Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Powiedz mi skad wytrzasnelas te zdjecia??? Jak ja szukalam jakichs ladnych z Darcy i Lizzy to nie znalazlam tych z tej sesji... a one sa przecudowne!!! Dzieki
Ale kluczyk ma sliczny
To jest klucz do serca Lizzy specjalnie po niego nurkowal... no chyba ze jest to klucz z drzwi Pemberley...?
To jest klucz do serca Lizzy
W tym miejscu???!!!
Ciekawe co na to Lizzy?
WyglÄ…da jak otwieracz do butelek
Zdjęcia cudo!!
Tam ciagle tylko Rysiek i Rysiek...
Jak tak sobie znowu popatrzyłam, to stwierdzam, że stara i prawdziwa miłość nigdy nie rdzewieje.... ;-)
Colin FOR EVER!!!!!!
W tym miejscu???!!!
Ciekawe co na to Lizzy?
hehehe... no ciekawe ale Darcy ma na tych zdjeciach takie pikne loczki Colinek to ma na glowie czasem niewiadomoco ech
"bezpaznokcianka napisał:
Powiedz mi skad wytrzasnelas te zdjecia??? Jak ja szukalam jakichs ladnych z Darcy i Lizzy to nie znalazlam tych z tej sesji... a one sa przecudowne!!! Dzieki
Nie zgadniesz Na greckim forum, szukając czegoś o Thorntonie natknęłam się na zdjęcia Colina
Dałabym się pokroić za te loczki i kluczyk Że o kamizelce nie wspomnę.
Ach....!!
Dałabym się pokroić za te loczki i kluczyk Że o kamizelce nie wspomnę.
Ach....!!
Co nie? Trzykrotko, co nie?
Ach Colin....
W moim przypadku to też miłość nieprzemijająca, wieczna, na zawsze
Boże, co za zdjęcia! Co za mężczyzna... Moniko, dzięki. Colin w poniedziałkowy poranek jest jak balsam dla duszy.
Och Moniczko dzięki! Dopiero teraz czuję jak bardzo stęskniłam się przez tego Ryśka za Colinem. Na tym ostatnim zdjątku, to tak ładnie mówi - cóż to jest 50 mil łatwej drogi...
Colin, you know, what I mean...
aaa... oj jak on tu pieknie wyszedl! To spojrzenie, ktore rzuca Lizzy, gdy wychodzi jest booskie.. zawsze je przewijam
WyglÄ…da jak otwieracz do butelek
Zdjęcia cudo!!
hahaha... ja na poczatku myslalam, ze to Colin wyglada jak otwieracz do butelek... oj oj.. przy tylu Colinach to ja nie umiem racjonalnie myslec
Tak...wystarczy spojrzeć na to zdjecie i świat wydaje się piekniejszy
A popatrzcie na to cudo w białej koszuli i z bosymi stopami.... Chciałabym dostać taki prezent od zajączka
Zdjęcie faceta z bosymi stopami i w w spodniech zawsze ma w sobie jakąś obietnicę... :oops: I dlateg przyznaję, że Collin z nogami wart grzechu ( choć ja jakoś orgiastycznie za nim nie przepadam )
Po dosyć długiej mojej abstynencji związanej z P&P Darcy jeszcze bardziej zyskał na urodzie, niż przedtem
A tu ma takie zbolałe spojrzenie, żal ściska serce
I dlateg przyznaję, że Collin z nogami wart grzechu ( choć ja jakoś orgiastycznie za nim nie przepadam )
Na pewno przepadasz, tylko tego jeszcze w sobie nie odkryłaś.
Ja teĹĽ nie przepadam, ale Colinek ma te stĂłpki nawet zgrabne