Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Rozumiecie - wyprałam sobie razem z kurtką :cry: :cry: :cry: :cry:
Musi schnąć do rana - ale nie wiem czy coś z niego jeszcze będzie - no normalnie jestem załamana.
Ja wiem że to nie ma nic wspólnego z JA .
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry:
Może sie zakochałaś?
ja jak ostatnio robiłam tort, do bitej śmietany zamiast cukru pudru wsypałam soli. Dzień wczesniej poszłam na zakupy bez porfela. I zastanawiam się, co sie ze mna dzieje, bo zakochana nie jestem!
Wiosna, drogie panie, wiosna! ![]()
Ja notorycznie rzucam komórką na odległość, ale nie specjalnie. Dziwię się, że ona to wytrzymuje. ![]()
To pech, ale pomyśl że mogło stać się tak, jak mojej przyjaciółce. Miała telefon w tylnej kieszeni spodni. usiadła na ubikacji, a gdy już po fakcie ubierała spodnie, usłyszała charakterystyczne plum! Zgadnij, co to było
Mnie dzisiaj okradli. Komorka poszla sobie bye bye.
A na wszystkich podaniach do szkoly dalam wyłącznie numer komorkowy.
Nie dość że mam deficyt, nie dość, że ukradli mi ostatnią pożyczoną stówe, to jeszcze komórke z całą zawartością.
A niech sobie aparat zatrzymają!!! Niech im służy!!! Ale niech mi zwrócą chipa!!!
Mnie dzisiaj okradli. Komorka poszla sobie bye bye.
A na wszystkich podaniach do szkoly dalam wyłącznie numer komorkowy.
Nie dość że mam deficyt, nie dość, że ukradli mi ostatnią pożyczoną stówe, to jeszcze komórke z całą zawartością.
A niech sobie aparat zatrzymają!!! Niech im służy!!! Ale niech mi zwrócą chipa!!!
Aine zrobiÄ™ ci moja-moja.....
Aine zrobiÄ™ ci moja-moja.....
Dziękuje :cry: :cry:
Przeykro mi
ale może jeszcze będzie Ci chodził.Głowa do góry
Tobie Annie też współczuję, to naprawdę okropne ![]()
Mnie dzisiaj okradli.
Ojej, przykro mi, Aine :-(
Kurka wodna, co za pech, Aine! Dołączam się co kondolencji!! :cry:
Ale teraz moze być już tylko lepiej - mają nam wypłacić podwyżki z wyrównaniem od stycznia... ![]()
Pewnie znowu mnie nie obejmie. Przez 13-tke weszlam w debet :cry:
Rany współczuję wam dziewczyny....Kradzież to nic przyjemnego.
Oby wam się jak najszybciej wszystkie troski rozwiały.
Pewnie znowu mnie nie obejmie. Przez 13-tke weszlam w debet :cry:
Nie bądź jak Kłapouszek - dlaczego ma Cię nie objąć - tylko że to raczej parę groszy - na otarcie łez, i żebyśmy nie krzyczeli, że nie mamy.
Ale zawsze to coś zwłaszcza, że wyrównają za 3 miesiące. Głowa do góry ![]()
Wiecie, poza króciotkimi momentami zachwiania, stosuje zasadę Always looj on the bright side of life
wcielam ją w życie zawsze i wszędzie.
Mam pretekst do kupienia wymarzonego modelu. I bendem go pilnować jak oka w głowie.
Wiecie, poza króciotkimi momentami zachwiania, stosuje zasadę Always looj on the bright side of life
wcielam ją w życie zawsze i wszędzie.
Mam pretekst do kupienia wymarzonego modelu. I bendem go pilnować jak oka w głowie.
I taką Cię właśnie widzę!
![]()