Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Aine, toz specjalnie dodałam miecz, który ewidentnie jest na obrazku, do Miłoszowej szabli.
A Seana Beana w spódniczce widziałaś? Ale kolanek zdjęcie nie ujmuje.
Trzykroteczko, ale ja i tak dostaje gesiej skórki. Do kobzy się już przyzwyczaiłam, ale ta broń biała to taki mój mały hyzik.
A wiecie, że to na Islandii kręcili
Facet musi mieć świetne poczucie humoru.
i fajnie tańczy
....Firma Monolith zapowiada, ze w maju wyda na DVD "Beowulfa". Co prawda na razie tylko do wypozyczalni (na plyte w sprzedazy trzeba bedzie poczekac jeszcze troche) i oczywiscie plany moga sie jeszcze zmienic. Ale najwazniejsze, ze Monolith ma ten film w swojej ofercie, prawda?
A wiecie, że to na Islandii kręcili
![]()
[/img]
Oj wiemy.
Pewnie będą pielgrzymki :Śladami Beowulfa :d
Inspiracje Tolkiena?
![]()
Niom. On sie z tego doktoryzował, czy jakoś tak. Tak czy inaczej pracę naukową na temat Beowulfa pisał, przetłumaczył na angielski itp.
No jest rzeczywiście sprawdziłam w ostatnim "Filmie" w maju Beowulf & Grendel" będzie w wypożyczalniach
![]()
bo poszczujÄ™ pieskiem
On cudny, ale piesek cudniejszy ;-)
Jak zwykle :-)
Zapomniałam, jak świetnie w kilcie wygląda Samuel Jackson, uuuchch
Prawda? Cudnie i w takim śmiesznym bereciku
Zapomniałam, jak świetnie w kilcie wygląda Samuel Jackson, uuuchch
Prawda? Cudnie i w takim śmiesznym bereciku
Dokładnie. Nogi ma rewelacyjne! ;-)
Nooo, ładne ramiona :-) A ten w kilcie skórzanym z biednym kolankiem też całkiem - no, ja wspominałam, że mam słabość do facetów w kiltach ;-)Gosia a znasz to:
http://skirts.provocateuse.com/
Åšwietna stronka na chandrÄ™.
O mało co, komputera bym nie popluła
Pooglądałam sobie wszystkich z tej stronki i wrażenie na mnie zrobił ten aktor, chociaż muszę przyznać - mało go znam.
Dougray Scott
http://skirts.provocateuse.com/show/dougray_scott
Sorry za zmianÄ™ tematu
Mulder:
Ale zwróćcie uwagę, faceci w kieckach są albo niezwykle sexy, albo niezwykle śmieszni
Nie wiem czy taki Gerard już był, jeśli był to sorki
No i kolejna spódniczka do kolekcji
http://img.photobucket.com/albums/v225/ … l/gb19.jpg
Hmmm... dekolcik w serek?
Ale zwróćcie uwagę, faceci w kieckach są albo niezwykle sexy, albo niezwykle śmieszni
Dla mnie zawsze wyglądają niezwykle śmiesznie. Nóżyny to od Boga dostali takie raczej mało medialne, więc uważam, że spodzień powinien być dla faceta ubiorem obowiązkowem. Ci Szkoci to tak namieszali tymi swoimi kiltami, bo chyba chcieli światu zrobić na przekór, Szkot zawsze wszystkim robi na przekór. Mnie tam facet w spódniczce raczej żenuje niz pociąga :? chyba, że robi to dla jaj, no to jeszcze...
Dla mnie zawsze wyglądają niezwykle śmiesznie. Nóżyny to od Boga dostali takie raczej mało medialne, więc uważam, że spodzień powinien być dla faceta ubiorem obowiązkowem
A jeśli te nóżynki mają całkiem zgrabne? To co wtedy, też zakrywać?