Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jesteœ zalogowany.

Dobra. Koniec tego dobrego, bo nie wiem czy jesteście w stanie znieść więcej takiego szczęścia
http://i29.photobucket.com/albums/c293/ … 005-03.jpg
Moniczko zdaje się, że miałaś Upiorne popołudnie
Ale za to z jakimi efektami dla nas. Dzięki!
Moniczko zdaje się, że miałaś Upiorne popołudnie
![]()
Ale za to z jakimi efektami dla nas. Dzięki!
To fakt, Upiornie zaczęłam ten dzień
A co do szkockich spódniczek to ten facet z pewnością świetnie się bawił, przechadzając się po wybiegu

Tak sobie myślę, że trzeba być naprawdę 100% facetem, żeby paradować po wybiegu w skórzanej kiecuszce i różowym sweterku w serek i wyglądać przy tym po męsku. Byle popierdułka by się na to nie zdecydowała.
Punkcik dla Upiora.
![]()
A jeśli te nóżynki mają całkiem zgrabne? To co wtedy, też zakrywać?
Zakrywać.
No chyba, że gościu nie siedział na beczce i gra w tenisa. W krótkich tenisowych portałkach zniese. Ale wszystkie te pantalony luźne do kolan (kiedyś się na to mówiło dynamówy, bo piłkarze wszystkich krajów świata grali w zgrabnych krótkich spodenkach, a piłkarze Dynamo Kijów w takich do kolan), a nie daj Bóg jeszcze w palemki i fajerwerki, tudzież papugi ary, w tym również spódniczyny do kolan, bleee. Noga jako całość to jeszcze może mieć kształt i być ładna, ale taki owłosiony kawałek nogi...rzecz gustu.
Ja akurat nie gustujÄ™. 8)
Ci Szkoci to tak namieszali tymi swoimi kiltami, bo chyba chcieli światu zrobić na przekór, Szkot zawsze wszystkim robi na przekór. Mnie tam facet w spódniczce raczej żenuje niz pociąga :? chyba, że robi to dla jaj, no to jeszcze...
BiorÄ…c pod uwagÄ™ historiÄ™ ubioru, to nie Szkoci namieszali, a Anglicy
A już tak szczegółowo wgłebiając się, to w zasadzie na początku faceci chodzili w kieckach, a kobiety w spodniach (dla bezpieczeństwa
) i tylko ktoś gdzieś po drodze namieszał zamieniając dolną część garderoby z kobiecej na męska, a zmęskiej na kobieca ![]()
Dobra. Koniec tego dobrego, bo nie wiem czy jesteście w stanie znieść więcej takiego szczęścia![]()
[/url]
A co by nie!!!
to w zasadzie na początku faceci chodzili w kieckach, a kobiety w spodniach (dla bezpieczeństwa
) i tylko ktoś gdzieś po drodze namieszał zamieniając dolną część garderoby z kobiecej na męska, a zmęskiej na kobieca
Śmiem twierdzić, że dobrze zrobił! Świat idzie naprzód i po cóż się cofać u Boga Ojca?!
To powiedziałem ja. Jarząbek Wacław, który 360 dni w roku chodzi w spodniach
![]()
A co do szkockich spódniczek to ten facet z pewnością świetnie się bawił, przechadzając się po wybiegu
![]()
I jaki ma przy tym figlarny uśmiech ![]()
Noga jako całość to jeszcze może mieć kształt i być ładna, ale taki owłosiony kawałek nogi...rzecz gustu.
Ja akurat nie gustujÄ™. 8)
Kilkanaście lat temu jako młoda dziołszka ze wsi pojechałam do wielkiego miasta jakim jest Kraków i widziałam faceta, który pieknie odsłonił nogi w skórzanych spodniach o dziwnej konstrukcji.
