Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Aine, toz specjalnie doda?am miecz, który ewidentnie jest na obrazku, do Mi?oszowej szabli.
A Seana Beana w spódniczce widzia?a?? Ale kolanek zdj?cie nie ujmuje.
Trzykroteczko, ale ja i tak dostaje gesiej skórki. Do kobzy si? ju? przyzwyczai?am, ale ta bro? bia?a to taki mój ma?y hyzik.
A wiecie, ?e to na Islandii kr?cili
Facet musi mie? ?wietne poczucie humoru.
i fajnie ta?czy
....Firma Monolith zapowiada, ze w maju wyda na DVD "Beowulfa". Co prawda na razie tylko do wypozyczalni (na plyte w sprzedazy trzeba bedzie poczekac jeszcze troche) i oczywiscie plany moga sie jeszcze zmienic. Ale najwazniejsze, ze Monolith ma ten film w swojej ofercie, prawda?
A wiecie, ?e to na Islandii kr?cili
![]()
[/img]
Oj wiemy.
Pewnie b?d? pielgrzymki :?ladami Beowulfa :d
Inspiracje Tolkiena?
![]()
Niom. On sie z tego doktoryzowa?, czy jako? tak. Tak czy inaczej prac? naukow? na temat Beowulfa pisa?, przet?umaczy? na angielski itp.
No jest rzeczywi?cie sprawdzi?am w ostatnim "Filmie" w maju Beowulf & Grendel" b?dzie w wypo?yczalniach
![]()
bo poszczuj? pieskiem
On cudny, ale piesek cudniejszy ;-)
Jak zwykle :-)
Zapomnia?am, jak ?wietnie w kilcie wygl?da Samuel Jackson, uuuchch
Prawda? Cudnie i w takim ?miesznym bereciku
Zapomnia?am, jak ?wietnie w kilcie wygl?da Samuel Jackson, uuuchch
Prawda? Cudnie i w takim ?miesznym bereciku
Dok?adnie. Nogi ma rewelacyjne! ;-)
Nooo, ?adne ramiona :-) A ten w kilcie skórzanym z biednym kolankiem te? ca?kiem - no, ja wspomina?am, ?e mam s?abo?? do facetów w kiltach ;-)Gosia a znasz to:
http://skirts.provocateuse.com/
?wietna stronka na chandr?.
O ma?o co, komputera bym nie poplu?a
Poogl?da?am sobie wszystkich z tej stronki i wra?enie na mnie zrobi? ten aktor, chocia? musz? przyzna? - ma?o go znam.
Dougray Scott
http://skirts.provocateuse.com/show/dougray_scott
Sorry za zmian? tematu
Mulder:
Ale zwró?cie uwag?, faceci w kieckach s? albo niezwykle sexy, albo niezwykle ?mieszni
Nie wiem czy taki Gerard ju? by?, je?li by? to sorki
No i kolejna spódniczka do kolekcji
http://img.photobucket.com/albums/v225/ … l/gb19.jpg
Hmmm... dekolcik w serek?
Ale zwró?cie uwag?, faceci w kieckach s? albo niezwykle sexy, albo niezwykle ?mieszni
Dla mnie zawsze wygl?daj? niezwykle ?miesznie. Nó?yny to od Boga dostali takie raczej ma?o medialne, wi?c uwa?am, ?e spodzie? powinien by? dla faceta ubiorem obowi?zkowem. Ci Szkoci to tak namieszali tymi swoimi kiltami, bo chyba chcieli ?wiatu zrobi? na przekór, Szkot zawsze wszystkim robi na przekór. Mnie tam facet w spódniczce raczej ?enuje niz poci?ga :? chyba, ?e robi to dla jaj, no to jeszcze...
Dla mnie zawsze wygl?daj? niezwykle ?miesznie. Nó?yny to od Boga dostali takie raczej ma?o medialne, wi?c uwa?am, ?e spodzie? powinien by? dla faceta ubiorem obowi?zkowem
A je?li te nó?ynki maj? ca?kiem zgrabne? To co wtedy, te? zakrywa??