Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteÅ› zalogowany.
Proszę za jakiś czas zajrzeć do wierszy.... :twisted:
Proszę za jakiś czas zajrzeć do wierszy.... :twisted:
Oczywiście zajrzę ![]()
To już możesz. 8)
Ja nawet próbowałam kupic sobie tomik, ale ciagle ktos mi sprzata sprzed nosa ![]()
Próbuj Aine, w końcu się uda. ![]()
Avatar to kazdy się domyśli sama nie wiem czego akurat to zdjęcie wybrałam chyba dlatego że akurat odpowiada mojemu nastrojowi c cvzuje się dokładnie jak Lizzy w tym momencie tylko bez szans na happy end
a podpis mój podpisik to cytat z piosenki hiszpańskiego zespołu który bardzo lubię z piosenki o tolerancji a ten temat ostatnio bardzo mnie porusza
No mój avatarek to wiadomo skąd się wziął
a podpis z serialu Tajemnice Smallville Lex powiedział to do Lany jak ona rozstała się z Clarkiem.
Fajnie się czyta ten wątek, sporo ludzi ma już pozmieniane avatarki i opisy
)).
No wlasnie, jak piszecie o awatarkach piszcie w watku co na nich macie. Tak samo cytujcie prosze swoje podpisy, bedzie latwiej potem czytac ten temat
.
podpis to chyba każdy się domyślił skąd pochodzi cytat
+ strona z moim opowiadaniem ![]()
a jeśli chodzi o nazwę użytkownika to jest cos dla mnie banalnego. Pierwsze cztery litery to początek imienia dwie kolejne nazwiska. ![]()
U mnie na avatarze widnieje pani Nicole Kidman - moja ulubiona aktorka. A co do zdania zacytowanego w sygnaturce, to usłyszałam je kilka dni temu w radiu i bardzo mi się spodobało.
W moim avku zagościł aktor Ramon Novarro - amant z lat 20-30 poprzedniego wieku. 

U mnie z avka uśmiecha się Madame Recamier. Prawie dwa lata pracowałam nad zrobieniem gobelinka z tego portretu, więc się z nią zaprzyjaźniłam i już została.
Chociaż nie wiem jak długo, bo teraz mam wielką ochotę powiesić na ścianie gobelinek z podobizną Madame Rimsky-Korsakov.
Uuu , pastorze , taki avek budzi miłość bliźniego (tzn. bliźniej
)
Dorfi , ale sądząc po zdjęciach , to Madame R. podobna do Ciebie , to może ją zostaw? ![]()
A pani Korsakow jak wyglądała?
Ostatnio edytowany przez Tamara (2008-10-29 15:43:39)
Zgaduję, że to ta pani:
http://www.vacanceo.com/albums_photos/v … _36943.php
(Choć gdy wstukałem w googlach Madame Rimski-Korsakov, to mi pokazało Madame Butterfly
)
Ale piękna! Przecudny portret ![]()
Winterhalter wielkim portrecistą był , nie ma dwóch zdań ![]()
Dorfi , ale jeżeli ją chcesz wyhaftować , to to będzie ogromniasta robota , jest bardziej skomplikowana od madame R. Jest przepiękna!
Chciałabym mieć takie włosy ![]()
Wiem, że jest skomplikowana. Wzór jest na ponad 100 kolorów (bardzo dużo jest kolorów łączonych). To Golden Kite.
Jest przepiękna.Może dałabym radę wyszyć ,ale w hafcie krzyżykowym.
Gdyby próbować płaskim , możnaby się od razu zarąbać tępymi nożyczkami do haftu ![]()
Szczerze mówiąc , od krzyżykowego wolałabym gobelinowy , ale też bym się nie podjęła ![]()