Otóż spodnie niby zabudowane, ale po zewnętrznych częsciach miał wywietrzniki w postaci paseczków (a raczej paseczki na zatrzaski łaczyły jedną część nogawki z drugą). Przez te paseczki pokazywał światu swoje pięknie ogolone nożyny.
Ali, uwierz mi, nie ma nic bardziej obrzydliwego niż ogolona męska noga. Fuuuj!!! Jak u kurczaka-wyścigówki.
[To powiedziałem ja. Jarząbek Wacław, który 360 dni w roku chodzi w spodniach
![]()
![]()
Zgodnie z tradycjÄ…
![]()
Ali, uwierz mi, nie ma nic bardziej obrzydliwego niż ogolona męska noga. Fuuuj!!! Jak u kurczaka-wyścigówki.
Oj ja też przychylam się do wyższości owłosionej nogi płci męskiej nad nogą nieowłosioną vel ogoloną. Facet musi być facetem ![]()
Aine, zgadzam się z Tobą w kwestii "nożnej" - ogolone męskie? A kysz! Co do tych chłopków w spódnicach - zgadzam się, że nie wszyscy wyglądają dobrze w takiej "kreacji". Wszystko zależy od tego, z czym się to ubierze (no i od klasy odnóży!). Bo np. Gerard na tym zdjęciu z tradycyjnym zestawie z tymi podkolanówkami wygląda nie ten tego... Tak to książę Karol kilt nosi :-) Ale już z ciężkimi buciorami wygląda to rewelacyjnie. Już wiem, skąd mam to zboczenie - od Axla Rose'a z Guns n' Roses, on tak przecież na koncertach się odziewał - czerwony kilt + glany!
Gerard na niektórych zdjęciach wygląda rzeczywiście świetnie :-) Nabrałam ochoty, by zobaczyć "Upiora w operze", ale mi się przypomniało, że mamie pożyczyłam...
Aine, zgadzam się z Tobą w kwestii "nożnej" - ogolone męskie? A kysz! Co do tych chłopków w spódnicach - zgadzam się, że nie wszyscy wyglądają dobrze w takiej "kreacji". Wszystko zależy od tego, z czym się to ubierze (no i od klasy odnóży!). Bo np. Gerard na tym zdjęciu z tradycyjnym zestawie z tymi podkolanówkami wygląda nie ten tego... Tak to książę Karol kilt nosi :-) Ale już z ciężkimi buciorami wygląda to rewelacyjnie. Już wiem, skąd mam to zboczenie - od Axla Rose'a z Guns n' Roses, on tak przecież na koncertach się odziewał - czerwony kilt + glany!
Gerard na niektórych zdjęciach wygląda rzeczywiście świetnie :-) Nabrałam ochoty, by zobaczyć "Upiora w operze", ale mi się przypomniało, że mamie pożyczyłam...
Ja przyznam, że dla mnie każdy facet w tym OFICJALNYM zestawie szkockim wygląda smiesznie. Kiecka, kusa kurteczka, podkolanóweczki, żabocik i torebeczka. Jak mały Johny (czy raczej Jerzyk lub Karolek
) wyobraża sobie Szockich górali
Ale TRADYCYJNY szkocki strój - mniam!!!
Kilt, pled, ew. cywilizowane buciory.
Wiem, bo widziałam takie u Colina FUUUUJ!!!
Dlatego generalnie jestem przeciw ![]()
Jej, ile Upiora na jeden raz! Fajnie
Tu mi siÄ™ podoba:
No to ja tu wam orgiÄ™ dam
http://img63.imageshack.us/img63/1802/f … t025mt.jpg
wklejam tak coby Kazik nie usunÄ…Å‚ ![]()

i na dobranoc pocałunek Drakuli

Ach miłoszu orgie to fundujesz przez cały czas ![]()
Milosz chyba chce abyśmy tu do rana siedziały ... takie nam obrazy serwuje, że oczu nie sposób oderwać..... ![]()
No to w temacie - plecki

I'm a spy
pasowałoby jak ulał