Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A i szkot i wyspiarz i historycznie poprawny i ca?u?ny i wzbudza uczucia - t0 co mi tam w?tek za?oz? i Butlerowi , najwy?ej Kazik mnie zabije (ale co ja mam za ?ycie )
A tu pon?tny upiór rzek?abym w seksownym(?) desabilu (chyba nie tak si? pisze)
http://www.gerard-butler.net/4images/da … hia006.jpg
Kurcz?! Ja tego Upiora chyba w niczym jeszcze nie widzia?am (nawet w Upiorze). Musz? chyba nadrobi? zaleg?o?ci
Kurcz? widz?c takiego faceta, jak to nasz Mi?osz mówi?? ?ci?gam majtki przez g?ow??
Drogie panie, darujcie sobie upiornego upiora i przerzu?cie si? na Attyle. Szczególnie ?e tam paraduje z ods?oni?tym tosem. A ma ci co pokaza?, to si? i prezentuje bosko.
Colin to mu nawet do pi?t, ba!!! Do podeszw nie dorasta!!!
http://members.fortunecity.com/ksena/AttilaWall.jpg
http://members.fortunecity.com/ksena/Butlersvartvit.jpg
a wy wiecie ?e ten Atylla to z rok temu by? w TVP i ja nie ogl?da?am :cry: :cry: :cry:
A ja w?a?nie widzia?am!!!
Ostatnio si? zastanawia?am sk?d ja znam t? twarz z Twojego avatarku (zapomnia?am, ?e to Butler).
Historycznie - nie do konca tak jak trzeba, ale widok Geralta to zdecydowanie jeden z atutów filmu
Te? bym ch?tnie zobaczy?a w czym? tego aktora, ale nie w tego rodzaju roli, bo ostatnio filmów historyczno- biograficznych nie trawi?, nie wiem czemu?
Aine Colin to nawet nie wyrasta nad chodnik przy nim.... Boski i w dodatku bez koszuli.....achhhhh......rozp?ywam si?.....
Kurcz?, a mi na tym pierwszym zdj?ciu jako? niebardzo si? podoba... Ale ju? na pozosta?ych - miodzio niemal?e Faktycznie ?adne ma ocz?ta.
Mój idea? faceta: brunet z takimi zielonkawo-niebieskawymi ocz?tami....
Wprawdzie zawsze twierdzi?am ?e wol? blondi, ale rzeczywiscie brunet z niebieskimi lub zielonymi oczami bardziej mi sie podoba.
A ju? szczególnie taki.
Hehe - u mnie jest podobnie: czarne w?aosy i zielone lub niebieskie oczka... Mniam!
Có?, ja zawsze my?la?am, ?e lubi? jasne w?osy i b??kitne oczy (typ skandynawsko- wikingowy), lecz w sumie póki co podoba mi si? 1 brunet (wieczorow? por?...), koloru oczu nie pami?tam, wi?c z tymi gustami te? ró?nie bywa, przynajmniej u mnie.
Có? ja blondynom mówi? zdecydowanie: nie! Kobieta to ca?kiem co innego (jak wiadomo...m??czy?ni wol? blondynki.... )ale facet? Taki nijaki.....ognisty brunet za to..... to ju? inna bajka.... :twisted:
ci ognisci szybko sie spalaja. Poza tym zdecydowanie nie moj typ. ?eeeee!!! to ju? Colin jest lepszy.
Dziewczyny, lubicie niebieskookich brunetów... Co powiecie na Jima Caviezela ('Cienka czerwona linia', 'Pasja', 'Bez przedawnienia')?
Aine Colin to nawet nie wyrasta nad chodnik przy nim....
Boski i w dodatku bez koszuli.....achhhhh......rozp?ywam si?.....
Moje mi?e panie, bru?dzicie tu Colinowi okrutnie, zaraz zawo?am Gosi? i Was spali na stosie :-)
poniek?d mo?e by?, ale on te oczy ma za ciemne. To nie to.
Gosia nie spali nas tylko si? z zachwytu, jak zobaczy Geralta w akcji.
Jeju?ciewy!!
Alraune - yes!! yes!!
Brunet niebieskooki - i jestem ugotowana. Mmmmmm.....
Gerard - dziewczynki - zwracam Wam uwag? oczy te? ma i mi?? wad? wymowy i wszystko jak nale?y, ale w tej "Randce z Lucy".... hm... nieca?u?ny jest zdecydowanie. I rozczochrany jak Colin w Mi?o?ci kibica. Bue.
Dziewczyny, lubicie niebieskookich brunetów... Co powiecie na Jima Caviezela ('Cienka czerwona linia', 'Pasja', 'Bez przedawnienia')?
Alarune Cavaziel - miodzio i mniammniam ( i majtki przez g?ow? tako? mog? ?ci?gn?? - mój Bo?e wiosna!! wiosna!!!) z Cavazielem to taki film mi si? podoba? "Cz?stotliwo??" ( "Pe?en tajemnic thriller o dwóch m??czyznach, którym dana jest mo?no?? manipulowania czasem i przestrzeni? w celu zmienienia przesz?o?ci, co jednak prowadzi do fatalnych konsekwencji. "Cz?stotliwo??" to poruszaj?ca historia science-fiction opowiadaj?ca o ojcu i synu, rozdzielonych nieznanym wymiarem, ?cigaj?cych si? z czasem aby nie dopu?ci? do morderstwa, które wydarzy?o si? 26 lat wcze?niej") i tam jeszcze Dennis Qaid si? p?ta?...
O! Denis to by? kiedy? mój ulubiony aktor (czemu ta Meg go rzuci?a?! :evil: ).
?wietnie ta?czy? w jednym filmie z Julk? Roberts!
Caviesel zagra? te? hrabiego Monte Christo, by? niez?y!
Caviezel? Ca?kiem, ca?kiem...
Gosia nie spali nas tylko si? z zachwytu, jak zobaczy Geralta w akcji.
Jeju?ciewy!!
No ja nie wiem, bezece?stwa przeciw Colinowi prawicie. I na dodatek co? o majtkach przez g?ow?, czuj? si? zbulwersowana! ;-)
Aj Gosiu zaraz bezece?stwa.....swoje skromne zdanie ino..... Poza tym ja jeszcze nie spisa?am Colinka na straty....aktualnie ?ci?ga si? serial z 1995 roku....6,5% ju? mam.
Wi?c jeszcze wiele przede mn?.... mo?e nawet zachwytów? :twisted: