Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Pod zegarem też niczego sobie, jakos tak mi sie go pocałować chce na tym zdjęciu :oops:
Nie zdjęcie oczywiście, ale Colina. Żywego
Jak po TAKIM spojrzeniu w Rosings Lizzy mogla sie nie skapnac, ze Darcy sie w niej kocha..? Slepa byla i tyle... zaslepilo ja jej uprzedzenie
tak mi sie go pocałować chce na tym zdjęciu
Albo przytulić pod tym zegarem i tak już zostac przez cały dzień.
Moja matka za każdym razem jak ogląda scenę kąpieli pana Darcy'ego to ma nadzieje że ten służacy z tym szlafrokiem przyjdzie troche później. A on jak na złość zawsze jest na czas
Po dosyć długiej mojej abstynencji związanej z P&P Darcy jeszcze bardziej zyskał na urodzie, niż przedtem
Cos w tym jest... ja tez tak mam ze popadam w darcymanie, ze az mam przesyt. Wtedy daje sobie z nim spokoj na jakis czas.. tylko po to, zeby moja mania powrocila z dwojana sila!
Trzykrotka napisa³:
tak mi sie go pocałować chce na tym zdjęciu
Albo przytulić pod tym zegarem i tak już zostac przez cały dzień.Aż wybije dwunasta...
A potem to już trzeba iść spać :oops:
Bo rano trzeba wstać i trzeba się wyspać . Po prostu.
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyną, swoja, własna, niczyja, nie znana nikomu...
Moja matka za każdym razem jak ogląda scenę kąpieli pana Darcy'ego to ma nadzieje że ten służacy z tym szlafrokiem przyjdzie troche później. A on jak na złość zawsze jest na czas
Hehehe, no wlasnie, mogli uchylic rabka ... recznika
Co ja mowie znowu??? 8O :oops:
Właśnie uświadomilam sobie, oglądając te zdjęcia, że stęskniłam się za Colinem... Czas odstawić trochę Rysia i ponownie zainteresować się Colinem
To zdjęcie w białej koszuli, po prostu cudeńko!
A tu ma takie zbolałe spojrzenie, żal ściska serce
Bo się pewnie bobu najadł i teraz się męczy :twisted:
Zdjęcie faceta z bosymi stopami i w w spodniech zawsze ma w sobie jakąś obietnicę... :oops: I dlateg przyznaję, że Collin z nogami wart grzechu ( choć ja jakoś orgiastycznie za nim nie przepadam )
I tutaj się z Tobą zgodzę w pełni. Dla mnie z Colina mogłyby być same nogi
A tu ma takie zbolałe spojrzenie, żal ściska serce
Bo się pewnie bobu najadł i teraz się męczy :twisted:
Bardzo to romantyczne :twisted:
I tutaj się z Tobą zgodzę w pełni. Dla mnie z Colina mogłyby być same nogi
Ciekawe czy 'tylko same nogi' wypadły by tak dobrze jako Mr Darcy?... :twisted:
Ciekawe czy 'tylko same nogi' wypadły by tak dobrze jako Mr Darcy?... :twisted:
Hmmm. Trudne pytanie. Muszę się zastanowić
W tym dziale dyskutujemy o aktorach, a ślinimy się do nich w Pogaduchowni
Wszelki duch Pana Boga chwali! A ja już się zastanawiałam ile gdzie Kazik się podziewa
Bezeceństwo i cudzowątkowanie się szerzy na forum i nie wiem, czy coś się da z tym zrobić
W tym dziale dyskutujemy o aktorach, a ślinimy się do nich w Pogaduchowni
Juz naprawde, Kaziku, mogles sobie te zloslistewke darowaC ...
Mogłem? Może i mogłem. Ale przejrzyj dokładnie posty z ostatnich dni. Wcześniejsze zresztą też.
Kazik :-)
Mogłem? Może i mogłem. Ale przejrzyj dokładnie posty z ostatnich dni. Wcześniejsze zresztą też.
Kazik nie mydlij nam tu oczu, tylko przyznaj, że zazdrość Cię zżera i będziemy w domu. Przy kominku z kubkiem dobrej herbaty ;-)
A poza tym dla własnego dobra nie trzeba było przeglądać aż tak dokładnie
No, Alison, kto jak kto ale Ty powinnaś dobrze wiedzieć, że lepiej mnie nie drażnić...
"Oto pytanie, które w praktyce staje przed kobietą: czy lepiej mieć wszystkie akcje mężczyzny dziesiątej klasy, czy dziesiątą część udziału w mężczyźnie pierwszej klasy?" (George Bernard Shaw)
Shaw jak zwykle nie do pobicia. Swoją drogą ciekawy byłby wątek i nasze opinie na ten temat...
P.S. Czy ten inspektor to jakas aluzja?
No, Alison, kto jak kto ale Ty powinnaś dobrze wiedzieć, że lepiej mnie nie drażnić...
"Oto pytanie, które w praktyce staje przed kobietą: czy lepiej mieć wszystkie akcje mężczyzny dziesiątej klasy, czy dziesiątą część udziału w mężczyźnie pierwszej klasy?" (George Bernard Shaw)
Shaw jak Shaw ale awtarek boski............
"Ludzkość traktuje siebie zbyt poważnie. Jest to pierworodny grzech świata. Gdyby jaskiniowcy umieli się śmiać, historia potoczyłaby się zupełnie inaczej."
"Kobiety znacznie lepiej bawią się od mężczyzn; zbyt wielu rzeczy im nie wolno."
Oskar Wilde
"Gdyby jaskiniowcy umieli się śmiać, historia potoczyłaby się zupełnie inaczej."
Fakt. Ale to kwestia strun głosowych a nie poczucia humoru