Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dziewczynki w ostatniej Pani domu jest film "M?? idealny" z Ruppertem Everetem, Jeremym Northamem, Kate Blanchet i Julianne Moore oraz Minnie Driver. BARDZO sympatyczny film. Polecam kto nie zna!!!
Dziewczynki w ostatniej Pani domu jest film "M?? idealny" z Ruppertem Everetem, Jeremym Northamem, Kate Blanchet i Julianne Moore oraz Minnie Driver. BARDZO sympatyczny film. Polecam kto nie zna!!!
Tak?e polecam - równie? mam z jakiej? gazety, chyba z "Marie Claire". Widzia?am ju? kilka razy, obsada przecudna - kobiety i m??czy?ni - nic, tylko si? napawa? gr? aktorsk? i urokiem osobistym :-)
A o czym jest ten film, poza tym, ?e oczywi?cie o m??u idealnym?
A o czym jest ten film, poza tym, ?e oczywi?cie o m??u idealnym?
Film Olivera Parkera (nakr?ci? te? "Otella" z Fishburnem) na podstawie sztuki Oscara Wilde'a. Northam i Blanchett graj? pewne idealne ma??e?stwo. Ma??e?stwu i karierze politycznej sir Chilterna grozi ujawnienie mrocznego sekretu z jego przesz?o?ci. Everett gra playboya i bawidamka, przyjaciela Chilterna - obrzydliwie bogatego lorda Goringa, który w ko?cu si? zakocha...
W filmie da si? wyczu? "teatralne pochodzenie", intryga zasadza si? na dialogach. Ogl?da si? naprawd? dobrze - w?a?nie ze wzgl?du na aktorstwo i ?wietnie rozegrane poszczególne sceny. Polecam!
Znam i mam Bardzo sympatyczny, ciep?y film z Ruppertem. Równie? polecam!
No ja tak samo jak migotka :mrgreen: (ch?opa posiadam to pokiego takie my?lenie u mnie???) albo wiosna albo staro??
9 kwietnia - 22.50 emisja Idealnego m??a w 1 programie TV
9 kwietnia - 22.50 emisja Idealnego m??a w 1 programie TV
O jak fajnie! Bardzo ten film lubi?
No i nie trzeba kupowa?. Wiesz migotko ja my?la?am, ?e jaka? aukcja jest i która? sprzedaje swego m??a.... :twisted: trudno...mo?e innym razem.
W?a?nie dzisiaj po waszych informacjach uda?am si? na polowanie do sklepów z gazetkami... szuka?am oczywi?ci Pani Domu... polowanie jak najbardziej udane.... no i ju? jestem po pierwszym seansie M??a Idealnego.... bardzo mi si? spodoba? ten film... obsada jest ?wietna.... nie wiem dlaczego ale uwielbiam angielskie filmy.... jak b?dziecie jeszcze wiedzia?y co? na temat ciekawych filmów w gazetkach, to piszcie dziewuszki, gdy? ja sporadycznie czytam "lekk?" pras? ....
Jeszcze co do tytu?u filmu.... to musz? powiedzie?, ?e mój m?? poczu? si? g??boko ura?ony jak zaproponowa?am mu wspólne ogl?danie.... Nasun??o mi si? takie przypuszczenie, ?e nie czuje si? on "idealnym m??em"... co w przypadku rzeczywistych facetów nie mija si? z prawd?....
"Idealnego m??a" mo?na równie? wygrzeba? w supermarketowych koszach za 11 z?. Ostatnio grzeba?am w Carrefourze.
Film jest VCD.
Ja tak zakupi?am "Idealnego m??a", ale niestety jako?? nie jest najlepsza - szczególnie je?li chodzi o napisy...
obsada jest ?wietna.... nie wiem dlaczego ale uwielbiam angielskie filmy....
Oscar Wilde+Rupert Everett+Cate Blanchett+Mimi Driver+pan Knightley= film doskona?y.
zgadzam sie film jest ciudny! ostanio sie nim zachwycalam