Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Aine zaraz to wyrukuj? i - jak pozwolisz - od?piewam na rejsie w wakacje Ale zrobi? furor? 8)
Pozwol? wszystko, ale to naprawd? jest kiepskie i dobrze o tym wiecie
A ja w?asnie ogl?dn??am sobie Corps Bride z naszym kochanym Johnym daj?cym g?os Victorowi. Jestem pod olbrzymim wra?eniem
A ja w?asnie ogl?dn??am sobie Corps Bride z naszym kochanym Johnym daj?cym g?os Victorowi. Jestem pod olbrzymim wra?eniem
Wspania?e, prawda? A imprezki truposzów nieziemskie (dos?ownie). Victor ma nie tylko g?os Deppa, ale i powierzchowno?? do Deppowej upodobnion? :-)
Hehe! Cudny film. Bardzo fajnie si? go ogl?da?o
[URL=http://img180.imageshack.us/my.php?image=0410cut35ge.jpg][/URL]
ale? zdj?cie;)
Prawda? Nie mog?am si? oprze?
[URL=http://img180.imageshack.us/my.php?image=0410cut35ge.jpg]
[/URL]
Boi si??
Boi si??
A czegó? mia? by si? ba?? No, chyba ze horror jaki? czyta
A ja mam dzisiaj maraton z Deppem - ogl?dn??am ju? "Z piek?a rodem" i w?a?nie ogl?dam "Piratów..". "Z piek?a rodem" - dobry film i warto go zobaczy?. A Depp jako kpt. Sparrow(?) jest genialny - ale to ju? wiemy
Depp jako Sparrow jest genialny... i w ka?dej innej roli, któr? kreowa? równie?.... ostatnio ogl?da?am go w Marzycielu.... jest tak wszechstronny, ?e a? niemo?liwe.... nale?y do ?cis?ego grona moich ulubionych aktorów....
ohhhhhh :oops:
niestety Migotko u mnie krzy?yki w ostatnim twoim po?cie sie pokaza?y......
wcze?niejsze zdj?cia.... to jest to...
Oj tak Johnny jako kapitan Sparow - doskona?y. Rola zagrana z niesamowitym poczuciem humoru. Zreszt? w wi?kszo?ci jego ról on jest taki intelektualny, nie cielesny, a przecie? dostrzega si? to, ?e to przystojny m??czyzna. Podoba mi si? jego stosunek do ?ycia. Fajny facet do pogadania i do przytulania, i chyba wie czego chce, a tacy s? na wymarciu ;-)
Migotko, umie?ci?a? ?wietne zdj?cie- to z pistoletem, gdzie si? tak fajnie u?miecha- uwielbiam ten moment w filmie!
I zgadzam si? z Tob?, ?e muzyka te? przyci?ga ucho. B?d? sobie jej s?ucha?a, bo nagra?am film.
Migotko, niestety widz? tylko dwa czerwone krzy?yki...
"Piraci z Karaibów" to ?wietny film. Depp jako Sparrow, kapitan Jack Sparrow, jest fantastyczny - te jego ruchy, miny, wygl?d. Boski jest. W tym filmie podoba mi si? jeszcze Jack Davenport jako Norrington, po?adny facet z niego
A muzyka jest ca?kiem niez?a to fakt.
No Caitrionko uj??a? mnie tym zdaniem ju? ca?kowicie
"W tym filmie podoba mi si? jeszcze Jack Davenport jako Norrington, po?adny facet z niego"
a czy kto? to potrafi zliczy????
![]()
Ja i owszem, bo widzia?am tylko raz. S?ownie sztuk 1 ogl?dactwa ;-)
Jako? tak wisz?o...
Czy mo?e znacie jakie? strony, gdzie by?yby ?adne avatary z Jonnym w roli g?ównej?
a czy kto? to potrafi zliczy????
![]()
Ja i owszem, bo widzia?am tylko raz. S?ownie sztuk 1 ogl?dactwa ;-)
Jako? tak wisz?o...
Ali jeszcze wszystko przed tob?, a poza tym druga cz??c wchodzi? b?dzie na ekrany....
Jest jeszcze Edward no?ycor?ki, Czekolada... nich pomy?l?....
Ile razy? Hmm... Kino, video, a teraz mam dvd no i TV ostatnio... No, kilka razy
Teraz czekam na cz??? II. Tylko to tyle czasu jeszcze...