Strona po¶wiecona Jane Austen
Nie jeste¶ zalogowany.
Toskania to jest to na długą zimę! Gdzie to ten Clooney ma willę?
Myslisz ze puscimy Cie tam samÄ…?
Kochane, JA W TOSKANII BĘDĘ W MAJU!!!
He he, przywiozÄ™ wam regalik z WÅ‚och.
Co chcecie? Medalik z Clooneyem? Koszulke z Clooneyem?
A może Clooneya we własnej osobie?
Ja Clooneya poproszÄ™!
70 kg Clooneya czy ile on tam waży i żeby mu po drodze włosek z głowy nie spadł!!!
Ubiorę mu czepek i każdy "spad" dostaniesz niczym ikonę
Zresztą chyba w ogóle będę musiała wrzucić mu coś na głowę. Żeby nie krzyczał. I związać. Koniecznie musze go związać. Coby nie fikał.
Tylko go nie uszkodź, bo wiesz facet może nie mieć ręki albo nogi byleby nie był kaleką (oj wytną mi to, wytną)
Hmmm. W razie czego upchnÄ™ go do walizki. W razie "wypadku przy upychaniu" - dzisiajsza medycyna czyni cuda...
Powiedz mu, że wieziesz go do nas, to jeszcze Cię na rękach poniesie żeby było szybciej! Ja go znam. I go kocham ;-)
Myslisz ze puscimy Cie tam samÄ…?
Ależ Gosiu, spokojnie, ja tam Wam Clooneya zostawię, tylko jedną z tych sypialni w willi zajmę. I będę siedzieć w ogrodzie, a słoneczko będzie grzało i będzie zielono, a nie brudnobiało. No i koniecznie muszę się dowiedzieć, czy ten włoski dom Colina jest gdzieś w pobliżu ;-)
Ja go znam. I go kocham ;-)
A Colin?
Mówiłam już, że serce mam jak salę gimnastyczną. Mieści się tam paru fajnych facetów. A nawet więcej niż paru ;-)
Kochane, JA W TOSKANII BĘDĘ W MAJU!!!
He he, przywiozÄ™ wam regalik z WÅ‚och.
Co chcecie? Medalik z Clooneyem? Koszulke z Clooneyem?
A może Clooneya we własnej osobie?
Już Ci zazdroszczę :-) Biedny Clooney - gdyby wiedział, jaki się tu na niego zamach szykuje i porwanie!
No i koniecznie muszę się dowiedzieć, czy ten włoski dom Colina jest gdzieś w pobliżu
No wlasnie, bo ja zywotnie jestem tym zainteresowana
No i koniecznie muszę się dowiedzieć, czy ten włoski dom Colina jest gdzieś w pobliżu
No wlasnie, bo ja zywotnie jestem tym zainteresowana
A co mam przywieść obu?
Hmmmm, moze byc pewien problem... ale mozna go jakos przeciez rozwiazac.
W kazdym razie Colin ma pierwsze miejsce, przeciez musze z nim nawiazac najpierw wiez intelektualna , a to musi potrwac
To jak wjedziemy w granice Polski dam mu komorke i bedzie mogl cie posluchac i nawiazac z Tobą nić uczuciową (bo mowic raczej nie bedzie mogł. Ciężko by mu było z zakneblowanymi ustami i zawiązanymi rekami)
Bolesław Obrzezaniec?!!!
Tego właśnie zazdroszczę nauczycielom :-)
Wyłącznie tego.
Ech dzisiaj to już w ogóle dzieciaki dały popis
Najpierw poszły do biblioteki pożyczyć "Świntuszka". Że taką lekturę mają A potem mówią mi, że generał Bernard Mongomery w trakcie odbijania wysp japońskich napisał Anię z Zielonego Wzgórza. Że w okopach niby dużo czasu miał
A potem mówią mi, że generał Bernard Mongomery w trakcie odbijania wysp japońskich napisał Anię z Zielonego Wzgórza. Że w okopach niby dużo czasu miał
O matulu!
Dzieci z wyobraźnią?
Jak tak czytam o tych Waszych planach zamachu na wolność osobistą Clooney'a, to myślę, ze chłopak nadaje się do scloonowania - oby nie wyszlo jakieś psychodeliczne monstrum z najseksowniejszą facjatą świata. Co zaś do pomysłowości dzieciaków w szkole ja przypadkiem dowiedzialam sie od koleżanki z I-III że trzeba bardzo uwazać na dyskotekach, bo dziewczynom rozpuszczają tam w szklankach z colą tabletki samogwałcące...