Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Ze smutkiem przeczytałam wczoraj, że aktor grający Guya z Gisbourne, Robert Addie, zmarł w 2003 roku... Lubiłam tę postać w serialu.
JA nawet i tego nie wiedziałam...
No ale zdażył jeszcze zagrać kilku drani.
Oj, smutno...
Oni nim tak starsznie poniewierali w tym serialu (w jednym odcinku przywiązali go do czegoś w rodzaju żurawia studziennego i podtapiali dla zabawy, a potem o nim zapomnieli i o mało sie chłopak nie utopił naprawdę), że chcąc nie chcąc lubiło się go choćby przez przekorę. Tak sobie nieraz myslałam: gdzież on się podziewa, a tu proszę...
Też sobie dziś myślę, że obaj Robinowie jakoś Modern Talking przypominją, ale wtedy....!! Ha! Ja się zawsze kochałam w Robinie Czarnym, pamiętam, że Biały, choc uroczy po ojcu miał krzywe nogi i był taki jakiś... masywny. Natomiast Praed wcześniej grywał w musicalach, był super-sprawny i miał niesamowitą, kocią grację. Ale to tylko w tej roli. Potem już Dynastią pogrzebał mój zachwyt.
Młody Connery tez jakoś przepadł.
http://www.dailymail.co.uk/pages/live/a … ge_id=1773
przeczytajcie zatem kto w roli :Guy of Gisborne
Wreszcie przekonam się, jaki to aktor- jeśli puszczą ten serial w którymś z dostępnych kanałów TV.
Wiemy, wiemy
I nie mozemy sie doczekac
Oj, nie możemy, nasze choróbsko potrzebuje różnych nowych podniet ;-)
A słyszałyście w tym wywiadzie na bbc, jak prezenter przeczytał pytanie fanki, czy RA będzie w Robin Hoodzie nosił rajtuzy
Nie! I co odpowiedzial?
Ja tylko uslyszalam pytanie czy bedzie sie calowal w Robin Hoodzie?!
Powiedział, że tak, ale nie będzie ich widać. Prezenter spytał, po co więc w ogóle ma je nosić i dopiero wtedy R. przyznał, że nie będzie rajtuzków.
A propo "Robina z Sherwood", teraz podobno mają kręcić sequel, bo uznali że serial nie ma właściwiego zakończenia. Akcja ma się dziać po 20 latach. Ray Winstone nie wie czy zagra, Jason Connery też, sir Guy'a mają zastąpić kim innym, a Michael Praed jest przewidziany do roli... Herne'a :?
PS Żeby nie było że sobie żarty robię, to potwierdzone informacje
A propo "Robina z Sherwood", teraz podobno mają kręcić sequel, bo uznali że serial nie ma właściwiego zakończenia. Akcja ma się dziać po 20 latach. Ray Winstone nie wie czy zagra, Jason Connery też, sir Guy'a mają zastąpić kim innym, a Michael Praed jest przewidziany do roli... Herne'a :?
PS Żeby nie było że sobie żarty robię, to potwierdzone informacje
8O Nie wiedziałam...
A Sir Guy z tej serii nie żyje, niestety, więc stąd też nie może zagrać.
Inna sprawa, że Guy of Gisbourne stał się ostatnio tym bohaterem z serialu o Robin Hoodzie, którym się żywo interesujemy, nie, Gosia? Naszym ulubionym bohaterem, nawet wolimy go od Robina! :-)
A Sir Guy z tej serii nie żyje, niestety, więc stąd też nie może zagrać.
A on też grał z Colinem w Another Country
Inna sprawa, że Guy of Gisbourne stał się ostatnio tym bohaterem z serialu o Robin Hoodzie, którym się żywo interesujemy, nie, Gosia? Naszym ulubionym bohaterem, nawet wolimy go od Robina! :-)
Hehe Macie rację, koleżanko!
Haha, no tak, wiem, wiem:D Richard Armitage, co ja tu będę się ukrywać, też go kocham
Haha, no tak, wiem, wiem:D Richard Armitage, co ja tu będę się ukrywać, też go kocham
Pasuje jak ulał.
Świetnie dopasowany do roli sir Guy'a. Ze zdjęć aktorek ta co ma grać Marion też mi się nawet spodobała. Ale za nic ten co ma grać Robina... Za bardzo mi przypomina Russela Crowe'a
Co tam Robin
Skupimy siÄ™ Reghino na tym czarnym charakterze
Co tam Robin
Skupimy siÄ™ Reghino na tym czarnym charakterze
Yes, yes, czarny charakterek, taaak! Tylko kiedy my tÄ™ wersjÄ™ zobaczymy? :-(
A ma ktoś zdjecia aktorów z tego nowego serialu?
Masz rację Moniko. Czasy Robina skończyły się razem z Michaelem
A ma ktoś zdjecia aktorów z tego nowego serialu?
Ja je juz gdzieś wklejałam... Poszukam i wkleję tutaj po raz drugi
Niestety nie ma jeszcze zdjec z nowym wcieleniem Rysia
Ja tez sie skupie na czarnym charakterze.
O tak Rysio jako Guisborne moze byc bardzo pociagajacy
Ja niestety widziałam tylko zdjęcia aktorów, i to jedno Robin Hooda które jest na stronie oficjalnej. A pokazały się już jakieś inne? Swoją drogą, ciekawe jak im się uda z tą ekranizacją, no i mam nadzieję że jednak dane nam będzie to zobaczyć