Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
teraz już wiem, że na 100% to duma '80...ten neandertalski Darcy
A czu wiesz, że jesli ją udostępnisz, będę Cię kochać miłością czystą i prawdziwą? ( i całkowicie bezinteresowną :twisted: :twisted: )
A czu wiesz, że jesli ją udostępnisz, będę Cię kochać miłością czystą i prawdziwą? ( i całkowicie bezinteresowną :twisted: :twisted: )
no tak Aine, Twoja bezinteresowność nie zna granic
Wracając do filmu...to nie jest on chyba jakiejś super jakości, ale wydaje mi się, że jest dobrze, pozatym...zanim mnie tak gorąco pokochasz, będziesz musiała jescze troche poczekać, aż pierwszy odcinek skończy się ściągać
teraz już wiem, że na 100% to duma '80...ten neandertalski Darcy
Mnie Duma 1980 very interesing, troche ja pamietam, ale widzialam tylko raz jeden w zyciu
Jak najbardziej dostaniecie dziewczynki, tylko tak jak mówie, jeszcze trochę cierpliwości
fanatyczne kolekcjonerki hehe :twisted:
Margarett,tę "dumę" ściagałaś z eDonkeya ?
fanatyczne kolekcjonerki hehe :twisted:
Margarett,tę "dumę" ściagałaś z eDonkeya ?
z eMula
czy ja moge również wyżebrać???
oczywiście, ale jeżeli będzie was więcej to może zrobimy tak, że ja wyślę Aine i Gosi, a one pomogą mi rozesłać dalej...zgadzacie się dziewczyny (Aine, Gosiu)?
czy ja mogę się dołączyć do tych próźb... widziałam tę wersję fragmentami na HISTORY chyba w zeszłym roku i strasznie jestem jej ciekawa
Ja mam Nero, ale nie potrafię sobie poradzić z kopiowaniem płyt DVD o ile nie zostały już wcześniej przegrane. Może to kwestia kodowania, cy cuś?
u mnie też kłopociki z Nerusiem...dvd nie chce nagrywać
Dziewczyny pocieszacie mnie
w końcu to Grupa Wsparcia Ofiarom Nero
chyba ze coÅ› jest z nagrywarkami
ja mam 48x24X48, na wierzchu nic nie jest napisane ze to cos ma wspolnego z dvd
Mnie nie pytaj, ja się nie znać
To najprawdopodobniej zwykła nagrywarka CD-R, a podane szybkości to odczyt CD, zapis CD-RW i zapis CD-R.
Mnie wychodzi ze plyta jest zabezpieczona przed przegrywaniem i ze nie moge jej przegrac.
Sa programy ktore sobie z tym podobno radze.
Mozna nimi wykonac dla siebie kopie bezpieczenstwa
Sa programy ktore sobie z tym podobno radze.
Mozna nimi wykonac dla siebie kopie bezpieczenstwa
Jakie i jak?
Zdaje sie ze takim jest program DVD Shrink, AnyDVD+DVDFab Decrypter, ale nie probowalam
Trzeba poczytac tu:
http://forum.cdrinfo.pl/
No dziewczynki ściągnęłam już Dume z 1980 w całości...narazie jestem po obejrzeniu pierwszej części i Darcy- neandertal nie jest taki zły. Film nie jest najwyższej jakości, ale puki co postacie da się rozróżnić . Gosiu, Aine to wam obiecałam jako pierwszym wysłać...skontaktujcie się ze mną żeby dać mi jakieś namiary na was GG:3570094
Dzieki
Napisze po poludniu, no bo w pracy teraz jestem
Mam pytanie: Może mi ktoś udostępnić serial NORTH and SOUTH? Nie stać mnie na DVD a ściągnąć też nie potrafię...