Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Gosiu kocham Cię miłością czystą i prawdziwą!!!
O cholerka! Warto bylo!
O cholerka! Warto bylo!
A ja jej powiedziałam o tym drugim, ja, ja! Kochaj mnie też :-)
Jak on różnie wygląda na tych zdjęciach; bym nie powiedziała, że to jedna i ta sama osoba.
i to jest w nim najcudowniejsze
O cholerka! Warto bylo!
A ja jej powiedziałam o tym drugim, ja, ja! Kochaj mnie też :-)
Kocham, kocham. Miłością czystą prawdziwą i całkowicie BEZINTERESOWNĄ
P.S. Gosieńki czy zwróciłyście uwagę jak się przejawia moja miłość do Was?
Nie sadzasz nas na grochu i nie nabijasz się, jak po raz pięćsetny omawiamy uroki Jasia Szpatułki? :-)
Nie sadzasz nas na grochu i nie nabijasz się, jak po raz pięćsetny omawiamy uroki Jasia Szpatułki? :-)
Mało tego!!! Nie tylko Jaśka Szaptułki, ale też i pana Collin(s)a
Dobra, jak tylko cos jeszcze znajde,
to tu wklepie ku obopolnej uciesze!
Mało tego!!! Nie tylko Jaśka Szaptułki, ale też i pana Collin(s)a
I dlatego tez Cię kochamy :-) Chociaż wiesz, ja tam mogę podyskutować, nas i tak nie przegadasz w kwestii Szpatułek i Colinów ;-) Za to jak znajdziemy jeszcze coś fajnego Butlerowego na C19, to Gosia, w tym fachu biegła, ukradnie dla Ciebie
Ja tam nigdy nie próbowałam. Branie udział w misjach z góry skazanych na niepowodzenie nie leży w mojej naturze
Ja tam nigdy nie próbowałam. Branie udział w misjach z góry skazanych na niepowodzenie nie leży w mojej naturze
Mission Impossible :-)
A macie Geralda majowego
Aine kupiłam - skontaktuj się za mną - gohha2@gazeta.pl plizz i adresik doślij - bom czyściła skrzynkę i fruuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hmmm, aluzju poniał... może poproście ją, żeby Was adoptowała :twisted:
Ciekawa jestem czy wytrzyma Was i z Wami i z tymi Waszymi nocnymi głupawkami tak długo jak ja ;-)
Hmmm, aluzju poniał... może poproście ją, żeby Was adoptowała :twisted:
Ciekawa jestem czy wytrzyma Was i z Wami i z tymi Waszymi nocnymi głupawkami tak długo jak ja ;-)
Niet, niet, Matuchna Przedłużona, nam u Ciebie dobrze, przepraszam w swoim imieniu i drugiej Gosi za głupawki. Chociaż nie obiecuję, że będzie lepiej, niestety ;-) Ale postaramy się być grzeczne... w rozsądnych granicach
Niet, niet, Matuchna Przedłużona, nam u Ciebie dobrze, przepraszam w swoim imieniu i drugiej Gosi za głupawki. Chociaż nie obiecuję, że będzie lepiej, niestety ;-) Ale postaramy się być grzeczne... w rozsądnych granicach
Podobno trudne dzieci kocha się bardziej niż te posłuszne i spokojne ;-)
Rozrabiajcie dziewczynki, rozrabiajcie. Inaczej musiałabym "durś" jeść grochówkie, a tak od czasu do czasu grochem Wam podsypię i coś się dzieje przynajmniej :-)
romansidło
In this sexy romantic epic, 'Dangerous Liaisons' meets 'Amadeus' in the form of Scotland's greatest poet, Robert Burns. Bringing together a superlative ensemble cast, BURNS is at once a celebration of love and its passions, and a powerful, emotional look at a man's journey in search of his true self.
Burns jest autorem m.in. słów do popularnej pieśni Auld Lang Syne, tradycyjnie śpiewanej w wigilię nowego roku (zwaną przez Szkotów Hogmanay).
milosz napisa³:
A macie Geralda majowego
majajaj!!!
Podobno trudne dzieci kocha się bardziej niż te posłuszne i spokojne ;-)
Rozrabiajcie dziewczynki, rozrabiajcie. Inaczej musiałabym "durś" jeść grochówkie, a tak od czasu do czasu grochem Wam podsypię i coś się dzieje przynajmniej
Bo "nie ma to jak u mamy, mily kat, cieply piec"
Aine, fajny ten Twój Gerard, zwłaszcza na "kliszy".
Aine, fajny ten Twój Gerard, zwłaszcza na "kliszy".
Mów mi tak jeszcze!!!
Jakoś dobrze mu tak w szarościach:
[URL=http://img320.imageshack.us/my.php?image=gerry87kk.jpg][/URL]
[URL=http://img397.imageshack.us/my.php?image=banner55rf.jpg][/URL]
A bo Å‚adnemu we wszystkim Å‚adnie
W rzeczy samej
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Kilt, ale skórzany
Pokaz się nazywał "Dressed to Kilt"
Fajny gość z tego Gerarda, zabawnie mówi po angielsku