Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Dziewczyny!
Mo?e która? wie kiedy b?dzie emisja Dumy i uprzedzenia z Colinem na kanale BBC PRIME? Wiem , ?e powtarzaj? co kilka miesi?cy. Dajcie zna? jakby co!
Buhahaha....ciekawe kto to obejrzy.....chyba bezrobotni i emeryci. Ale to normalka: albo 12 w nocy albo w po?udnie.... :?
no coz ja bede kombinowac i moze do srody naucze sie obslugiwac video na tyle by wlaczylo sie samo o podanej godzinie, chyba taka funkcja istnieje...
Istnieje, rzeczywi?cie, ale ja do tej pory tego nie rozszyfrowa?am.
no coz ja bede kombinowac i moze do srody naucze sie obslugiwac video na tyle by wlaczylo sie samo o podanej godzinie, chyba taka funkcja istnieje...
a ja sie moge pochwalic ?e rozszyfrowa?am t? funkcje w video ale i tak nie nagrywam bo kuzyn po?yczy? sprzet :evil: :evil: :evil:
ale to co wy?l?cza?am nad instrukcj? obs?ugi i do tego po angielsku to moje!!!!!
ja takze meczylam sie i meczylam ale juz od srody regularnie moje video wlacza sie samo!!! nie ma to jak nabywanie nowych umiejetnosci
no i juz po... teraz gdyby nie matura ogladalabym p&p jeszcze raz i jeszcze raz i tak dalej....