Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
W?a?nie, i ta ziele?... No cudo po prostu!
30 czerwca br. polska premiera filmu "Rozpustnik":
http://serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,, … ILMY2.html
pozdr. m.
To ja dodam fotki z tego filmu:
Caitriona napisał:
+ zwiastuny ze strony filmwebu. Na onecie te? s?, ale nie chc? u mnie dzia?a?, wi?c dla bezpiecze?stwa za??czam link do tych pierwszych:
http://rozpustnik.filmweb.pl/Rozpustnik,(2004),zwiastuny,Trailers,id=114904
m.
No rzeczywi?cie do?? rozpustnie wygl?da
Och jej Kogó? to moje pi?kne oczka na dolnym obrazku widz?
Zaczynam j? coraz badzie lubi? za te kostiumowe role
o jaki film.... i JAKA obsada..... strasznie jestem ciekawa..... tego Rozpustnika.... dzi?ki za namiary...
ten film jest z 2004 roku... i dopiero teraz b?dzie jego Polska premiera......
To prawda, jak cz?owiek spojrzy kiedy jest polska premiera to go krew zalewa.
A film zapowiada si? dobrze.
Po autograf do Johnny'ego Deppa
Ameryka?ski aktor Johnny Depp ("Piraci z Karaibów: Kl?twa czarnej Per?y", "Marzyciel") po raz drugi z rz?du zwyci??y? w plebiscycie magazynu "Autograph Collector" na najlepiej i najgorzej rozdaj?ce autografy gwiazdy kina. Na drugim ko?cu listy znalaz?a si? Cameron Diaz ("Siostry", "Anio?ki Charliego")
To ju? 14. edycja rankingu "Autograph Collection".
"Wiele gwiazd, gdy tylko zyskuje sukces i s?aw?, z miejsca spada w naszym rankingu, ale nie Johnny. On jest w stanie rozdawa? autografy na lotnisku, otoczony t?umem podró?nych i dodatkowo nios?c w jednej r?ce baga?" - powiedzia? Steve Cyrkin - redaktor i wydawca "Autograf Collector".
Tu? za Deppem uplasowa? si? George Clooney ("Good Night and Good Luck", "Syriana").
"Zawsze ?artuje podczas podpisywania autografów i ironicznie komentuje swój wygl?d na podsuwanych mu do podpisu zdj?ciach" - doda? Cyrkin, który staje si? bezlitosny je?li chodzi o Cameron Diaz.
"Mo?e i jest utalentowan? aktork?, ale za to nie potrafi ?piewa?. Zamiast po prostu spe?ni? pro?b? b?agaj?cego o autograf, poucza go jak g?upie jest kolekcjonowanie czyich? podpisów" - skwitowa? redaktor "Autograph Collector".
A co z gburowato?ci? Russella Crowe?
"On móg?by spokojnie dzier?y? tytu? najgorszego z najgorszych. Ale w ostatnich miesi?cach sta? si? dla fanów naprawd? mi?y" - zako?czy? Cyrkin.
No i jak tu nie lubi? Johnny'ego.
http://film.interia.pl/news?inf=748474
taka obsada...... to gwarancja.....
NO wi?c nie zawsze...Chcia?am nawet za?o?y? taki nowy w?tek pt. Ostrze?enia, ?eby tam wpisywa? jak kto? si? naci?? na jakim? filmie, ?eby ostrzeg? pozosta?e. Ja sobie ostatnio w marketowym koszu wybra?am film (Bo?e zmi?uj si?, znowu nie pami?tam tytu?u!) z Juliette Binoche i Wiliamem Hurtem, z podtytu?em, ?e ?wietna komedia romantyczna, ok?adka obiecuj?ca, oni obydwoje i cudny goldenek ?asz?cy si? do Hurta, wi?c jako, ?e lubi? obydwoje plus oczywi?cie psy tako?, kupi?am tem bardziej, ?e cena wi?cej ni? przyst?pna. Jezuniu!!! Gorszych flaków z olejem nie widzia?am po prostu. Film jest dwup?ytowy, przy pierwszej mo?na jajko znie??, w drugiej co? si? zaczyna dzia?, ale ca?o?? md?a, nudna i bez sensu. Fabu?a polega na tym, ?e oni nie znaj?c sie zamieniaj? si? mieszkaniami (przez og?oszenie). Ona jedzie do jego sterylnego apartamentu w Nowym Yorku (acha w tytule co? z Nowym Yorkiem by?o!) a on do jej ba?aganiarskiej norki w Pary?u. I obydwoje przejmuj? automatycznie sched? swojego ?ycia, ona np. zaczyna przyjmowa? incognito jego pacjentów (on jest znanym psychoanalitykiem) itd, itd...
Polecam dla masochistów :-(
Tu? za Deppem uplasowa? si? George Clooney ("Good Night and Good Luck", "Syriana").
"Zawsze ?artuje podczas podpisywania autografów i ironicznie komentuje swój wygl?d na podsuwanych mu do podpisu zdj?ciach"
I za to kocham D?ord?yka, za ten dystans do siebie. Wielu mog?oby si? tego od niego nauczy? ;-)
Ali racja.... nie zawsze obsada gwarantuje, ?e film b?dzie do ogl?dania.....
ale je?eli chodzi o Deppa to mam do niego ca?kowite zaufanie.....
Je?eli chodzi o ostrzeganie przed knotami..... to jestem za....
Na ostanim zdj?ciu Migotki, biedakowi si? z ?ó?ka spad?o...ooo...
Na ostanim zdj?ciu Migotki, biedakowi si? z ?ó?ka spad?o...ooo...
mo?e nawet na nie nie zdo?a? si? dosta?.... nie wiem jak ten facet to robi, ale nawet jak ma odstarszaj?c? charkteryzacj? ... to wygl?da cudownie....