Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
"Gdyby jaskiniowcy umieli si? ?mia?, historia potoczy?aby si? zupe?nie inaczej."
Fakt. Ale to kwestia strun g?osowych a nie poczucia humoru
Chcesz polemizowa? z Oskarem Wildem? On ju? raczej nie ?yje, ale ja ch?tnie podejm? temat ;-)
Otó? struny g?osowe to dwa fa?dy mi??niowe umieszczone w krtani. Maj? je wszystkie kr?gowce l?dowe, wi?c mieli i jaskiniowcy. Umiej?tno?? wydawania okre?lonych d?wi?ków to jeszcze nie ?miech. ?miech to ?wiadoma reakcja na okre?lon? sytuacj?. A to na jak? sytuacj? reagujemy wydawaniem d?wi?ków „?miechowych” to ju? jest poczucie humoru. A tego jednym sroczka da?a du?o, innym mniej, a jeszcze innym nic nie da?a, tylko frrrrrrr, polecia?a ;-)
Skoro si? podszy?am pod Oskara W. to Oskarem W., zako?cz?:
Kobiety nale?y kocha?, a nie próbowa? je zrozumie? ;-)
Kawka z Colinem?
bardzo ch?tnie;)
Me too
Migotko gdzie Ty takie cacuszka znajdujesz?
Migotko gdzie Ty takie cacuszka znajdujesz?
tak mi sie znalaz?o
a strony niestety nie zapisa?am
Fajne Ci si? znalaz?o :-)
Migotko!!! boski komiks
si? u?mia?am... gdzie to znalaz?a??
A zauwa?y?y?cie, ?e na tym zdj?ciu gdzie Colin leje sobie kaw? wisz? za nim takie swojskie religijne obrazki, które widuje si? jeszcze w naszych domach. Mi si? to kojarzy z domem mojej babci.
Komiks zaczepisty........
Mark Darcy
Na deskach teatru
Mistyczna sceneria
No i te psiaki, takie pocieszne (takie wielkie potwory a sprawiaj? takie ?agodne wra?enie )
Ale ?wietne zdj?cia!
Niepodobny na tym zdj?ciu w teatrze, ale wygl?da extra.
?lubne jest przepi?kne, cho? TAKIE loczki powinny by? zakazane. ?ona bardzo gustowna i z klas?. Po kobiecie najlepiej mo?na oceni? m??czyzn?.
Gitko, a? mnie zatka?o z zachwytu! Jak Ty to robisz....
To górne zdj?cie potrafi?oby mnie chyba rozpromieni? w najgorszej depresji. Ju? si? u?miecham - do Ciebie i do Colina
Trzykrotko, jak zobaczy?am to górne zdj?cie to tez zaraz si? u?miechn??am i chcia?am ?eby i Wasze buzie rozpromieni? u?miech
Jest na nim naprawd? "boski"
U?miecha si? na nim samymi oczami, prawda?
?eby tylko tu Alison zajrza?a, mo?e jej te? si? spodoba - mimo ?e bez bódki?
Spodoba si?, gwarantuj?. Na pewno zaraz tu zajrzy.
Te u?miechniete oczy w siateczce zmarszczek s? zniewalaj?ce
Dzi?ki Giteczko - cudne to zdj?cie, a raczej Colin na nim
U?miecha si? na nim samymi oczami, prawda?
?eby tylko tu Alison zajrza?a, mo?e jej te? si? spodoba - mimo ?e bez bódki?
Giciu kochana, ja wprost p?acz? ze wzruszenia, ?e o mnie pomy?la?a?! Dzi?ki za informacj?, bo ju? tu nie zagl?da?am, jako? ostatnio ju? nie mam czasu tak buszowa? po wszystkich w?tkach, a Colin tymi swoimi oczkami mi tak na?adowa? akumulatorki, co mi si? roz?adowa?y jak zobaczy?am w jakim obuwiu mi przyszli studenci na zaj?cia terenowe. Za pó? godziny wyje?d?am, ja wygl?dam jakbym jecha?a na tydzie? do Puszczy Bia?owieszcza?skiej, a moi studenci jakby szli na dyskotek?. O Jezu! Za co mnie tak do?wiadczasz...:-(
Pewnie go?e brzuchy by?y. To jest ?wietne na wyprawy terenowe. I szpilki-klapki. Biedna Alison.
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg][/URL]
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg]
[/URL]
Super!