Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
nie widz? takowego tematu, wi?c...
no w?a?nie dlaczego akurat ten a nie inny avatarek, ew. co na nim jest no i geneza powstania waszego podpisu
ja avatar dzi? zmieni?am, ale wcze?niejszy by? inspirowany piosenk? "Fly Me To The Moon". a podpis, prócz linka: moje ukochane zdanie z ca?ej D&U.
piszcie,piszcie
Tak wi?c: mój podpis pochodzi z ksi??ki "Jedena?cie minut" Coelho. A avek z mojej kolekcji prywatnej, która z kolei pochodzi z takiej jednej stronki. Mój zbiór jest poka?ny, bo wpadam na ró?ne fora i jak co? mi si? podoba - kopiuj?.... :twisted: Ten akurat wzi??am, bo wszystkie macie jakie? z D&U i chcia?am si? wyró?nia?. Na moich forach (a mam 3) zmieniam co jaki? czas i avatar i podpis.
Podpisy to zawsze ulubione cytaty i my?li, cz?sto irytuj?ce ludzi (zw?aszcza na gg).
Mój jest do?? oryginalny, bo go po prostu nie ma :twisted: Jak znajd? chwil? to mo?e poszukam czego? 'wypasionego' 8)
Moj avatar to oczywiscie ja . Zawsze mowilam, ze jestem boska ;P.
A na serio, to na avatarku jest moj autoportret w stylu super-deformed, zrobiony na aniolka, zeby bylo ciekawiej .
Mój podpis to dialog mi?dzy Johnem Thorntonem a Nickiem z "N&S"(a jak?e :twisted: ).
Komizm sytuacji polega na tym,?e wszyscy wiedz? o uczuciu Margaret i JT. Niektórzy próbuj? im pomóc,a inni przeszkodzi?. Nick nale?y do pierwszej grupy.Na ka?dym kroku daje Thorny'emu sygna?y,?e Margaret zmieni?a zdanie i chce by? z nim.
Monika 24 jej, ale super obrazek. Jestem pod wra?eniem.Ca?uj?ca sie para i to bez przerwy. To si? ?ci?ga czy robi?
Swego czasu zmienia?am do?c cz?sto avatarki, ale ostatnio zdecydowa?am sie na tajemnicz? posta? w kapturze. Po pierwsze - ma?a pojemno?? avatarka ogranicza moj? mo?liwo?? wyboru, po drugie - klimatyczny jest.
Podpisy co jaki? czas zmieniam. S? to fragmenty prac moich uczniów
Tak si? w?a?nie zastanawia?am sk?d masz podpis Aine....teraz ju? wiem.... Migotko avatar faktycznie pasuje do forum...
Gitka, czy Twój nowy avatarek to ilustracja z DiU? Genialny jest!
Sorki, ?e zmieniam temat, ale widz? Caroline, wi?c pisze.
Chcia?am Ci wys?a? obiecanego Yeskova, ale z tego maila wszystko mi wraca w demonie.
Aine, przede wszystkim, dzieki, ?e pami?ta?a? Zaraz wy?l? Ci maila, mo?e na zasadzie "odpowied?" da rad?.
Ja te? zmieniam cz?sto Tu rzadziej, ale na moim forum bardzo cz?sto.
Generalnie wg zasady - co mi chodzi po g?woie. Czasem chc?, zeby pasowa? do tematyki forum, czesem konkretnej dyskusji, a czasem jest to jeden z moich ulubie?ców, na którego zawasze mi?o mi popatrze?. Na ogó? staram si?, ?eby ikonka i obrazek w podpisie pasowa?y do siebie i chyba troche tak? mod? wprowadzi?am u siebie na forum, ale tu nie ma takich mozliwo?ci.
A cytat w podpisie jest oczywi?cie z Jane Austen A raczej by?, bo gdzie? sie zawieruszy?... W ka?dym razie szarloka to maja specjalno??, wi?c mi pasowa?o
Gitka, czy Twój nowy avatarek to ilustracja z DiU? Genialny jest!
Tak to ilustracja z Dumy i uprzedzenia.
Ja te? lubi? cz?sto zmienia? avatary.
Caroline, a Twój mi si? niestety nie wy?wietla.
Moim faworytem jest avatarek Moniki24 (jak go widz? to si? zaraz musz? u?miechn??).
Kto? ma tak?e nie pami?tam kto, ?wietne zdj?cie Jennifer Ehle (owalne w formie miniaturki) nie mog? si? na nie napatrze?.
Mojego nie wida?, bo go nie ma
Gitko mo?e podrzucisz nam link do stronki z ilustracjami z "Dumy", czy to w ogóle z internetu? Takie ilustracje to prawdziwa gratka, cho? zapewne wyro?nie Ci potem konkurencja do fajnego avatarka
Ten obrazek by? na ok?adce z Dumy i uprzedzenia. Skopiowa?am go chyba kiedy? z Allegro jak kto? sprzedawa?.
Zobacz na tym forum jakie tu s? orginalne avatarki
http://www.iphpbb.com/board/f-87959978nx19033-6.html
Mojego avatarka znalaz?am na stronce N&S, ale z tego co wiem to potrzebny jest specjalny program do robienia takich gifów
Zobacz na tym forum jakie tu s? orginalne avatarki
http://www.iphpbb.com/board/f-87959978nx19033-6.html
Rzeczywi?cie fajne, niektóre powtarzaj? si? z avatarkami naszych uzytkowniczek Kto? o swojskim nicku "Jadzia" ma ?adny avatarek.
Mnie si? podoba niejakiej Hazel. Pocz?tkowo my?la?am, ?e to jest jaki? kawa? surowego mi?cha na widelcu podtykany pod nos tej biednej dziewoi (ona ma taka min? jakby zdawa?a si? potwierdza? to przypuszczenie). Dopiero potem dosz?am, ?e to ró?a. Ale taka mina na widok ró?y?
[URL=http://imageshack.us][/URL]
Link Gitki faktycznie niez?y...nawet kilka sobie skopiowa?am.
Aine, a mo?e nie lubi ró??
To nie mój link, która? z dziewczyn go znalaz?a. Ja tylko doda?am go tutaj, bo te? lubi? sobie poogl?da? avatarki.
A ja si? zastanawiam sk?d pochodzi podpis Alison. Bardzo mi si? podoba. Ali zdrad? ?ród?o...
Zmieni?am avatar....niech cho? troch? dobrego i mi?o?ci b?dzie na nim, je?li nie na codzie? w moim ?yciu...jak si? podoba?
A ja si? zastanawiam sk?d pochodzi podpis Alison. Bardzo mi si? podoba. Ali zdrad? ?ród?o...
To jest taki cytat niezbyt wiernie zapamietany bo pisany z g?owy Maryli Wolskiej - "Moja dusza". Ca?y wiersz, gdzie? tu zamieszcza?am i chyba w wierszach ukochanych tez go kto? cytowa? w ca?o?ci.
Dzi?ki Ali... Tak w ogóle to Gitka ma boski avatar teraz.... prawie czuj? ten deszcz...
Da?am taki avatar - bo mi smutno by?o.
Nie by?o tak d?ugo Alison i w ogóle...