Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Bo to tak kierat mamy lekki i jakby mi umkn??o to sk?adam Wszystkim
?yczenia radosnych ?wi?t pe?nych nadziei i mi?o?ci; niech wiosenna rado?? we wszystkich rozkwitnie (albo cho? zakie?kuje).
Alleluja!
Kochane Dziewczynki
Niech króliczek przyniesie wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "co?" nie musi by? ani widoczne, ani dotykalne, mo?e nawet nie pachnie?, ale niech b?dzie czym? bez czego nie mo?na i nie warto ?y?...Weso?ych ?wi?t!!!
Dziewczynki, sp?d?cie te ?wi?ta tak jak lubicie najbardziej, a nie koniecznie tak jak wymaga tego obyczaj czy konwenans. Zróbcie sobie prezent z czasu danego sobie...
Ale nie zapominajcie te? o bliskich, dla których na codzie? nie macie czasu, nie zapomnijcie powiedzie? im czego?, co zostanie w ich sercach na zawsze, niech w tych dniach narodzi si? Wasze nowe Ja, dot?d skrywane nie?mia?o. B?d?cie dobre dla siebie i innych, i niech Mi?o?? i U?miech towarzyszy wam ka?dego dnia
?yczenia Rodosnych ?wi?t
Wielkanocnych wype?noinych nadziej?
budz?c? si? do ?ycia.
Pogody w sercu i rado?ci p?yn?cej z faktu
Zmartwychwstania Pa?skiego
oraz smacznego ?wi?conego jajka
w gronie najbli?szych osób
?yczy
Ewelinka
Dobrej wy?erki,
Wspania?ego napitku
Mokrego dyngusa
i S?o?ca - w sercu i w duszy.
Na t? Wielkanoc ?yczy? Wam wypada ciep?a domowego,
mi?o?ci bli?niego, placka wybornego i spokoju ?wi?tego.
Pisanych jojecek, wirzbowych bazicek, kie?basy ?wi?conej,
du?o krzanu do niej, baby polukrzonej, kukie?ki pieconej,
Zmartwychwstanio w dusy i Wiesny... po usy! Hej!
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Zeby smialy sie pisanki, usmiechaly sie baranki mokry smigus zraszal skronie duzo szczescia sypal w dlonie z okazji swiat wielkiej nocy ?ycze.... ja
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Gosiemko tak mi sie Twoje zyczenia spodobaly, ze splagiatowalam i porozsylalam w Polske
Najrado?niejszych ?wi?t Wielkanocnych, najlepszych wypieków, najkolorowszych pisanek, najsmaczniejszych smako?yków, najbardziej mokrego ?migusa Dyngusa, najmniejszej liczby obowi?zków oraz wszystkiego co naj, naj... ?yczy Monika
?ycz? Wam i sobie siostry moje duchowe
na te ?wi?ta Wielkiej Nocy, aby?my je sp?dzi?y w pi?knej i cudownej domowej atmosferze, w?ród najbli?szych nam osób... aby nasze marzenia wreszcie si? spe?ni?y, by?my zawsze pozosta?y m?ode, pi?kne i pe?ne pasji, ?eby?my nigdy nie w?tpi?y same w siebie i w innych ludzi....
Zdrówka, rodzinnej atmosfery, ?adnej pogody, samych pyszno?ci i baardzo mokrego dyngusa ?ycz? Wam wszystkim na te ?wi?ta!
A ja ?adnie ?ycze Wszystkim zdrowka, szczescia i spelnienia wszystkich, gleboko skrywanych pragnien. No moze nie wszystkich, bo w przyszlosci nie bedzie co robic
Pozdrowienia
Te? si? do??czam do ?ycze?
spokojnych ?wi?t, pe?nych rado?ci i czasu dla nas samych i naszych bliskich. Wszelkich atrakcji ?wi?tecznych wedle upodobania
No i pogody tak za oknem, jak i w naszych sercach
?ycz? Wam moi drodzy cieplutkiej i s?onecznej Wielkanocy
Aby uda?o si? j? sp?dzic w mi?ej atmosferze.
W?ród ?yczliwych i kochajacych Was bliskich
Niech te ?wi?ta pozwola Wam odpocz?? i nabrac oddechu.
Sp?d?cie je tak, jak macie ochot? - i niech wiosna b?dzie wokó? nas i w nas
T?czowych pisanek
bia?ych owieczek
atmosfery milutkiej
u?miechów bez liku
bakalii w serniku
bogatego zaj?czka
i mokrego ?migusa Dyngusa
Wszystkim wspania?ym osobom z tej strony - za to, ?e mog?am poczu?, ?e nie jestem sama w moim szale?stwie ;-) - wszystkiego, co najlepsze, z okazji ?wi?t Wielkiej Nocy - ogromnej pasji, posiadania marze?, nawet tych, które si? nie zrealizuj?, bo bez marze? nie warto ?y?; dobrych i ?yczliwych ludzi wokó? Was, s?onecznych wiosennych promieni w oczach, prze?ycia ?wi?t tak, jak tego pragniecie :-)
GosiaJ.
I ja - cho? z Wami od nieca?ego tygodnia - ale ju? czuj? si? jak w "rodzinie". Wi?c ?ycz? Wam spokojnych, rodzinnych ?wi?t. Dni pe?nych marze?, bo tak naprawd? tylko z nimi mo?e by? ?atwiej przej?? przez szarzyzn? tego, co nas na co dzie? spotyka.
Do us?yszenia po ?wi?tach
monika
ja wam jeszcze raz ?ycze wszystkiego naj, naj, naj...dzisiaj wyje?d?am i mam pro?be: nie rospisujcie si? za badzo bo tego nie nadrobie .I wogóle mam nadzieje, ?e kto? za mn? zat?skni, ju? moja g?owa w tym, ?eby tak by?o
ja wam jeszcze raz ?ycze wszystkiego naj, naj, naj...dzisiaj wyje?d?am i mam pro?be: nie rospisujcie si? za badzo bo tego nie nadrobie
.I wogóle mam nadzieje, ?e kto? za mn? zat?skni, ju? moja g?owa w tym, ?eby tak by?o
Margaretko, juz nam serce p?ka z t?sknoty za Tob?. Uwa?aj na siebie tam gdzie b?dziesz i wracaj zdrowo :-)
Margaretko, juz nam serce p?ka z t?sknoty za Tob?. Uwa?aj na siebie tam gdzie b?dziesz i wracaj zdrowo :-)
fsruszy?am si?...kocham Was<?zy jak grochy>
Zgadzam sie, wracaj zdrowa, aczkolwiek ciutke przemoczona
Dwa kurczaki w koszyku siedz? i rze?uch? sobie jedz?, baran w szopie zio?o pali pewnie zaraz si? przewali, ksi?dz za sto?em ju? si? buja Weso?ego Alleluja! ?yczy Aga