Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
No w?a?nie ja te? co? tam pami?tam ale konkretów wcale :cry:
Tutaj jest stronka o tym serialu
http://www.crawfords.com.au/libary/seri … run1.shtml
niestety nie polska :x
Pami?tam i Katarzyn?.... ogl?da?am j? z zapartym tchem i wypiekami na twarzy....
Rivers Run te? pamietam jak [przez mg??.... ci??ko o szczegó?y....
przypomnia?am sobie, ?e bardzo lubia?am ogl?da? te? Córk? Mistrala
Katarzyn? to si? moja przyjació?ka Kasia strasznie przejmowa?a. Sama te? blondynka, z d?ugimiw ?osami i chyba si? za bardzow czuwa?a. opowiada?a mi ca?e odcinki, nie musia??m ogl?da?. I pami?tam ten statek z serialu Rivers Run. Pami?tam, ze ?al mi by?o bohatera granego przez Stevensona.
Admete, a dlaczego ci by?o ?al?
Co si? tam sta?o?
Ja nie bardzo ju? pami?tam :?
Pami?tam i Katarzyn?.... ogl?da?am j? z zapartym tchem i wypiekami na twarzy.... (...)
To tak jak ja, pami?tam te? ?e musia?am j? oglada? w ukryciu, bo by?am za ma?a na "takie" filmy , ale sentyment pozosta? mi do dzi?, mimo ?e nie pami?tam z niego za wiele.
Gitka wydaje mi si?, ?e on ja kocha?, a ona jego nie. Niestety szczegó?ów nie pami?tam.
Admete, a mi si? co? kojarzy, ?e ona jednak te? go kocha?a.
Mieszkali i p?ywali chyba tym statkiem i to dla niego porzuci?a normalne ?ycie. Ale nie jestem pewna :?
A mo?e pami?tacie cho? troch? taki ameryka?ski tasiemiec "Santa Barbara"? To by? pocz?tek tego typu seriali (cho? by?o jeszcze "Dallas"i "Powrót do Edenu", ale tego nie ogl?da?am). Podobno wyst?pi? tam Leo? di Caprio.
Diana napisał:
A mo?e pami?tacie cho? troch? taki ameryka?ski tasiemiec "Santa Barbara"? To by? pocz?tek tego typu seriali (cho? by?o jeszcze "Dallas"i "Powrót do Edenu", ale tego nie ogl?da?am). /quote]
No w?a?nie, z tego co kojarze, to Dallas, czy Dynastia by?y wcze?niej.
W serialu Santa Barbara by? w?tek takiego wrednego adwokata, który zakocha? si? w by?ej zakonnicy ;-) Ogl?da?am dla tego w?tku. Na usprawiedliwienie mam tylko to, ?e wtedy by?am nastolatk?. ;-) A jak ju? jeste?my przy tasiemcach - kto pami?ta Niewolnice Isaur?? A Pann? dziedziczk?? ;-D
Niewolnice Isaure? Jak najbardziej!
To byl hit!
"Powrot do Edenu" tez oczywiscie.
I jeszcze "W kamiennym kr?gu", brrr. A wiecie, ?e Niewolnic? w nowej wersji pokazuj? na Romantice? Ta Romantica to dopiero kopalnia seriali...
a Leoncio gra teraz zupelnie kogos innego.
Wlaczylam zeby zobaczyc jak teraz wyglada
A pamietacie jaki byl szal jak Isaura i Leoncio przyjechali do Polski?
Nie mogli wyjsc z hotelu
Jak wygl?da Isaura w nowej wersji? Ciekawa jestem. Jako dzieci ?piewali?my tak? glupi? piosenk?, w której byly mi?dzy innymi s?owa: "Leoncio w?ciek?y piesek, podpali? bud? z desek". Tam chyba ten z?y Leoncio spali? ?ywcem pierwszego ukochanego Isaury, czy jako? tak. Teraz bym pewnie wy?a ze ?miechu, gdybym mia?a okazj? obejrze? ten serial.
Powtarzali niedawno tamten serial w TV Plus, ale tego sie nie da teraz ogladac
A nowa wersja? Nie ma to jak tamta!
a Leoncio gra teraz zupelnie kogos innego.
Wlaczylam zeby zobaczyc jak teraz wyglada![]()
A pamietacie jaki byl szal jak Isaura i Leoncio przyjechali do Polski?![]()
Nie mogli wyjsc z hotelu![]()
![]()
O moje Panie we Wierzynku byli
I pamietam te? jak by?ysmy z Trzykrotk? na kawie u Zalipianek i wysz?y?my z knbajpy a tu ulice puste!!! i co "Isaura" w TV lecia?a
Olaboga Trzykrota nied?lugo same wejdziemy do w?tku o pi?knych emerytach
Jak wygl?da Isaura w nowej wersji? Ciekawa jestem. Jako dzieci ?piewali?my tak? glupi? piosenk?, w której byly mi?dzy innymi s?owa: "Leoncio w?ciek?y piesek, podpali? bud? z desek". Tam chyba ten z?y Leoncio spali? ?ywcem pierwszego ukochanego Isaury, czy jako? tak.
On mia? na imi? Tobias, a przypadkiem Leoncio u?mierci? tam tak?e w?asn? ?on?- Malwin?. Na szcz??cie pó?niej Izaura pokocha?a innego, bogatego i szlachetnego, pana- Alwara.
Ogl?da?am ten seral jako ma?a dziewczynka i narysowa?am kiedy? sukni? Malwiny; to by? pocz?tek mojej fascynaji strojami z epoki i w ogóle mod?.
Dobrze, ?e zaznaczy?a?, ?e pi?knychAle nie da si? ukry?, ?e Joga??? ze Starego ja te? pami?tam. :cry:
Nowa Isaura te? ma zeza jak stara!
Trzykrotka napisał:
Dobrze, ?e zaznaczy?a?, ?e pi?knychAle nie da si? ukry?, ?e Joga??? ze Starego ja te? pami?tam. :cry:
Nowa Isaura te? ma zeza jak stara!Wkrótce babki, wydziel? nam tu w?tek Weteranów Forum JA. Ale co tam, b?dzie to najweselszy dom starców. I'm sure ;-)
Dusza moja na zawsze zostanie dziewczyn?, swoja, w?asna, niczyja, nie znana nikomu...
Raczej Salon Seniorek
takich co to siedza na kanapach i oplotkowuja bawiacych sie mlodych
http://www.romantica.pl/isaura/
Tu Isaura.
Alison, Gunia b?dzie do nas wpada? z ciasteczkami i dobrym s?owem. A w ogóle, to jeste?my na najfajniejszym forum internetowym na ?wiecie, jestem pewna. A? mi ?al, ?e to nie nas tak ?adnie opisali w FILMIE jak forum bollywoodzkie. Kazik, nie mamy jakichs wej?? w przekaziorach?
Weteranek w ogóle na forum, czy weteranek forumowych?
W serialu Santa Barbara by? w?tek takiego wrednego adwokata, który zakocha? si? w by?ej zakonnicy ;-) Ogl?da?am dla tego w?tku. Na usprawiedliwienie mam tylko to, ?e wtedy by?am nastolatk?...
O, Admete, to chyba jeste?my w tym samym wieku 8)
Przyznam si?, ?e ja te? ogl?da?am "Santa Barbar?" dla tego w?tku :oops:
Mason i Mary, o ile pami?tam, tak si? nazywali
Nie ma to jak dobra prasa. Mo?e podrzuc? temat znajomej dziennikarce z Krakowa :-)
Podrzu? Admete, podrzu?!