Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
No ja nie wiem, bezece?stwa przeciw Colinowi prawicie. I na dodatek co? o majtkach przez g?ow?, czuj? si? zbulwersowana! ;-)
Przez nogi to zadna sztuka :twisted:
Przez nogi to zadna sztuka :twisted:
Hehe, domy?lam si?, ?e to takie zawody ;-)
Aj Gosiu zaraz bezece?stwa.....swoje skromne zdanie ino.....
Poza tym ja jeszcze nie spisa?am Colinka na straty....aktualnie ?ci?ga si? serial z 1995 roku....6,5% ju? mam.
Wi?c jeszcze wiele przede mn?.... mo?e nawet zachwytów? :twisted:
Zachwytów na pewno mnóstwo, tylko niektóre renegatki ;-) nie zachwycaj? si? Colinem, co jest oczywi?cie surowo karane banicj? i towarzyskim ostracyzmem :-)
Hehe, domy?lam si?, ?e to takie zawody ;-)
Zawody? Nie. Ja jestem nauczycielem. Chocia? los mnie zmusza do innych profesji ?yciowych, niekoniecznie t? sobie wymarzy?am. Zreszta Butler nie musi p?aci?. Wszystko ma gratis za ten swój wygl?d. :twisted:
niektóre renegatki ;-) nie zachwycaj? si? Colinem, co jest oczywi?cie surowo karane banicj? i towarzyskim ostracyzmem
Jaka banicja? Jakim ostracyzmem??? 8O
Zreszta przeciez, kazdemu wolno kochac ... troche inaczej..
Jaka banicja? Jakim ostracyzmem??? 8O
Zreszta przeciez, kazdemu wolno kochac ... troche inaczej..![]()
Ale zawsze Colina Boskiego :-)
Matko GosiuJ......boj? si? normalnie! 8O Solennie przyrzekam, ?e postaram si? oceni? Colinka obiektywnie.
Matko GosiuJ......boj? si? normalnie! 8O Solennie przyrzekam, ?e postaram si? oceni? Colinka obiektywnie.
Obiektywnie? Obiektywny jest tylko absolutny zachwyt ;-)
Dobrze, inaczej: zrobi? wszystko, by si? nale?ycie zachwyci? Darcym w wykonaniu Colinka....mo?e by??
Dobrze, inaczej: zrobi? wszystko, by si? nale?ycie zachwyci? Darcym w wykonaniu Colinka....mo?e by??
Tak :-) Jak zobaczysz, zrobimy w?tek: zachwyty nad Colinem w "P&P" scena po scenie :-)
GosiuJ , ale przyznasz, ze nawet ja jakbym lekko ostatnio zdradzila Colina z Armitagem... i tylko troche mi wstyd
Zreszta go nie zaniedbuje, bo "Godziny swini" nie omieszkalam wczoraj obejrzec.
a byly hmmm gorace sceny .... :oops:
Mmmmm, bardzo gor?ce...
Powiedzia?abym, ?e no... PLECY Colina by?y równie mi?e w ogl?dzie, jak plecy Matthew.
GosiuJ , ale przyznasz, ze nawet ja jakbym lekko ostatnio zdradzila Colina z Armitagem... i tylko troche mi wstyd
![]()
Zreszta go nie zaniedbuje, bo "Godziny swini" nie omieszkalam wczoraj obejrzec.![]()
a byly hmmm gorace sceny .... :oops:
A kto mnie chcia? pali?, ha? Za avatarki? ;-) Biedny Colinek, ju? nikt go nie kocha, chlip chlip :-(
A scen oczywi?cie nie widzia?am, bo ogl?da?am tylko ko?cówk? filmu - za to w?osy mia? okropne ;-)
Gosinko, a co w nich by?o takiego okropnego? :?:
Co ty chcesz od jego w?osów, Gosia! Bujne by?y i uczesane perfekcyjnie. I wszystko w ogóle mia? bardzo na swoim miejscu (znaczy... intelekt... i poczucie humoru), wiem, bo pilnie obejrza?am od pocz?tku do ko?ca.
Gosinko, a co w nich by?o takiego okropnego? :?:
No nie wiem, jako? te fale tak nie w moim typie ;-)
Co ty chcesz od jego w?osów, Gosia! Bujne by?y i uczesane perfekcyjnie. I wszystko w ogóle mia? bardzo na swoim miejscu (znaczy... intelekt... i poczucie humoru), wiem, bo pilnie obejrza?am od pocz?tku do ko?ca.
Tak, tak... Znaczy widz?, ?e ten... intelekt... bardzo pilnie obserwowa?a? ;-)
Baczno??!!!!!!
Na tytu? w?tku patrz!!!!
:evil: :evil: :evil:
Jak si? okazuje, ka?de miejsce jest dobre ?eby pogada? o Colinie.
Jak si? okazuje, ka?de miejsce jest dobre ?eby pogada? o Colinie.
Alarm Aine znaczy, ?e chyba musim si? wynie?? do w?tku o Boskim C ;-)
Alarm Aine znaczy, ?e chyba musim si? wynie?? do w?tku o Boskim C ;-)
Wy si? nie wyno?cie. Wystarczy jak si? Colin wyniesie
No to GosiuJ duzo stracilas, ze poczatku nie widzialas, bo to wlasnie wtedy byly te hot-scenes
No to GosiuJ duzo stracilas, ze poczatku nie widzialas, bo to wlasnie wtedy byly te hot-scenes
Oj, przesta?, bo mi smutno :-( Patrzy?am do programu, ale w przysz?ym tygodniu nie ma ?adnej powtórki. I co, nie zobacz? _pleców_ Colina!
Pociesz sie, ze najlepsze kawalki byly zamieszczone w ColinBlue
Co? dla Aine:
http://i16.photobucket.com/albums/b12/4 … RD5PIC.jpg