Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
A Colinek jakie chudziutkie nózki ma
I takie tutaj krzywiute?kie
A Colinek jakie chudziutkie nózki ma
I takie tutaj krzywiute?kie
Eeee... to chyba wina tej pozy.
Biedaczek ugi?? si? pod ci??arem tych siateczek
Podobno kiedy? kelerka zemdla?a na widok ?ebrowskiego za stolikiem w jej rewirze.
A od nó?ek Colina r?ce mi precz! To jest efekt EFEKT!! perspektywy! Dok?adnie tak wygl?daj? wszystkie ?amagi na zdj?ciach z wszekich premier i imprez.
To prawda, a najgorsze sa zdjecia robione z gory, ktore pojawiaja sie czesto w kolorowych pismach.
Gwiazdy na nich wygladaja jak jakies nieproporcjonalne lamagi z krociutkimi nogami.
Dok?adnie tak wygl?daj? wszystkie ?amagi na zdj?ciach z wszekich premier i imprez.
Brawo!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Gwiazdy na nich wygladaja jak jakies nieproporcjonalne lamagi z krociutkimi nogami.
To jest robione z idealnego przodu
Oj tam! Pewnie bym zaskoczony tymi paparazzi i nogi z wrazenia mu sie "wygly"
To prawda, a najgorsze sa zdjecia robione z gory, ktore pojawiaja sie czesto w kolorowych pismach.
A ja to mam krótkie nó?ki nie z góry, tylko tak w ogóle :-(
A Colin mi si? podoba, ja chc? do tego marketu na zakupy, gdzie on! W jakich sklepach spotyka si? takich Colinów? :-)
Na pewno nie w Marcpolu
A ja tez wielkoludem nie jestem
A w dzisiejszym "Dzienniku" na stronie 29 jest zdj?cie Colina obrzuconego makaronem
Bo CF wzi?? udzia? w kampanii Swiatowego Dnia Sprawiedliwego Handlu
Czyli po oblewaniu kaw? teraz obrzucaj? makaronem? Czego sie nie robi dla sprawiedliwego handlu...
Czyli po oblewaniu kaw? teraz obrzucaj? makaronem?
Ka?dy ma jakiego? bzika,
ka?dy jakie? hobby ma...
hmm hmm... a co ma uczciwy - pardon, sprawiedliwy handel do obrzucania makaronem czy oblewania kaw? 8O
hmm hmm... a co ma uczciwy - pardon, sprawiedliwy handel do obrzucania makaronem czy oblewania kaw? 8O
Mo?e chodzi o reklame? Jak Colin da sie obrzuci? kaw?, makaronem, marchewk?, pomidorami, jajkami itd, ka?dy b?dzie chcia? i?? w jego ?lady. Ruszy machina handlu, wzro?nie popyt, a przez to i sprzeda?. A ?e nie reklamuje firmy tylko produkt, to i ludzie bed? produkty ró?nych firm kupowa?
Oczom nie wierz? Mark Rufflo patrzy na Collina z zachwytem
...i ten promienny u?miech!
Hmm nawet ?askawie mog? przyzna?, ?e ma momenty kiedy wygl?da ciekawie...........
......zw?aszcza gdy towarzyszy mu kobieta ze zmys?owymi ustami
Hmm nawet ?askawie mog? przyzna?, ?e ma momenty kiedy wygl?da ciekawie...........
I chyba to maksimum dobrej woli jesli chodzi o opini? na temat Colina
Czy? to nie ?wietne zestawienie? Having tea with Pride and prejudice
?licznie wygl?da tu El?bieta
Och, Moniko, jakie pi?kne to "?ó?kowe" zdj?cie! Idealne zestawienie: herbata w takiej porcelanie, wygodne poduchy i "Duma i uprzedzenie" chodz? ze sob? w parze
Och, Moniko, jakie pi?kne to "?ó?kowe" zdj?cie! Idealne zestawienie: herbata w takiej porcelanie, wygodne poduchy i "Duma i uprzedzenie" chodz? ze sob? w parze
To zestawienie na tacy dosy? eklektyczne - imbryk, fili?anka, dzbanek wszystko z innej parafii ;-) a otoczenie w surowym stylu skandynawskim :-)
![]()
mo?e mo?e to nie zachwyt, tylko... szcz?ko?cisk