?oczonych ulic, wymijaj?c ludzi to z jednej to z drugiej strony, a w?a?ciwie ich nie widzia?. By? niemal chory z t?sknoty za t? chwil?, kiedy przylgn??a do niego a jej serce bi?o tu? obok niego, pragn?? gor?co by to wszystko zdarzy?o si? ponownie.
Jak to czytam to mi serce na chwile zamiera ... i widze Rysia to jest Thorntona jak idzie ulicami i widac ten jego profil :oops:
[URL=http://img155.imageshack.us/my.php?image=0227kz.jpg][/URL]
Cudowny fragment. To co prawda pisze kobieta, ale wydaje mi si?, ?e dobrze uj??a emocje m??czyzny. Bo popatrzcie, on my?li ca?y czas o jej dotyku, o fizycznej stronie tego zdarzenia - typowy facet :-) ?liczna fotka, Gosiu! Dzi?ki, Alison!
No wiesz Gosiu, skoro chcesz ... ale na Twoja odpowiedzialnosc, bo tak by Thornton sie w tv nie pokazal
![]()
Zebys nie zalowala
Nic a nic nie ?a?uj?
Ty rozpustnico
Ja tez widzia?am owe fotki.
Eeeeeee, 4 ma?e zdj?tka i zaraz rozpustnica. :oops:
Gosiu, czy ja tez moge prosi? o te zbere?no?ci, niech wiem, o czym mówicie. Dzi?ki
Dobra, ja te? ?adnie o nie poprosz?
![]()
dziekuj?A na co ona mu tam patrzy? Druga Lizzy?
Nawet jakby patrzy?a, to si? jej nie dziwimy, prawda, dziewczynki? :-)
![]()
dziekuj?A na co ona mu tam patrzy? Druga Lizzy?
Nawet jakby patrzy?a, to si? jej nie dziwimy, prawda, dziewczynki? :-)
Absolutnie
No tak, wyjdzie na to ze ja szerze 8O
Maile poszly. Milego ogladania
GosiuJ , nie prowokuj znowu
![]()
Zebys nie zalowalaNic a nic nie ?a?uj?
Ty rozpustnico
![]()
M?a? ;-) A kto mi je przes?a? i jeszcze pyta?, czy mi si? podobaj?? ;-)
Eeeeeee, 4 ma?e zdj?tka i zaraz rozpustnica. :oops:
hmm hmm mi si? nie wyda?y wcale ma?e 8)
a detali tam dla mnie w sam raz Kaziutko
Cicho! Opanowac sie dziewczyny!
To byly bardzo malutkie niewinne zdjateczka, zadnych szczegolow
No wiesz, Gosiu, skoro przeslalam Ci, to chcialam wiedziec, czy bylas zadowolona
Eeeeeee, 4 ma?e zdj?tka i zaraz rozpustnica. :oops:hmm hmm mi si? nie wyda?y wcale ma?e 8)
a detali tam dla mnie w sam raz Kaziutko
"Skromno?c skarb dziewcz?cia" jak mawia?a pani Dulska, ale nam nic co ludzkie (m?skie) nie mo?e byc obce, a poza tym jeste?my doros?e (chyba)
Cicho! Opanowac sie dziewczyny!
To byly bardzo malutkie niewinne zdjateczka, zadnych szczegolow![]()
No wiesz, Gosiu, skoro przeslalam Ci, to chcialam wiedziec, czy bylas zadowolona
Mo?e nie niewinne, ale takie w sam raz :-) I mo?e ju? nie rozwijajmy tej dyskusji, bo znów Matka Przed?u?ona nas do k?ta na groch ;-) A zadowolona by?am bardzo, a jak?e!
Czytam sobie o "Impresjonistach", podobno jeszcze lepszy odcinek ni? ten pierwszy, szkoda, ?e nie mo?emy ogl?da?. Pe?en zachwyt Armitage'em w roli Moneta - ale czy? mo?na si? dziwi?? ;-)
O tej "cravat scene" tak sie rozwodza, ze az mi zal
Ja chce screenshoty!
No i pisza, ze swietny "acting" ze strony Rysia, czyli ze dobrze gra swoja rola