Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Jejku, jejku! Jak ja lubiÄ™ ten film i Johnny'ego w nim... Ech...
"Jeździec bez głowy"
Roztapiam siÄ™...mmm :oops:
W "Jeźdźcu" był rozkoszny! Miał taką fajną mimikę, jak kroił tych truposzy podczas sekcji! Ach, Johnny... :oops:
Ja tak naprawdę "odkryłam" go w Don Juanie. Scenariusz wydał mi się ciut infantylny, ale gra aktorów mnie zachwyciła. I dopiero wówczas zaczęłam się przyglądać bliżej panu Depp.
Don Juan był trochę jak nowa DiU - infantylny i fantastycznie romantyczny. Świadomie i kiczowato romantyczny. Bo to nieprawda, że wszystkie kobiety są piękne i że każda może spotkać swojego Don Juana. Ale to było ostentacyjne i do przyjęcia. Mnie się bardzo podobała przemiana Deppa (świetnie zagrana) na potrzeby komisji psychiatrycznej z pięknego romantycznego kochanka w masce w zagubionego nastolatka z Bronxu w wyciągniętym dresiku, skulonego, jąkającego się, mamroczącego. Bardzo lubię ten film i Deppa i Brando w nim.
W "Jeźdźcu" był rozkoszny! Miał taką fajną mimikę, jak kroił tych truposzy podczas sekcji! Ach, Johnny... :oops:
Miny cały czas miał świetne Uwielbiam scenę gdy zwiewa przed pająkiem na krzesło, albo udaje konia (-Ruszył pan ciało? -Tak - Nigdy nie wolo ruszać ciała! -Ale dlaczego -Dlatego!!)
O mamo!! Miodzio!
[migotka -> avatarek-cudo]
Deep młodzikowaty
Miałam (i gdzies nadal mam ) taki plakat> Wszystkie koleżanki mi go zazdrosciły. To było jeszcze przed okresem Bravo z kolorowymi plakatami na dobrym paperze. A ja grzeszyłam posiadaniem nie dość że dużego, nie dość że fajnego (takich ujęć nigdzie nie było), to jeszcze na kredowym papierze.
Budziłam zachwyt, podziw, zazdrość i zgorszenie
Oj, kupowało się kiedyś Bravo i Popcorn! A czego się wtedy nie słuchało! Jakie plakaty ja rozwieszałam na ścianie!!!
Ja miałam przez kilka lat wszystkie ściany, sufit i meble tym powyklejane. Nie byłoi wiadomo gdzie są drzwi. Nawet tematycznie miałąm poukładane Oszczędność na malowaniu, tapetowaniu itp.
Przydałoby się u mnie teraz tak wszystko "wyplakatować", bo tapeta pożółkła! :oops: A tak to tylko wiszą skromnie: Frodo, plakaty z filmów "Dinozaur", "Vision of Escaflowne" oraz "Vampire Princess Miyu" i piesek.
U mnie też skromnie na ścianach - hafty, puzzle (wyłącznie z zamkami ), a na drzwiach półnagi Michał Żebrowski i ubrana (niestety) Drużyna Pierścienia. I Jeden giga plakat Piratów z Karaibów (ok. 1,80x250)
Michał został brutalnie potraktowany przez mojego kota, więc będę go musiała wymienić. Pewnie sobie strzelę ostatniego samuraj
Aine, a widziałaś już zdjęcie mojego pieszczoszka w temacie o naszych milusińskich? Dziś Tygrys pozaciągał dywan i wyrzygał na progu łazienki.
Rzeczywiście, szkoda, że ta Drużyna Pierścienia nie jest bardziej roznegliżowana... :oops:
Ja rozpaczliwie szukam plakatu kinowego z filmu "Wywiad z wampirem" i gucio... Może kiedyś trafię. A tak to na ścianach stare (pocz. XXw) zdjęcia, obraz autorstwa koleżanki, plakat z "The X-Files" i kalendarz z Muchą.
Aine!! Zrzuciłaś kapturek!
Piękna jestem, czyż nie?
Piękna jestem, czyż nie?
Miny robisz świetne, to napewno
W realu podobno też. Ale w to chyba nie do końca obiektywna opinia
stronka "Piratów":
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/
"Czekolada"mniam,mniam.Ta jego dekadencja.
'Edward Nozycoręki"skondensowany smutek.
....nie będę rozdrabniać się,bo kocham go bezwarunkowo.
To są wszystko jego prawdziwe tatuaże? Nieźle!~
A avatary dziewczyn faktycznie coraz wymyślniejsze i piękniejsze.
To są wszystko jego prawdziwe tatuaże? Nieźle!~
Nie mam zielonego pojęcia...
A avatary dziewczyn faktycznie coraz wymyślniejsze i piękniejsze.
Nie ma co Johnny ma wiele 'twarzy' i wcieleń