Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
No ja nie wiem, bezeceństwa przeciw Colinowi prawicie. I na dodatek coś o majtkach przez głowę, czuję się zbulwersowana! ;-)
Przez nogi to zadna sztuka :twisted:
Przez nogi to zadna sztuka :twisted:
Hehe, domyślam się, że to takie zawody ;-)
Aj Gosiu zaraz bezeceństwa.....swoje skromne zdanie ino.....
Poza tym ja jeszcze nie spisałam Colinka na straty....aktualnie ściąga się serial z 1995 roku....6,5% już mam.
Więc jeszcze wiele przede mną.... może nawet zachwytów? :twisted:
Zachwytów na pewno mnóstwo, tylko niektóre renegatki ;-) nie zachwycają się Colinem, co jest oczywiście surowo karane banicją i towarzyskim ostracyzmem :-)
Hehe, domyślam się, że to takie zawody ;-)
Zawody? Nie. Ja jestem nauczycielem. Chociaż los mnie zmusza do innych profesji życiowych, niekoniecznie tę sobie wymarzyłam. Zreszta Butler nie musi płacić. Wszystko ma gratis za ten swój wygląd. :twisted:
niektóre renegatki ;-) nie zachwycają się Colinem, co jest oczywiście surowo karane banicją i towarzyskim ostracyzmem
Jaka banicja? Jakim ostracyzmem??? 8O
Zreszta przeciez, kazdemu wolno kochac ... troche inaczej..
Jaka banicja? Jakim ostracyzmem??? 8O
Zreszta przeciez, kazdemu wolno kochac ... troche inaczej..![]()
Ale zawsze Colina Boskiego :-)
Matko GosiuJ......boję się normalnie! 8O Solennie przyrzekam, że postaram się ocenić Colinka obiektywnie.
Matko GosiuJ......boję się normalnie! 8O Solennie przyrzekam, że postaram się ocenić Colinka obiektywnie.
Obiektywnie? Obiektywny jest tylko absolutny zachwyt ;-)
Dobrze, inaczej: zrobię wszystko, by się należycie zachwycić Darcym w wykonaniu Colinka....może być?
Dobrze, inaczej: zrobię wszystko, by się należycie zachwycić Darcym w wykonaniu Colinka....może być?
Tak :-) Jak zobaczysz, zrobimy wÄ…tek: zachwyty nad Colinem w "P&P" scena po scenie :-)
GosiuJ , ale przyznasz, ze nawet ja jakbym lekko ostatnio zdradzila Colina z Armitagem... i tylko troche mi wstyd
Zreszta go nie zaniedbuje, bo "Godziny swini" nie omieszkalam wczoraj obejrzec.
a byly hmmm gorace sceny .... :oops:
Mmmmm, bardzo gorÄ…ce...
Powiedziałabym, że no... PLECY Colina były równie miłe w oglądzie, jak plecy Matthew.
GosiuJ , ale przyznasz, ze nawet ja jakbym lekko ostatnio zdradzila Colina z Armitagem... i tylko troche mi wstyd
![]()
Zreszta go nie zaniedbuje, bo "Godziny swini" nie omieszkalam wczoraj obejrzec.![]()
a byly hmmm gorace sceny .... :oops:
A kto mnie chciał palić, ha? Za avatarki? ;-) Biedny Colinek, już nikt go nie kocha, chlip chlip :-(
A scen oczywiście nie widziałam, bo oglądałam tylko końcówkę filmu - za to włosy miał okropne ;-)
Gosinko, a co w nich było takiego okropnego? :?:
Co ty chcesz od jego włosów, Gosia! Bujne były i uczesane perfekcyjnie. I wszystko w ogóle miał bardzo na swoim miejscu (znaczy... intelekt... i poczucie humoru), wiem, bo pilnie obejrzałam od początku do końca.
Gosinko, a co w nich było takiego okropnego? :?:
No nie wiem, jakoÅ› te fale tak nie w moim typie ;-)
Co ty chcesz od jego włosów, Gosia! Bujne były i uczesane perfekcyjnie. I wszystko w ogóle miał bardzo na swoim miejscu (znaczy... intelekt... i poczucie humoru), wiem, bo pilnie obejrzałam od początku do końca.
Tak, tak... Znaczy widzę, że ten... intelekt... bardzo pilnie obserwowałaś ;-)
Baczność!!!!!!
Na tytuł wątku patrz!!!!
:evil: :evil: :evil:
Jak się okazuje, każde miejsce jest dobre żeby pogadać o Colinie.
Jak się okazuje, każde miejsce jest dobre żeby pogadać o Colinie.
Alarm Aine znaczy, że chyba musim się wynieść do wątku o Boskim C ;-)
Alarm Aine znaczy, że chyba musim się wynieść do wątku o Boskim C ;-)
Wy się nie wynoście. Wystarczy jak się Colin wyniesie
No to GosiuJ duzo stracilas, ze poczatku nie widzialas, bo to wlasnie wtedy byly te hot-scenes
No to GosiuJ duzo stracilas, ze poczatku nie widzialas, bo to wlasnie wtedy byly te hot-scenes
Oj, przestań, bo mi smutno :-( Patrzyłam do programu, ale w przyszłym tygodniu nie ma żadnej powtórki. I co, nie zobaczę _pleców_ Colina!
Pociesz sie, ze najlepsze kawalki byly zamieszczone w ColinBlue
CoÅ› dla Aine:
http://i16.photobucket.com/albums/b12/4 … RD5PIC.jpg