Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Mi?osz Ty sie tu nie przymilaj ?yraffo jedna, po tym co mi tu wczoraj zrobi?a?, rzucaj?c na pastw? wkurzonej moderatorki, to po moim trupie Twoja córka b?dzie odmawia? mojemu synowi!! Ot co!
Carolino dziekuj?
Do czytania sie przygotowa?am - kawk? mi tu pachnie , ale ciasteczek nie jem, ?wicz? siln? wol?
Ja te? nie rozumiem Margaret, ale jak kto? taki jak ja mo?e zrozumie? jej motywacj? skoro widzia?am sie zawsze na ?lubnym kobiercu z ka?dym ch?opakiem z którym sie umawia?am
Na szcz??cie ca?o?? ko?czy si? szcz??liwie - tak my?l?, ?e gdyby to Polak pisa?, to za?atwi?by Jasia T. ze szcz?tem, jak Prus Wokulskiego...
oj prawda to
po obejrzeniu N&S mój m?? si? zastanawia? czy anglicy potrafili by z Lalki taki hit zrobi?
wczoraj chyba Lalka nawet lecia?a w tv, ale gdzie Wokulskiemu do Thortona, je?li gra go Dmochowski
zobaczcie same
Caroline dzi?ki za kolejny tekst. Upewnia mnie, ?e si? ci?gle nale?? do ARMi (Anonimowych Rozumiaczy Margaret )
Przecie? ona by?a wystraszona jak nie wiem, a do rozumu dojdzie i zap?aci za to ?e nie skorzysta?a z okazji... przecie? ju? nie za d?ugo... a nie b?dzie mia?a pewno?ci czy nast?pna okazja si? trafi...
A ja wam mówi?, ?e nasze Emancypantki prezentowa?uyby si? nie?le, gdyby je zrobi? w stylu seriali angielskich.
Dziewczynki, Special for you, wyprodukowalam screensaver z Richardem Armitagem
Nie obejmuje N&S (zeby nie bylo watpliwosci)
Mam nadzieje, ze Wam sie spodoba.
Przyjmuje ewentualne reklamacje
Plik ponad 7 MB
Link:
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=95316
UWAGA! nie sciagac tego! Klopoty z podkladem muzycznym.
Poprawny link, ale z inna piosenka tu :
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=95700
Prosze meldowac, jesli sa jakies problemy itp.
?ci?gam!
No moja droga! Tyle Rysia na raz... ?wietne! Tylko tym razem bez muzyki, czy to u mnie nie dzia?a? Tak czy inaczej bardzo mi sie podoba. Nawet mimo faktu, ?e nie ma Thorntona
No moja droga! Tyle Rysia na raz...
?wietne! Tylko tym razem bez muzyki, czy to u mnie nie dzia?a? Tak czy inaczej bardzo mi sie podoba. Nawet mimo faktu, ?e nie ma Thorntona
Muzyka jest - obowiazkowo!!! 8O
Sprobuj jeszcze raz. U mnie wszystko dziala bez bledu.
Sama sciagne zeby sprawdzic.
Bez muzyki prosze nie ogladac, bo efektu nie ma
AAA! To spróbuj?!
Gosie?ko, u mnie te? jest bez efektów akustycznych :cry:
?ci?gn??am nawet z tych dwóch adresów, które poda?a? i nic.
POMÓ? B?AGAM :!: Wyobra?am ju? sobie Ry?ka i t? muzyk? :oops:
Spróbowa?am i nic... Nie ma muzyki. A tu jak widz? wykorzysta?? Ronana...A i drugi adres mi si? nie otwiera.
Moze sprobuje wyslac mailem, bo nie wiem dlaczego tak sie dzieje.
Ja sciagam z serwera i jest dobrze
Bez muzyki nie ma takiego efektu ..
Caroline dzi?ki za kolejny tekst. Upewnia mnie, ?e si? ci?gle nale?? do ARMi (Anonimowych Rozumiaczy Margaret
)
Przecie? ona by?a wystraszona jak nie wiem, a do rozumu dojdzie i zap?aci za to ?e nie skorzysta?a z okazji... przecie? ju? nie za d?ugo... a nie b?dzie mia?a pewno?ci czy nast?pna okazja si? trafi...
Izku, migotko-s?odki-prosiaczku - doceniam Wasz? odwag?, sprzeciwi? si? tej rzucaj?cej kalumniami i grochem niereformowalnej z deczka w sprawie Margaret Alison.
Dok?adnie, to? dziewczyna zna?a tylko mi?o?? tak? jaka spotka?a Edith, wywa?on?, lekko wykalkulowan?, a tu wpad? jej taki go?? z tak? pasj? i nami?tno?ci?. Nie wiem, czy zwróci?y?cie uwag? na opis Thorntona, to by? wielki facet, kawa? ch?opa, lekko ponurawy na co dzie?. Na dodatek ona go nie lubi?a! Przecie? nie mia?a wgl?du w jego uczucia, nie wiedzia?a, ?e on wra?liwy misio jest pod surdutem. No i czy mo?na przyj?? o?wiadczyny faceta, którego si? nie lubi? Podsumujmy:
po?udniowe wychowanie+si?a nami?tno?ci T.+sposób bycia T.+g??bokie przekonanie, ?e go nie lubi= dziewczyna mia?a prawo si? wystraszy?!
po?udniowe wychowanie+si?a nami?tno?ci T.+sposób bycia T.+g??bokie przekonanie, ?e go nie lubi= dziewczyna mia?a prawo si? wystraszy?!
Prawo to ka?dy g?upi mo?e mie? i ona je w?a?nie dlatego mia?a!
Ja tam bym sie nie wystraszyla, no ale nie jestem z poludnia
Taka sila namietnosci .... ja bym sie nie oparla
jeszcze przysz?o mi co? do g?owy 8)
mo?e si? myl?, ale czy wtedy emoje nie by?y demode? znaczy si? u m??czyzn, takie nied?entelme?skie?
bo teraz mamy równouprawnienie w kwestii p?aczu i emocjonalnych wybuchów (a nawet dla u?ywania fluidu ) to inaczej patrzymy na te ca?e o?wiadczyny
Có? za przewrotna wypowied? Drogi Alisonku!
Mia?a prawo i nie by?a g?upia.
Rzek?am.
Bez watpienia, byla o tym mowa, ze Margaret gardzila ujawnianiem uczuc.
Prawo to ka?dy g?upi mo?e mie? i ona je w?a?nie dlatego mia?a!
A tam Alison i tak ci? kocham :mrgreen: brodat? i przed?u?on? i wogóle.
Jestem po trzech dniach sp?dzonych w Wadowicach - mam w sobie ca?e pok?ady mi?o?ci.
Margaret rozumiem, Ry?ka kocham (cho? moja ?mija Olkka mówi ?e Rysiek ma t?p? twarz) , g?ow? mog? popio?em posypa? :mrgreen:
Dziewczynki, Special for you, wyprodukowalam screensaver z Richardem Armitagem
![]()
Nie obejmuje N&S (zeby nie bylo watpliwosci)![]()
Mam nadzieje, ze Wam sie spodoba.
Przyjmuje ewentualne reklamacje![]()
Plik ponad 7 MB
Link:
http://www.yourfilelink.com/get.php?fid=95316
lub tu:
http://www.savefile.com/files/4569447
Prosze meldowac, jesli sa jakies problemy itp.
Gosia wogóle mie to nie wchadza (mo?e to wina "avasta"?)
Kurczki, Gosiu dzi?ki ale nadal nie dzia?a... Nie mam muzyki... :cry:
Alison to dla ciebie ... tak wygl?da Dolina chocho?owska