Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Rozumiecie - wypra?am sobie razem z kurtk? :cry: :cry: :cry: :cry:
Musi schn?? do rana - ale nie wiem czy co? z niego jeszcze b?dzie - no normalnie jestem za?amana.
Ja wiem ?e to nie ma nic wspólnego z JA .
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :cry: :cry: :cry: :cry:
Mo?e sie zakocha?a??
ja jak ostatnio robi?am tort, do bitej ?mietany zamiast cukru pudru wsypa?am soli. Dzie? wczesniej posz?am na zakupy bez porfela. I zastanawiam si?, co sie ze mna dzieje, bo zakochana nie jestem!
Wiosna, drogie panie, wiosna!
Ja notorycznie rzucam komórk? na odleg?o??, ale nie specjalnie. Dziwi? si?, ?e ona to wytrzymuje.
To pech, ale pomy?l ?e mog?o sta? si? tak, jak mojej przyjació?ce. Mia?a telefon w tylnej kieszeni spodni. usiad?a na ubikacji, a gdy ju? po fakcie ubiera?a spodnie, us?ysza?a charakterystyczne plum! Zgadnij, co to by?o
Mnie dzisiaj okradli. Komorka poszla sobie bye bye.
A na wszystkich podaniach do szkoly dalam wy??cznie numer komorkowy.
Nie do?? ?e mam deficyt, nie do??, ?e ukradli mi ostatni? po?yczon? stówe, to jeszcze komórke z ca?? zawarto?ci?.
A niech sobie aparat zatrzymaj?!!! Niech im s?u?y!!! Ale niech mi zwróc? chipa!!!
Mnie dzisiaj okradli. Komorka poszla sobie bye bye.
A na wszystkich podaniach do szkoly dalam wy??cznie numer komorkowy.
Nie do?? ?e mam deficyt, nie do??, ?e ukradli mi ostatni? po?yczon? stówe, to jeszcze komórke z ca?? zawarto?ci?.
A niech sobie aparat zatrzymaj?!!! Niech im s?u?y!!! Ale niech mi zwróc? chipa!!!
Aine zrobi? ci moja-moja.....
Aine zrobi? ci moja-moja.....
Dzi?kuje :cry: :cry:
Przeykro mi ale mo?e jeszcze b?dzie Ci chodzi?.G?owa do góry
Tobie Annie te? wspó?czuj?, to naprawd? okropne
Mnie dzisiaj okradli.
Ojej, przykro mi, Aine :-(
Kurka wodna, co za pech, Aine! Do??czam si? co kondolencji!! :cry:
Ale teraz moze by? ju? tylko lepiej - maj? nam wyp?aci? podwy?ki z wyrównaniem od stycznia...
Pewnie znowu mnie nie obejmie. Przez 13-tke weszlam w debet :cry:
Rany wspó?czuj? wam dziewczyny....Kradzie? to nic przyjemnego. Oby wam si? jak najszybciej wszystkie troski rozwia?y.
Pewnie znowu mnie nie obejmie. Przez 13-tke weszlam w debet :cry:
Nie b?d? jak K?apouszek - dlaczego ma Ci? nie obj?? - tylko ?e to raczej par? groszy - na otarcie ?ez, i ?eby?my nie krzyczeli, ?e nie mamy.
Ale zawsze to co? zw?aszcza, ?e wyrównaj? za 3 miesi?ce. G?owa do góry
Wiecie, poza króciotkimi momentami zachwiania, stosuje zasad? Always looj on the bright side of life wcielam j? w ?ycie zawsze i wsz?dzie.
Mam pretekst do kupienia wymarzonego modelu. I bendem go pilnowa? jak oka w g?owie.
Wiecie, poza króciotkimi momentami zachwiania, stosuje zasad? Always looj on the bright side of life
wcielam j? w ?ycie zawsze i wsz?dzie.
Mam pretekst do kupienia wymarzonego modelu. I bendem go pilnowa? jak oka w g?owie.
I tak? Ci? w?a?nie widz?!