Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Prosz? za jaki? czas zajrze? do wierszy.... :twisted:
Prosz? za jaki? czas zajrze? do wierszy.... :twisted:
Oczywi?cie zajrz?
To ju? mo?esz. 8)
Ja nawet próbowa?am kupic sobie tomik, ale ciagle ktos mi sprzata sprzed nosa
Próbuj Aine, w ko?cu si? uda.
Avatar to kazdy si? domy?li sama nie wiem czego akurat to zdj?cie wybra?am chyba dlatego ?e akurat odpowiada mojemu nastrojowi c cvzuje si? dok?adnie jak Lizzy w tym momencie tylko bez szans na happy end
a podpis mój podpisik to cytat z piosenki hiszpa?skiego zespo?u który bardzo lubi? z piosenki o tolerancji a ten temat ostatnio bardzo mnie porusza
No mój avatarek to wiadomo sk?d si? wzi?? a podpis z serialu Tajemnice Smallville Lex powiedzia? to do Lany jak ona rozsta?a si? z Clarkiem.
Fajnie si? czyta ten w?tek, sporo ludzi ma ju? pozmieniane avatarki i opisy )).
No wlasnie, jak piszecie o awatarkach piszcie w watku co na nich macie. Tak samo cytujcie prosze swoje podpisy, bedzie latwiej potem czytac ten temat .
podpis to chyba ka?dy si? domy?li? sk?d pochodzi cytat + strona z moim opowiadaniem
a je?li chodzi o nazw? u?ytkownika to jest cos dla mnie banalnego. Pierwsze cztery litery to pocz?tek imienia dwie kolejne nazwiska.
U mnie na avatarze widnieje pani Nicole Kidman - moja ulubiona aktorka. A co do zdania zacytowanego w sygnaturce, to us?ysza?am je kilka dni temu w radiu i bardzo mi si? spodoba?o.
W moim avku zago?ci? aktor Ramon Novarro - amant z lat 20-30 poprzedniego wieku.
U mnie z avka u?miecha si? Madame Recamier. Prawie dwa lata pracowa?am nad zrobieniem gobelinka z tego portretu, wi?c si? z ni? zaprzyja?ni?am i ju? zosta?a.
Chocia? nie wiem jak d?ugo, bo teraz mam wielk? ochot? powiesi? na ?cianie gobelinek z podobizn? Madame Rimsky-Korsakov.
Uuu , pastorze , taki avek budzi mi?o?? bli?niego (tzn. bli?niej )
Dorfi , ale s?dz?c po zdj?ciach , to Madame R. podobna do Ciebie , to mo?e j? zostaw?
A pani Korsakow jak wygl?da?a?
Ostatnio edytowany przez Tamara (2008-10-29 15:43:39)
Zgaduj?, ?e to ta pani:
http://www.vacanceo.com/albums_photos/v … _36943.php
(Cho? gdy wstuka?em w googlach Madame Rimski-Korsakov, to mi pokaza?o Madame Butterfly )
Ale pi?kna! Przecudny portret
Winterhalter wielkim portrecist? by? , nie ma dwóch zda?
Dorfi , ale je?eli j? chcesz wyhaftowa? , to to b?dzie ogromniasta robota , jest bardziej skomplikowana od madame R. Jest przepi?kna!
Chcia?abym mie? takie w?osy
Wiem, ?e jest skomplikowana. Wzór jest na ponad 100 kolorów (bardzo du?o jest kolorów ??czonych). To Golden Kite.
Jest przepi?kna.Mo?e da?abym rad? wyszy? ,ale w hafcie krzy?ykowym.
Gdyby próbowa? p?askim , mo?naby si? od razu zar?ba? t?pymi no?yczkami do haftu
Szczerze mówi?c , od krzy?ykowego wola?abym gobelinowy , ale te? bym si? nie podj??a