Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Aine zaraz to wyrukuję i - jak pozwolisz - odśpiewam na rejsie w wakacje Ale zrobię furorę 8)
PozwolÄ™ wszystko, ale to naprawdÄ™ jest kiepskie i dobrze o tym wiecie
A ja własnie oglądnęłam sobie Corps Bride z naszym kochanym Johnym dającym głos Victorowi. Jestem pod olbrzymim wrażeniem
A ja własnie oglądnęłam sobie Corps Bride z naszym kochanym Johnym dającym głos Victorowi. Jestem pod olbrzymim wrażeniem
Wspaniałe, prawda? A imprezki truposzów nieziemskie (dosłownie). Victor ma nie tylko głos Deppa, ale i powierzchowność do Deppowej upodobnioną :-)
Hehe! Cudny film. Bardzo fajnie się go oglądało
[URL=http://img180.imageshack.us/my.php?image=0410cut35ge.jpg][/URL]
ależ zdjęcie;)
Prawda? Nie mogłam się oprzeć
[URL=http://img180.imageshack.us/my.php?image=0410cut35ge.jpg]
[/URL]
Boi siÄ™?
Boi siÄ™?
A czegóż miał by się bać? No, chyba ze horror jakiś czyta
A ja mam dzisiaj maraton z Deppem - oglądnęłam już "Z piekła rodem" i właśnie oglądam "Piratów..". "Z piekła rodem" - dobry film i warto go zobaczyć. A Depp jako kpt. Sparrow(?) jest genialny - ale to już wiemy
Depp jako Sparrow jest genialny... i w każdej innej roli, którą kreował również.... ostatnio oglądałam go w Marzycielu.... jest tak wszechstronny, że aż niemożliwe.... należy do ścisłego grona moich ulubionych aktorów....
ohhhhhh :oops:
niestety Migotko u mnie krzyżyki w ostatnim twoim poście sie pokazały......
wcześniejsze zdjęcia.... to jest to...
Oj tak Johnny jako kapitan Sparow - doskonały. Rola zagrana z niesamowitym poczuciem humoru. Zresztą w większości jego ról on jest taki intelektualny, nie cielesny, a przecież dostrzega się to, że to przystojny mężczyzna. Podoba mi się jego stosunek do życia. Fajny facet do pogadania i do przytulania, i chyba wie czego chce, a tacy są na wymarciu ;-)
Migotko, umieściłaś świetne zdjęcie- to z pistoletem, gdzie się tak fajnie uśmiecha- uwielbiam ten moment w filmie!
I zgadzam się z Tobą, że muzyka też przyciąga ucho. Będę sobie jej słuchała, bo nagrałam film.
Migotko, niestety widzę tylko dwa czerwone krzyżyki...
"Piraci z Karaibów" to świetny film. Depp jako Sparrow, kapitan Jack Sparrow, jest fantastyczny - te jego ruchy, miny, wygląd. Boski jest. W tym filmie podoba mi się jeszcze Jack Davenport jako Norrington, pożadny facet z niego
A muzyka jest całkiem niezła to fakt.
No Caitrionko ujęłaś mnie tym zdaniem już całkowicie
"W tym filmie podoba mi się jeszcze Jack Davenport jako Norrington, pożadny facet z niego"
a czy ktoś to potrafi zliczyć???
![]()
Ja i owszem, bo widziałam tylko raz. Słownie sztuk 1 oglądactwa ;-)
Jakoś tak wiszło...
Czy może znacie jakieś strony, gdzie byłyby ładne avatary z Jonnym w roli głównej?
a czy ktoś to potrafi zliczyć???
![]()
Ja i owszem, bo widziałam tylko raz. Słownie sztuk 1 oglądactwa ;-)
Jakoś tak wiszło...
Ali jeszcze wszystko przed tobą, a poza tym druga częśc wchodzić będzie na ekrany....
Jest jeszcze Edward nożycoręki, Czekolada... nich pomyślę....
Ile razy? Hmm... Kino, video, a teraz mam dvd no i TV ostatnio... No, kilka razy
Teraz czekam na część II. Tylko to tyle czasu jeszcze...