Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Gosiu kocham Ci? mi?o?ci? czyst? i prawdziw?!!!
O cholerka! Warto bylo!
O cholerka! Warto bylo!
A ja jej powiedzia?am o tym drugim, ja, ja! Kochaj mnie te? :-)
Jak on ró?nie wygl?da na tych zdj?ciach; bym nie powiedzia?a, ?e to jedna i ta sama osoba.
i to jest w nim najcudowniejsze
O cholerka! Warto bylo!
A ja jej powiedzia?am o tym drugim, ja, ja! Kochaj mnie te? :-)
Kocham, kocham. Mi?o?ci? czyst? prawdziw? i ca?kowicie BEZINTERESOWN?
P.S. Gosie?ki czy zwróci?y?cie uwag? jak si? przejawia moja mi?o?? do Was?
![]()
Nie sadzasz nas na grochu i nie nabijasz si?, jak po raz pi??setny omawiamy uroki Jasia Szpatu?ki? :-)
Nie sadzasz nas na grochu i nie nabijasz si?, jak po raz pi??setny omawiamy uroki Jasia Szpatu?ki? :-)
Ma?o tego!!! Nie tylko Ja?ka Szaptu?ki, ale te? i pana Collin(s)a
Dobra, jak tylko cos jeszcze znajde,
to tu wklepie ku obopolnej uciesze!
Ma?o tego!!! Nie tylko Ja?ka Szaptu?ki, ale te? i pana Collin(s)a
I dlatego tez Ci? kochamy :-) Chocia? wiesz, ja tam mog? podyskutowa?, nas i tak nie przegadasz w kwestii Szpatu?ek i Colinów ;-) Za to jak znajdziemy jeszcze co? fajnego Butlerowego na C19, to Gosia, w tym fachu bieg?a, ukradnie dla Ciebie
Ja tam nigdy nie próbowa?am. Branie udzia? w misjach z góry skazanych na niepowodzenie nie le?y w mojej naturze
Ja tam nigdy nie próbowa?am. Branie udzia? w misjach z góry skazanych na niepowodzenie nie le?y w mojej naturze
Mission Impossible :-)
A macie Geralda majowego
Aine kupi?am - skontaktuj si? za mn? - gohha2@gazeta.pl plizz i adresik do?lij - bom czy?ci?a skrzynk? i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
![]()
Hmmm, aluzju ponia?... mo?e popro?cie j?, ?eby Was adoptowa?a :twisted:
Ciekawa jestem czy wytrzyma Was i z Wami i z tymi Waszymi nocnymi g?upawkami tak d?ugo jak ja ;-)
Hmmm, aluzju ponia?... mo?e popro?cie j?, ?eby Was adoptowa?a :twisted:
Ciekawa jestem czy wytrzyma Was i z Wami i z tymi Waszymi nocnymi g?upawkami tak d?ugo jak ja ;-)
Niet, niet, Matuchna Przed?u?ona, nam u Ciebie dobrze, przepraszam w swoim imieniu i drugiej Gosi za g?upawki. Chocia? nie obiecuj?, ?e b?dzie lepiej, niestety ;-) Ale postaramy si? by? grzeczne... w rozs?dnych granicach
Niet, niet, Matuchna Przed?u?ona, nam u Ciebie dobrze, przepraszam w swoim imieniu i drugiej Gosi za g?upawki. Chocia? nie obiecuj?, ?e b?dzie lepiej, niestety ;-) Ale postaramy si? by? grzeczne... w rozs?dnych granicach
Podobno trudne dzieci kocha si? bardziej ni? te pos?uszne i spokojne ;-)
Rozrabiajcie dziewczynki, rozrabiajcie. Inaczej musia?abym "dur?" je?? grochówkie, a tak od czasu do czasu grochem Wam podsypi? i co? si? dzieje przynajmniej :-)
romansid?o
In this sexy romantic epic, 'Dangerous Liaisons' meets 'Amadeus' in the form of Scotland's greatest poet, Robert Burns. Bringing together a superlative ensemble cast, BURNS is at once a celebration of love and its passions, and a powerful, emotional look at a man's journey in search of his true self.
Burns jest autorem m.in. s?ów do popularnej pie?ni Auld Lang Syne, tradycyjnie ?piewanej w wigili? nowego roku (zwan? przez Szkotów Hogmanay).
milosz napisał:
A macie Geralda majowego
![]()
majajaj!!!
Podobno trudne dzieci kocha si? bardziej ni? te pos?uszne i spokojne ;-)
Rozrabiajcie dziewczynki, rozrabiajcie. Inaczej musia?abym "dur?" je?? grochówkie, a tak od czasu do czasu grochem Wam podsypi? i co? si? dzieje przynajmniej
Bo "nie ma to jak u mamy, mily kat, cieply piec"
Aine, fajny ten Twój Gerard, zw?aszcza na "kliszy".
Mów mi tak jeszcze!!!
Jako? dobrze mu tak w szaro?ciach:
[URL=http://img320.imageshack.us/my.php?image=gerry87kk.jpg][/URL]
[URL=http://img397.imageshack.us/my.php?image=banner55rf.jpg][/URL]
A bo ?adnemu we wszystkim ?adnie
W rzeczy samej
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Kilt, ale skórzany
Pokaz si? nazywa? "Dressed to Kilt"
Fajny go?? z tego Gerarda, zabawnie mówi po angielsku