Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Powiedz mi skad wytrzasnelas te zdjecia??? Jak ja szukalam jakichs ladnych z Darcy i Lizzy to nie znalazlam tych z tej sesji... a one sa przecudowne!!! Dzieki
![]()
Ale kluczyk ma sliczny
To jest klucz do serca Lizzy specjalnie po niego nurkowal... no chyba ze jest to klucz z drzwi Pemberley...?
To jest klucz do serca Lizzy
W tym miejscu???!!!
Ciekawe co na to Lizzy?
Wygl?da jak otwieracz do butelek
Zdj?cia cudo!!
Tam ciagle tylko Rysiek i Rysiek...
Jak tak sobie znowu popatrzy?am, to stwierdzam, ?e stara i prawdziwa mi?o?? nigdy nie rdzewieje.... ;-)
Colin FOR EVER!!!!!!
W tym miejscu???!!!![]()
![]()
Ciekawe co na to Lizzy?
hehehe... no ciekawe ale Darcy ma na tych zdjeciach takie pikne loczki
Colinek to ma na glowie czasem niewiadomoco ech
"bezpaznokcianka napisał:
Powiedz mi skad wytrzasnelas te zdjecia??? Jak ja szukalam jakichs ladnych z Darcy i Lizzy to nie znalazlam tych z tej sesji... a one sa przecudowne!!! Dzieki
Nie zgadniesz Na greckim forum, szukaj?c czego? o Thorntonie natkn??am si? na zdj?cia Colina
Da?abym si? pokroi? za te loczki i kluczyk ?e o kamizelce nie wspomn?.
Ach....!!
Da?abym si? pokroi? za te loczki i kluczyk
?e o kamizelce nie wspomn?.
![]()
Ach....!!
Co nie? Trzykrotko, co nie?
Ach Colin....
W moim przypadku to te? mi?o?? nieprzemijaj?ca, wieczna, na zawsze
Bo?e, co za zdj?cia! Co za m??czyzna... Moniko, dzi?ki. Colin w poniedzia?kowy poranek jest jak balsam dla duszy.
Och Moniczko dzi?ki! Dopiero teraz czuj? jak bardzo st?skni?am si? przez tego Ry?ka za Colinem. Na tym ostatnim zdj?tku, to tak ?adnie mówi - có? to jest 50 mil ?atwej drogi...
Colin, you know, what I mean...
aaa... oj jak on tu pieknie wyszedl! To spojrzenie, ktore rzuca Lizzy, gdy wychodzi jest booskie.. zawsze je przewijam
Wygl?da jak otwieracz do butelek
![]()
Zdj?cia cudo!!
hahaha... ja na poczatku myslalam, ze to Colin wyglada jak otwieracz do butelek... oj oj.. przy tylu Colinach to ja nie umiem racjonalnie myslec
Tak...wystarczy spojrze? na to zdjecie i ?wiat wydaje si? piekniejszy
A popatrzcie na to cudo w bia?ej koszuli i z bosymi stopami.... Chcia?abym dosta? taki prezent od zaj?czka
Zdj?cie faceta z bosymi stopami i w w spodniech zawsze ma w sobie jak?? obietnic?... :oops: I dlateg przyznaj?, ?e Collin z nogami wart grzechu ( cho? ja jako? orgiastycznie za nim nie przepadam )
Po dosy? d?ugiej mojej abstynencji zwi?zanej z P&P Darcy jeszcze bardziej zyska? na urodzie, ni? przedtem
A tu ma takie zbola?e spojrzenie, ?al ?ciska serce
I dlateg przyznaj?, ?e Collin z nogami wart grzechu ( cho? ja jako? orgiastycznie za nim nie przepadam )
Na pewno przepadasz, tylko tego jeszcze w sobie nie odkry?a?.
Ja te? nie przepadam, ale Colinek ma te stópki nawet zgrabne