Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dobra. Koniec tego dobrego, bo nie wiem czy jeste?cie w stanie znie?? wi?cej takiego szcz??cia
http://i29.photobucket.com/albums/c293/ … 005-03.jpg
Moniczko zdaje si?, ?e mia?a? Upiorne popo?udnie
Ale za to z jakimi efektami dla nas. Dzi?ki!
Moniczko zdaje si?, ?e mia?a? Upiorne popo?udnie
![]()
Ale za to z jakimi efektami dla nas. Dzi?ki!
To fakt, Upiornie zacz??am ten dzie?
A co do szkockich spódniczek to ten facet z pewno?ci? ?wietnie si? bawi?, przechadzaj?c si? po wybiegu
Tak sobie my?l?, ?e trzeba by? naprawd? 100% facetem, ?eby paradowa? po wybiegu w skórzanej kiecuszce i ró?owym sweterku w serek i wygl?da? przy tym po m?sku. Byle popierdu?ka by si? na to nie zdecydowa?a.
Punkcik dla Upiora.
A je?li te nó?ynki maj? ca?kiem zgrabne? To co wtedy, te? zakrywa??
Zakrywa?.
No chyba, ?e go?ciu nie siedzia? na beczce i gra w tenisa. W krótkich tenisowych porta?kach zniese. Ale wszystkie te pantalony lu?ne do kolan (kiedy? si? na to mówi?o dynamówy, bo pi?karze wszystkich krajów ?wiata grali w zgrabnych krótkich spodenkach, a pi?karze Dynamo Kijów w takich do kolan), a nie daj Bóg jeszcze w palemki i fajerwerki, tudzie? papugi ary, w tym równie? spódniczyny do kolan, bleee. Noga jako ca?o?? to jeszcze mo?e mie? kszta?t i by? ?adna, ale taki ow?osiony kawa?ek nogi...rzecz gustu.
Ja akurat nie gustuj?. 8)
Ci Szkoci to tak namieszali tymi swoimi kiltami, bo chyba chcieli ?wiatu zrobi? na przekór, Szkot zawsze wszystkim robi na przekór. Mnie tam facet w spódniczce raczej ?enuje niz poci?ga :? chyba, ?e robi to dla jaj, no to jeszcze...
Bior?c pod uwag? histori? ubioru, to nie Szkoci namieszali, a Anglicy
A ju? tak szczegó?owo wg?ebiaj?c si?, to w zasadzie na pocz?tku faceci chodzili w kieckach, a kobiety w spodniach (dla bezpiecze?stwa ) i tylko kto? gdzie? po drodze namiesza? zamieniaj?c doln? cz??? garderoby z kobiecej na m?ska, a zm?skiej na kobieca
Dobra. Koniec tego dobrego, bo nie wiem czy jeste?cie w stanie znie?? wi?cej takiego szcz??cia![]()
[/url]
A co by nie!!!
to w zasadzie na pocz?tku faceci chodzili w kieckach, a kobiety w spodniach (dla bezpiecze?stwa
) i tylko kto? gdzie? po drodze namiesza? zamieniaj?c doln? cz??? garderoby z kobiecej na m?ska, a zm?skiej na kobieca
?miem twierdzi?, ?e dobrze zrobi?! ?wiat idzie naprzód i po có? si? cofa? u Boga Ojca?!
To powiedzia?em ja. Jarz?bek Wac?aw, który 360 dni w roku chodzi w spodniach
A co do szkockich spódniczek to ten facet z pewno?ci? ?wietnie si? bawi?, przechadzaj?c si? po wybiegu
![]()
I jaki ma przy tym figlarny u?miech
Noga jako ca?o?? to jeszcze mo?e mie? kszta?t i by? ?adna, ale taki ow?osiony kawa?ek nogi...rzecz gustu.
Ja akurat nie gustuj?. 8)
Kilkana?cie lat temu jako m?oda dzio?szka ze wsi pojecha?am do wielkiego miasta jakim jest Kraków i widzia?am faceta, który pieknie ods?oni? nogi w skórzanych spodniach o dziwnej konstrukcji.
