Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
TV 4 16.04 godz 14.00 - Trzykrotka pisa?a o tym folmie
"Ukochany dziadek odwiedza chorego ch?opca i proponuje mu przeczytanie ksi??ki, zamiast ogl?dania telewizji. Z trudem udaje mu si? przekona? wnuka, ?e to mo?e by? ciekawe. Bohaterk? ba?ni jest dziewczyna o imieniu Jaskier, która zakochuje si? w ubogim m?odzie?cu. Westley rusza w ?wiat, by zdoby? fortun? i zyska? prawo ubiegania si? o r?k? ukochanej. Jednak zanim spe?ni? si? ich marzenia o wspólnym szcz??ciu, b?d? musieli przezwyci??y? wiele przeszkód. Z?y ksi??? Humperdinck porywa Jaskier. Uwalnia j? tajemniczy rycerz... "
Zapowiada si? ciekawie. A sk?d masz program TV4 tak daleko wybiegaj?cy w przysz?o?? ?
www.telemagazyn.pl - ta strona to skarbnica istna
I Mark Knopffler napisa? ?liczn? muzyk?. Za ka?dym ogl?daniem czekam na napisy ko?cowe ?eby us?ysze? "Storybook Love". A sceny pojedynków uk?ada? ten sam pan, który uczy? walczy? Aragorna, Boromira i Legolasa.
Mój ulubiony film Z tysi?c razy go ju? ogl?da?am i za ka?dym razem umieram ze ?miechu. Szkoda, ?e ksi??ka kiepska.
"As you wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiish!" :mrgreen:
Te? widzia?am ju? ten film (i to 2 razy), ale z pewno?ci? zobacz? jeszcze raz bo pono? znów maj? go wyemitowa? na którym? z naszych kana?ów. A dzisiaj by?am w mocnym szoku, bo dowiedzia?am si? ,?e aktor grajacym w tym filmie g?ówn? rol?, czyli Cary Elwes, wcieli? si? w posta? Ojca ?wi?tego w filmie Jan pawe? II. W?a?nie ogladajac go mia?am wra?enie, ?e juz gdzie? go widzia?am, ale wtedy ju? na ekranie zast?pi? go John Voit... Cary'ego Elwesa kojarz? jeszcze z super filmu z 1986 r. Lady Jane z Helen? Bonham Carter.
Cary'ego Elwesa kojarz? jeszcze z super filmu z 1986 r. Lady Jane z Helen? Bonham Carter.
Ja go po raz pierwszy zobaczy?am w Facetach w rajtuzach i mi si? spodoba?. I jako facet (zawsze powtarzam, ?e lubie blondi) i jako aktor. A Lady Jane by?am zachwycona. Pami?tam, ?e ogl?da?am go po raz pierwszy maj?c 17 lat tu? przed wyjazdem nad morze. Zrobi? na mnie (film) tak olbrzymie, kolosalne wr?cz wra?enie, ?e przez ca?y niemal wyjazd o nim mówi?am. I Cary równie?, ale nie rozpozna?am go i nie skojarzy?am z Robinem
Teraz mog? wymieni? jeszcze jedn? jego rol?, któr? zrobi? na mnie wra?enie - Another Country. Tematyka trudna i nie mam 100% pewnosci czy j? do ko?ca zrozumia?am (ogl?da?am bez polskiej wersji), ale ca?o?ciowo film bardzo dobry i chyba ka?da rola zagrana perfekcyjnie (i Colina i Ruperta i Carego). Chocia? przez lata zweryfikowa?am swoje p[ogl?dy
(...) mi si? spodoba?. I jako facet (zawsze powtarzam, ?e lubie blondi) i jako aktor. A Lady Jane by?am zachwycona.
Widz? ?e mamy wiele wspólnego
Teraz mog? wymieni? jeszcze jedn? jego rol?, któr? zrobi? na mnie wra?enie - Another Country. Tematyka trudna i nie mam 100% pewnosci czy j? do ko?ca zrozumia?am (ogl?da?am bez polskiej wersji), ale ca?o?ciowo film bardzo dobry i chyba ka?da rola zagrana perfekcyjnie (i Colina i Ruperta i Carego). Chocia? przez lata zweryfikowa?am swoje p[ogl?dy
Niestety Another Country jeszcze nie widzia?am, ale bardzo ch?tnie zobacz?- tym bardziej ?e uwielbiam zarówno Colina jak i Carego.
Kami skontaktuj sie ze mna za jakis miesiac, to ci przegram. W chwili obecnej jestem wybitnie zawalona.
Kami skontaktuj sie ze mna za jakis miesiac, to ci przegram. W chwili obecnej jestem wybitnie zawalona.
?licznie dzi?kuj?, odezw? si? na 100 %. Jeste? niesamowita
. Juz si? nie mog? doczeka? zobaczenia tych 3-ch przystojniaków w akcji.
A s?yszeli?cie mo?e o Twin Peaks??-mia? lecie? w TVP2 od 2lipca o 22:40,tylko ?e sie rozmyslili i dali jakis polski serial,którego nikt nie bedzie oglada?...a gdyby pu?cili Twin Peaks to zgromadzili by przed telewizorami ca?kiem du?a grup? ludzi...
Serial?
Ja mam promenade gwiazd - program rozrywaj?cy