Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Toskania to jest to na d?ug? zim?! Gdzie to ten Clooney ma will??
Myslisz ze puscimy Cie tam sam??
Kochane, JA W TOSKANII B?D? W MAJU!!!
He he, przywioz? wam regalik z W?och.
Co chcecie? Medalik z Clooneyem? Koszulke z Clooneyem?
A mo?e Clooneya we w?asnej osobie?
Ja Clooneya poprosz?!
70 kg Clooneya czy ile on tam wa?y i ?eby mu po drodze w?osek z g?owy nie spad?!!!
Ubior? mu czepek i ka?dy "spad" dostaniesz niczym ikon?
Zreszt? chyba w ogóle b?d? musia?a wrzuci? mu co? na g?ow?. ?eby nie krzycza?. I zwi?za?. Koniecznie musze go zwi?za?. Coby nie fika?.
Tylko go nie uszkod?, bo wiesz facet mo?e nie mie? r?ki albo nogi byleby nie by? kalek? (oj wytn? mi to, wytn?)
Hmmm. W razie czego upchn? go do walizki. W razie "wypadku przy upychaniu" - dzisiajsza medycyna czyni cuda...
Powiedz mu, ?e wieziesz go do nas, to jeszcze Ci? na r?kach poniesie ?eby by?o szybciej! Ja go znam. I go kocham ;-)
Myslisz ze puscimy Cie tam sam??
Ale? Gosiu, spokojnie, ja tam Wam Clooneya zostawi?, tylko jedn? z tych sypialni w willi zajm?. I b?d? siedzie? w ogrodzie, a s?oneczko b?dzie grza?o i b?dzie zielono, a nie brudnobia?o. No i koniecznie musz? si? dowiedzie?, czy ten w?oski dom Colina jest gdzie? w pobli?u ;-)
Ja go znam. I go kocham ;-)
A Colin?
Mówi?am ju?, ?e serce mam jak sal? gimnastyczn?. Mie?ci si? tam paru fajnych facetów. A nawet wi?cej ni? paru ;-)
Kochane, JA W TOSKANII B?D? W MAJU!!!
He he, przywioz? wam regalik z W?och.
Co chcecie? Medalik z Clooneyem? Koszulke z Clooneyem?
A mo?e Clooneya we w?asnej osobie?
Ju? Ci zazdroszcz? :-) Biedny Clooney - gdyby wiedzia?, jaki si? tu na niego zamach szykuje i porwanie!
No i koniecznie musz? si? dowiedzie?, czy ten w?oski dom Colina jest gdzie? w pobli?u
No wlasnie, bo ja zywotnie jestem tym zainteresowana
No i koniecznie musz? si? dowiedzie?, czy ten w?oski dom Colina jest gdzie? w pobli?u
No wlasnie, bo ja zywotnie jestem tym zainteresowana
A co mam przywie?? obu?
Hmmmm, moze byc pewien problem... ale mozna go jakos przeciez rozwiazac.
W kazdym razie Colin ma pierwsze miejsce, przeciez musze z nim nawiazac najpierw wiez intelektualna , a to musi potrwac
To jak wjedziemy w granice Polski dam mu komorke i bedzie mogl cie posluchac i nawiazac z Tob? ni? uczuciow? (bo mowic raczej nie bedzie mog?. Ci??ko by mu by?o z zakneblowanymi ustami i zawi?zanymi rekami)
Boles?aw Obrzezaniec?!!!
Tego w?a?nie zazdroszcz? nauczycielom :-)
Wy??cznie tego.
Ech dzisiaj to ju? w ogóle dzieciaki da?y popis
Najpierw posz?y do biblioteki po?yczy? "?wintuszka". ?e tak? lektur? maj? A potem mówi? mi, ?e genera? Bernard Mongomery w trakcie odbijania wysp japo?skich napisa? Ani? z Zielonego Wzgórza. ?e w okopach niby du?o czasu mia?
A potem mówi? mi, ?e genera? Bernard Mongomery w trakcie odbijania wysp japo?skich napisa? Ani? z Zielonego Wzgórza. ?e w okopach niby du?o czasu mia?
O matulu!
Dzieci z wyobra?ni??
Jak tak czytam o tych Waszych planach zamachu na wolno?? osobist? Clooney'a, to my?l?, ze ch?opak nadaje si? do scloonowania - oby nie wyszlo jakie? psychodeliczne monstrum z najseksowniejsz? facjat? ?wiata. Co za? do pomys?owo?ci dzieciaków w szkole ja przypadkiem dowiedzialam sie od kole?anki z I-III ?e trzeba bardzo uwaza? na dyskotekach, bo dziewczynom rozpuszczaj? tam w szklankach z col? tabletki samogwa?c?ce...