Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Poszukuj? "Dumy i uprzedzenia" z 1940 roku i "Wichrowych Wzgórz" z 1998, z boskim MM w roli Haretona . Je?li kto? by?by tak mi?y i nagra? mi te filmy na CD lub kaset? video, by?abym dozgonnie wdzi?czna. Nigdzie nie mog? ich dosta? :cry: . Oczywi?cie pokryj? wszelkie koszty przesy?ki, zakupu no?ników, etc. Kto si? zlituje?
"Wichrowe wzgórza" naby?am ca?kiem niedawno na wyprzeda?y w Media Markcie za ca?e 4,99 z?.
"Wichrowe wzgórza" naby?am ca?kiem niedawno na wyprzeda?y w Media Markcie za ca?e 4,99 z?.
Dzi?ki za informacj?, jutro zajrz? do MM. Póki co og?oszenie aktualne!
Polskie napisy do Dumy 1940 zrobi?a Alison.
Dziewczyny, czy chcecie ?ebym wozim Wam paczki do "zakratkowa"? ;)Takie sprawy uzgadniajcie mailem.
Uzgadniamy
Gitko - wys?a?am Ci maila.
Od dawna poszukuj? DiU z 1940 r. Mo?e odezwie si? która? szcz??liwa posiadaczka??
diU 1940:-))
Napisz pod na moj? skrzynk? :-)
Napisa?am e-mailka do Lizzy w sprawie DiU z 1940, ale niestety pozosta? bez odpowiedzi.
Mo?e inna forumowiczka/forumowicz mnie wesprze?
Chyba widzia?am t? wersj?, jaki? milion lat temu, ale niestety nie mam.....
Ja mam ale bez napisów. Zapakowa??
Vasco napisał:
Ja mam ale bez napisów. Zapakowa??
Pls, pls
Oki, jeszcze za?atwi? napisy, bo podobn? s?!
Dzi?ki
Czekam i si? ?lini?
Hej! Co z tymi napisami? Bo samymi napisami te? by?abym zainteresowana . Co prawda i tak mam zamiar zakupi? nowe DVD z tym filmem, ale czasami fanowskie napisy s? lepsze ni? na oryginalnych wydaniach (np. Epelpol si? nie postara?) i chcia?abym mie? porównanie
. Pozdrawiam!
powinnas miec w skrzynce
DZI?KUJE!!! BARDZO DZI?KUJ?!!! Jeste? kochana .
Co prawda i tak w tym tygodniu nie uda mi si? obejrze? tego filmu z polskimi napisami (do tej pory obejrza?am bez napisów, a s?abo stoj? z angielskim), bo musz? popisa? troch? magisterki, ale mo?e na ?wi?ta uda mi si? )). Ju? si? nie mog? doczeka?
.
A "Wichrowe Wzgórza" z 1998 roku to s? te "w?a?ciwe"? Obejrza?am jeden taki film, aby by? okropny, paskudni bohaterowie, przesadzone uczucia... Mam równie? inn? wersj? i zastanawiam si?, czy zobaczy? .
A czy nadal kto? dysponuje DiU z 1940? Bo poszukuj?
Mozna kupic w sklepie oryginalne DVD, wiec mysle, ze nie ma co tego rozprowadzac innym sposobem .