Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
A Colinek jakie chudziutkie nózki ma
I takie tutaj krzywiuteńkie
A Colinek jakie chudziutkie nózki ma
I takie tutaj krzywiuteńkie
Eeee... to chyba wina tej pozy.
Biedaczek ugiął się pod ciężarem tych siateczek
Podobno kiedyś kelerka zemdlała na widok Żebrowskiego za stolikiem w jej rewirze.
A od nóżek Colina ręce mi precz! To jest efekt EFEKT!! perspektywy! Dokładnie tak wyglądają wszystkie łamagi na zdjęciach z wszekich premier i imprez.
To prawda, a najgorsze sa zdjecia robione z gory, ktore pojawiaja sie czesto w kolorowych pismach.
Gwiazdy na nich wygladaja jak jakies nieproporcjonalne lamagi z krociutkimi nogami.
Dokładnie tak wyglądają wszystkie łamagi na zdjęciach z wszekich premier i imprez.
Brawo!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gwiazdy na nich wygladaja jak jakies nieproporcjonalne lamagi z krociutkimi nogami.
To jest robione z idealnego przodu
Oj tam! Pewnie bym zaskoczony tymi paparazzi i nogi z wrazenia mu sie "wygly"
To prawda, a najgorsze sa zdjecia robione z gory, ktore pojawiaja sie czesto w kolorowych pismach.
A ja to mam krótkie nóżki nie z góry, tylko tak w ogóle :-(
A Colin mi się podoba, ja chcę do tego marketu na zakupy, gdzie on! W jakich sklepach spotyka się takich Colinów? :-)
Na pewno nie w Marcpolu
A ja tez wielkoludem nie jestem
A w dzisiejszym "Dzienniku" na stronie 29 jest zdjęcie Colina obrzuconego makaronem
Bo CF wziął udział w kampanii Swiatowego Dnia Sprawiedliwego Handlu
Czyli po oblewaniu kawÄ… teraz obrzucajÄ… makaronem? Czego sie nie robi dla sprawiedliwego handlu...
Czyli po oblewaniu kawÄ… teraz obrzucajÄ… makaronem?
Każdy ma jakiegoś bzika,
każdy jakieś hobby ma...
hmm hmm... a co ma uczciwy - pardon, sprawiedliwy handel do obrzucania makaronem czy oblewania kawÄ… 8O
hmm hmm... a co ma uczciwy - pardon, sprawiedliwy handel do obrzucania makaronem czy oblewania kawÄ… 8O
Może chodzi o reklame? Jak Colin da sie obrzucić kawą, makaronem, marchewką, pomidorami, jajkami itd, każdy będzie chciał iść w jego ślady. Ruszy machina handlu, wzrośnie popyt, a przez to i sprzedaż. A że nie reklamuje firmy tylko produkt, to i ludzie bedą produkty różnych firm kupować
Oczom nie wierzÄ™ Mark Rufflo patrzy na Collina z zachwytem
...i ten promienny uśmiech!
Hmm nawet łaskawie mogę przyznać, że ma momenty kiedy wygląda ciekawie...........
......zwłaszcza gdy towarzyszy mu kobieta ze zmysłowymi ustami
Hmm nawet łaskawie mogę przyznać, że ma momenty kiedy wygląda ciekawie...........
I chyba to maksimum dobrej woli jesli chodzi o opiniÄ™ na temat Colina
Czyż to nie świetne zestawienie? Having tea with Pride and prejudice
Ślicznie wygląda tu Elżbieta
Och, Moniko, jakie piękne to "łóżkowe" zdjęcie! Idealne zestawienie: herbata w takiej porcelanie, wygodne poduchy i "Duma i uprzedzenie" chodzą ze sobą w parze
Och, Moniko, jakie piękne to "łóżkowe" zdjęcie! Idealne zestawienie: herbata w takiej porcelanie, wygodne poduchy i "Duma i uprzedzenie" chodzą ze sobą w parze
To zestawienie na tacy dosyć eklektyczne - imbryk, filiżanka, dzbanek wszystko z innej parafii ;-) a otoczenie w surowym stylu skandynawskim :-)
może może to nie zachwyt, tylko... szczękościsk