Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Mam nadziej?, ?e b?dziecie mog?y mi pomóc ;-) Poszukuj? jakiego? filmu, w którym b?dzie zaprezentowany taniec ?redniowieczny - przychodzi Wam co? do g?owy? To wszystko potrzebne mi w ramach szkolnego projektu. Dzi? ?wiczy?y?my z naszymi uczniami taniec z balu z Netherfield - tzn. na razie na podstawie scen filmowych studiujemy i odkrywamy kroki ;-)
Mo?e bardziej renesansowy, ale kojarzy mi si? Zakochany Szekspir i Elizabeth z Cate Blanchet. W przysz?ym tygodniu ma by? Romeo i Julia Zefirellego w TV, wydaje mi si?, ?e tam te? mo?na by?o podejrze? kroki. Bardzo ?adna, cho? bardzo wspó?czesna by?a te? ta?cuj?ca scena w Ob??dnym rycerzu - ale nie wiem, czy Ci sie to na co? przyda.
Mo?e bardziej renesansowy, ale kojarzy mi si? Zakochany Szekspir i Elizabeth z Cate Blanchet. W przysz?ym tygodniu ma by? Romeo i Julia Zefirellego w TV, wydaje mi si?, ?e tam te? mo?na by?o podejrze? kroki. Bardzo ?adna, cho? bardzo wspó?czesna by?a te? ta?cuj?ca scena w Ob??dnym rycerzu - ale nie wiem, czy Ci sie to na co? przyda.
Scen? wolty z "Elizabeth" te? dzi? zacz?li?my ?wiczy? :-) A tego "Ob??dnego rycerza" i "Romeo i Juli?" tez sprawdz?, dzi?ki!
Gosienko poszukaj an stronach bractw rycerskich. Te wi?ksze dzia?aj? razem z grup? taneczno-muzyczn?.
Tam znajdziesz i kroki i mo?na napisa? - bardzo ch?tnie pomagaj?. Czasem bywaj? filmiki.
Gosienko poszukaj an stronach bractw rycerskich. Te wi?ksze dzia?aj? razem z grup? taneczno-muzyczn?.
Tam znajdziesz i kroki i mo?na napisa? - bardzo ch?tnie pomagaj?. Czasem bywaj? filmiki.
Dzi?ki, w sumie nie wiem, czemu sama na to nie wpad?am, czasem bywam na tych stronach. Dzi?kuj? :-)