Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
O, uwielbiam Valmonta w wykonaniu Colina! Jest po prostu boski
Musz? sobie od?wiezy? sobie ten film
Mnie sie podoba g?ównie ta filglarno?c, ?wie?o?? i ?obuzersko??.
I nikt mnie nie przekona do malkovica w tej roli. No noremalnie nikt...
Valmonta obejrza?am ju? po Dumie i by?am zszokowana jednym - ten facet ma rewelacyjny u?miech (ale w Dumie specjalnie go nie eksponuje). Zakocha?am si? wówczas po raz drugi....
Dok?adnie!
Te jego u?miechy, lekko??; widzia?y?cie jak on cudnie w tym filmie biega? Za to w?a?nie tak lubi? "Valmonta", Colin jest w nim fantastyczny.
Trzeba przyznac, ze mimo krzywych nóg, Colin porusza sie z wielka m?sk? gracja. Zaprezentowa? to zarówno w Dumie, jak i w Bridget, ale w Valmoncie jest to widoczne niezwykle mocno.
I ten u?miech. Przy ca?ej sympatii i sentymencie, mnie Colin naprawde niezbyt si? podoba, ale w Valmocie - no noremalnie majtki przez g?owe ...
No to jednak Ci si? podoba, figlarko ti ti
W Valmondzie i owszem - zawsze to powtarza?am
Ale niestety - li i jedynie
Wiadomo?c dla fanek CF- w dziesiejszej rzeczpospolitej ( dodatek TV) jest z nim wywiad
Mo?e która? z Was szcz?sliwie posiada
ten dodatek albo stronk?.
Prosz?
Mam ten dodatek i mog? go udost?pnic. Daj ANIKO zna? jak to uczyni?
Moze tekst na stronie przepisac?
Obejrzalam Valmonta i normalnie zgadzam sie - Colin jest powalajacy w tej roli. Do konca nie wierzylam, ze byl bezdusznym draniem, ciagle mialam wrazenie, ze on sie cieszy zyciem, korzysta z niego i bawi, ale nie ma zlych zamiarow . Po prostu jest zbyt slodki
.
No nie? Zawsze powtarza?am, ?e Valmont-Colin wygl?da tak, ?e noremalnie majtki przez g?ow?.
Wy??cznie w tej roli ;D