Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
No ja nie wiem, bezeceństwa przeciw Colinowi prawicie. I na dodatek coś o majtkach przez głowę, czuję się zbulwersowana! ;-)
Przez nogi to zadna sztuka :twisted:
Przez nogi to zadna sztuka :twisted:
Hehe, domyślam się, że to takie zawody ;-)
Aj Gosiu zaraz bezeceństwa.....swoje skromne zdanie ino.....
Poza tym ja jeszcze nie spisałam Colinka na straty....aktualnie ściąga się serial z 1995 roku....6,5% już mam.
Więc jeszcze wiele przede mną.... może nawet zachwytów? :twisted:
Zachwytów na pewno mnóstwo, tylko niektóre renegatki ;-) nie zachwycają się Colinem, co jest oczywiście surowo karane banicją i towarzyskim ostracyzmem :-)
Hehe, domyślam się, że to takie zawody ;-)
Zawody? Nie. Ja jestem nauczycielem. Chociaż los mnie zmusza do innych profesji życiowych, niekoniecznie tę sobie wymarzyłam. Zreszta Butler nie musi płacić. Wszystko ma gratis za ten swój wygląd. :twisted:
niektóre renegatki ;-) nie zachwycają się Colinem, co jest oczywiście surowo karane banicją i towarzyskim ostracyzmem
Jaka banicja? Jakim ostracyzmem??? 8O
Zreszta przeciez, kazdemu wolno kochac ... troche inaczej..
![]()
Jaka banicja? Jakim ostracyzmem??? 8O
Zreszta przeciez, kazdemu wolno kochac ... troche inaczej..![]()
Ale zawsze Colina Boskiego :-)
Matko GosiuJ......boję się normalnie! 8O Solennie przyrzekam, że postaram się ocenić Colinka obiektywnie. ![]()
Matko GosiuJ......boję się normalnie! 8O Solennie przyrzekam, że postaram się ocenić Colinka obiektywnie.
Obiektywnie? Obiektywny jest tylko absolutny zachwyt ;-)
Dobrze, inaczej: zrobię wszystko, by się należycie zachwycić Darcym w wykonaniu Colinka....może być? ![]()
Dobrze, inaczej: zrobię wszystko, by się należycie zachwycić Darcym w wykonaniu Colinka....może być?
Tak :-) Jak zobaczysz, zrobimy wÄ…tek: zachwyty nad Colinem w "P&P" scena po scenie :-)
GosiuJ , ale przyznasz, ze nawet ja jakbym lekko ostatnio zdradzila Colina z Armitagem... i tylko troche mi wstyd
Zreszta go nie zaniedbuje, bo "Godziny swini" nie omieszkalam wczoraj obejrzec.
a byly hmmm gorace sceny .... :oops:
Mmmmm, bardzo gorÄ…ce...
Powiedziałabym, że no... PLECY
Colina były równie miłe w oglądzie, jak plecy Matthew. ![]()
GosiuJ , ale przyznasz, ze nawet ja jakbym lekko ostatnio zdradzila Colina z Armitagem... i tylko troche mi wstyd
![]()
Zreszta go nie zaniedbuje, bo "Godziny swini" nie omieszkalam wczoraj obejrzec.![]()
a byly hmmm gorace sceny .... :oops:
A kto mnie chciał palić, ha? Za avatarki? ;-) Biedny Colinek, już nikt go nie kocha, chlip chlip :-(
A scen oczywiście nie widziałam, bo oglądałam tylko końcówkę filmu - za to włosy miał okropne ;-)
Gosinko, a co w nich było takiego okropnego? :?:
Co ty chcesz od jego włosów, Gosia! Bujne były i uczesane perfekcyjnie. I wszystko w ogóle miał bardzo na swoim miejscu (znaczy... intelekt... i poczucie humoru), wiem, bo pilnie obejrzałam od początku do końca.
Gosinko, a co w nich było takiego okropnego? :?:
No nie wiem, jakoÅ› te fale tak nie w moim typie ;-)
Co ty chcesz od jego włosów, Gosia! Bujne były i uczesane perfekcyjnie. I wszystko w ogóle miał bardzo na swoim miejscu (znaczy... intelekt... i poczucie humoru), wiem, bo pilnie obejrzałam od początku do końca.
Tak, tak... Znaczy widzę, że ten... intelekt... bardzo pilnie obserwowałaś ;-)
Baczność!!!!!!
Na tytuł wątku patrz!!!!
:evil: :evil: :evil:
Jak się okazuje, każde miejsce jest dobre żeby pogadać o Colinie. ![]()
Jak się okazuje, każde miejsce jest dobre żeby pogadać o Colinie.
Alarm Aine znaczy, że chyba musim się wynieść do wątku o Boskim C ;-)
Alarm Aine znaczy, że chyba musim się wynieść do wątku o Boskim C ;-)
Wy się nie wynoście. Wystarczy jak się Colin wyniesie ![]()
No to GosiuJ duzo stracilas, ze poczatku nie widzialas, bo to wlasnie wtedy byly te hot-scenes ![]()
No to GosiuJ duzo stracilas, ze poczatku nie widzialas, bo to wlasnie wtedy byly te hot-scenes
Oj, przestań, bo mi smutno :-( Patrzyłam do programu, ale w przyszłym tygodniu nie ma żadnej powtórki. I co, nie zobaczę _pleców_ Colina!
Pociesz sie, ze najlepsze kawalki byly zamieszczone w ColinBlue ![]()
CoÅ› dla Aine:
http://i16.photobucket.com/albums/b12/4 … RD5PIC.jpg
![]()