Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
"Gdyby jaskiniowcy umieli się śmiać, historia potoczyłaby się zupełnie inaczej."
Fakt. Ale to kwestia strun głosowych a nie poczucia humoru
Chcesz polemizować z Oskarem Wildem? On już raczej nie żyje, ale ja chętnie podejmę temat ;-)
Otóż struny gÅ‚osowe to dwa faÅ‚dy mięśniowe umieszczone w krtani. MajÄ… je wszystkie krÄ™gowce lÄ…dowe, wiÄ™c mieli i jaskiniowcy. UmiejÄ™tność wydawania okreÅ›lonych dźwiÄ™ków to jeszcze nie Å›miech. Åšmiech to Å›wiadoma reakcja na okreÅ›lonÄ… sytuacjÄ™. A to na jakÄ… sytuacjÄ™ reagujemy wydawaniem dźwiÄ™ków „Å›miechowych” to już jest poczucie humoru. A tego jednym sroczka daÅ‚a dużo, innym mniej, a jeszcze innym nic nie daÅ‚a, tylko frrrrrrr, poleciaÅ‚a ;-)
Skoro się podszyłam pod Oskara W. to Oskarem W., zakończę:
Kobiety należy kochać, a nie próbować je zrozumieć ;-)
Kawka z Colinem?
bardzo chętnie;)
Me too
Migotko gdzie Ty takie cacuszka znajdujesz?
Migotko gdzie Ty takie cacuszka znajdujesz?
tak mi sie znalazło
a strony niestety nie zapisałam
Fajne Ci się znalazło :-)
Migotko!!! boski komiks
się uśmiałam... gdzie to znalazłaś?
A zauważyłyście, że na tym zdjęciu gdzie Colin leje sobie kawę wiszą za nim takie swojskie religijne obrazki, które widuje się jeszcze w naszych domach. Mi się to kojarzy z domem mojej babci.
Komiks zaczepisty........
Mark Darcy
Na deskach teatru
Mistyczna sceneria
No i te psiaki, takie pocieszne (takie wielkie potwory a sprawiają takie łagodne wrażenie )
Ale świetne zdjęcia!
Niepodobny na tym zdjęciu w teatrze, ale wygląda extra.
Ślubne jest przepiękne, choć TAKIE loczki powinny być zakazane. Żona bardzo gustowna i z klasą. Po kobiecie najlepiej można ocenić mężczyznę.
Gitko, aż mnie zatkało z zachwytu! Jak Ty to robisz....
To górne zdjęcie potrafiłoby mnie chyba rozpromienić w najgorszej depresji. Już się uśmiecham - do Ciebie i do Colina
Trzykrotko, jak zobaczyłam to górne zdjęcie to tez zaraz się uśmiechnęłam i chciałam żeby i Wasze buzie rozpromienił uśmiech
Jest na nim naprawdÄ™ "boski"
Uśmiecha się na nim samymi oczami, prawda?
Żeby tylko tu Alison zajrzała, może jej też się spodoba - mimo że bez bódki?
Spodoba siÄ™, gwarantujÄ™. Na pewno zaraz tu zajrzy.
Te uśmiechniete oczy w siateczce zmarszczek są zniewalające
Dzięki Giteczko - cudne to zdjęcie, a raczej Colin na nim
Uśmiecha się na nim samymi oczami, prawda?
Żeby tylko tu Alison zajrzała, może jej też się spodoba - mimo że bez bódki?
Giciu kochana, ja wprost płaczę ze wzruszenia, że o mnie pomyślałaś! Dzięki za informację, bo już tu nie zaglądałam, jakoś ostatnio już nie mam czasu tak buszować po wszystkich wątkach, a Colin tymi swoimi oczkami mi tak naładował akumulatorki, co mi się rozładowały jak zobaczyłam w jakim obuwiu mi przyszli studenci na zajęcia terenowe. Za pół godziny wyjeżdżam, ja wyglądam jakbym jechała na tydzień do Puszczy Białowieszczańskiej, a moi studenci jakby szli na dyskotekę. O Jezu! Za co mnie tak doświadczasz...:-(
Pewnie gołe brzuchy były. To jest świetne na wyprawy terenowe. I szpilki-klapki. Biedna Alison.
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg][/URL]
[URL=http://img525.imageshack.us/my.php?image=smile0vy.jpg]
[/URL]
Super!