Otó? spodnie niby zabudowane, ale po zewn?trznych cz?sciach mia? wywietrzniki w postaci paseczków (a raczej paseczki na zatrzaski ?aczy?y jedn? cz??? nogawki z drug?). Przez te paseczki pokazywa? ?wiatu swoje pi?knie ogolone no?yny.
Ali, uwierz mi, nie ma nic bardziej obrzydliwego ni? ogolona m?ska noga. Fuuuj!!! Jak u kurczaka-wy?cigówki.
[To powiedzia?em ja. Jarz?bek Wac?aw, który 360 dni w roku chodzi w spodniach
![]()
![]()
Zgodnie z tradycj?
Ali, uwierz mi, nie ma nic bardziej obrzydliwego ni? ogolona m?ska noga. Fuuuj!!! Jak u kurczaka-wy?cigówki.
Oj ja te? przychylam si? do wy?szo?ci ow?osionej nogi p?ci m?skiej nad nog? nieow?osion? vel ogolon?. Facet musi by? facetem
Aine, zgadzam si? z Tob? w kwestii "no?nej" - ogolone m?skie? A kysz! Co do tych ch?opków w spódnicach - zgadzam si?, ?e nie wszyscy wygl?daj? dobrze w takiej "kreacji". Wszystko zale?y od tego, z czym si? to ubierze (no i od klasy odnó?y!). Bo np. Gerard na tym zdj?ciu z tradycyjnym zestawie z tymi podkolanówkami wygl?da nie ten tego... Tak to ksi??? Karol kilt nosi :-) Ale ju? z ci??kimi buciorami wygl?da to rewelacyjnie. Ju? wiem, sk?d mam to zboczenie - od Axla Rose'a z Guns n' Roses, on tak przecie? na koncertach si? odziewa? - czerwony kilt + glany!
Gerard na niektórych zdj?ciach wygl?da rzeczywi?cie ?wietnie :-) Nabra?am ochoty, by zobaczy? "Upiora w operze", ale mi si? przypomnia?o, ?e mamie po?yczy?am...
Aine, zgadzam si? z Tob? w kwestii "no?nej" - ogolone m?skie? A kysz! Co do tych ch?opków w spódnicach - zgadzam si?, ?e nie wszyscy wygl?daj? dobrze w takiej "kreacji". Wszystko zale?y od tego, z czym si? to ubierze (no i od klasy odnó?y!). Bo np. Gerard na tym zdj?ciu z tradycyjnym zestawie z tymi podkolanówkami wygl?da nie ten tego... Tak to ksi??? Karol kilt nosi :-) Ale ju? z ci??kimi buciorami wygl?da to rewelacyjnie. Ju? wiem, sk?d mam to zboczenie - od Axla Rose'a z Guns n' Roses, on tak przecie? na koncertach si? odziewa? - czerwony kilt + glany!
Gerard na niektórych zdj?ciach wygl?da rzeczywi?cie ?wietnie :-) Nabra?am ochoty, by zobaczy? "Upiora w operze", ale mi si? przypomnia?o, ?e mamie po?yczy?am...
Ja przyznam, ?e dla mnie ka?dy facet w tym OFICJALNYM zestawie szkockim wygl?da smiesznie. Kiecka, kusa kurteczka, podkolanóweczki, ?abocik i torebeczka. Jak ma?y Johny (czy raczej Jerzyk lub Karolek ) wyobra?a sobie Szockich górali
Ale TRADYCYJNY szkocki strój - mniam!!!
Kilt, pled, ew. cywilizowane buciory.
Wiem, bo widzia?am takie u Colina FUUUUJ!!!
Dlatego generalnie jestem przeciw
Jej, ile Upiora na jeden raz! Fajnie
Tu mi si? podoba:
No to ja tu wam orgi? dam
http://img63.imageshack.us/img63/1802/f … t025mt.jpg
wklejam tak coby Kazik nie usun??
i na dobranoc poca?unek Drakuli
Milosz chyba chce aby?my tu do rana siedzia?y ... takie nam obrazy serwuje, ?e oczu nie sposób oderwa?.....
No to w temacie - plecki
I'm a spy pasowa?oby jak ula?