Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
teraz ju? wiem, ?e na 100% to duma '80...ten neandertalski Darcy
A czu wiesz, ?e jesli j? udost?pnisz, b?d? Ci? kocha? mi?o?ci? czyst? i prawdziw?? ( i ca?kowicie bezinteresown? :twisted: :twisted: )
A czu wiesz, ?e jesli j? udost?pnisz, b?d? Ci? kocha? mi?o?ci? czyst? i prawdziw?? ( i ca?kowicie bezinteresown? :twisted: :twisted: )
no tak Aine, Twoja bezinteresowno?? nie zna granic
Wracaj?c do filmu...to nie jest on chyba jakiej? super jako?ci, ale wydaje mi si?, ?e jest dobrze, pozatym...zanim mnie tak gor?co pokochasz, b?dziesz musia?a jescze troche poczeka?, a? pierwszy odcinek sko?czy si? ?ci?ga?
teraz ju? wiem, ?e na 100% to duma '80...ten neandertalski Darcy
Mnie Duma 1980 very interesing, troche ja pamietam, ale widzialam tylko raz jeden w zyciu
Jak najbardziej dostaniecie dziewczynki, tylko tak jak mówie, jeszcze troch? cierpliwo?ci
fanatyczne kolekcjonerki hehe :twisted:
Margarett,t? "dum?" ?ciaga?a? z eDonkeya ?
fanatyczne kolekcjonerki hehe :twisted:
Margarett,t? "dum?" ?ciaga?a? z eDonkeya?
z eMula
czy ja moge równie? wy?ebra????
oczywi?cie, ale je?eli b?dzie was wi?cej to mo?e zrobimy tak, ?e ja wy?l? Aine i Gosi, a one pomog? mi rozes?a? dalej...zgadzacie si? dziewczyny (Aine, Gosiu)?
czy ja mog? si? do??czy? do tych pró?b... widzia?am t? wersj? fragmentami na HISTORY chyba w zesz?ym roku i strasznie jestem jej ciekawa
Ja mam Nero, ale nie potrafi? sobie poradzi? z kopiowaniem p?yt DVD o ile nie zosta?y ju? wcze?niej przegrane. Mo?e to kwestia kodowania, cy cu??
u mnie te? k?opociki z Nerusiem...dvd nie chce nagrywa?
Dziewczyny pocieszacie mnie
![]()
![]()
w ko?cu to Grupa Wsparcia Ofiarom Nero
chyba ze co? jest z nagrywarkami
ja mam 48x24X48, na wierzchu nic nie jest napisane ze to cos ma wspolnego z dvd
Mnie nie pytaj, ja si? nie zna?
To najprawdopodobniej zwyk?a nagrywarka CD-R, a podane szybko?ci to odczyt CD, zapis CD-RW i zapis CD-R.
Mnie wychodzi ze plyta jest zabezpieczona przed przegrywaniem i ze nie moge jej przegrac.
Sa programy ktore sobie z tym podobno radze.
Mozna nimi wykonac dla siebie kopie bezpieczenstwa
Sa programy ktore sobie z tym podobno radze.
Mozna nimi wykonac dla siebie kopie bezpieczenstwa
Jakie i jak?
Zdaje sie ze takim jest program DVD Shrink, AnyDVD+DVDFab Decrypter, ale nie probowalam
Trzeba poczytac tu:
http://forum.cdrinfo.pl/
No dziewczynki ?ci?gn??am ju? Dume z 1980 w ca?o?ci...narazie jestem po obejrzeniu pierwszej cz??ci i Darcy- neandertal nie jest taki z?y. Film nie jest najwy?szej jako?ci, ale puki co postacie da si? rozró?ni? . Gosiu, Aine to wam obieca?am jako pierwszym wys?a?...skontaktujcie si? ze mn? ?eby da? mi jakie? namiary na was GG:3570094
Dzieki
Napisze po poludniu, no bo w pracy teraz jestem
Mam pytanie: Mo?e mi kto? udost?pni? serial NORTH and SOUTH? Nie sta? mnie na DVD a ?ci?gn?? te? nie potrafi?...