Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
hej hej hej
strona jest ?wietna cudowna i ah i oh, mam tylko pewne zastrze?enia do troszk? niepodobaj?cegomisi? loga ...
oferuj? si? nawet takowe zrobi?, chocia? troch? g?upio mi krytykowa? t? stron? ...
a co wy my?licie na temat loga?
pozdrawiam serdecznie!
hej hej hej
![]()
strona jest ?wietna cudowna i ah i oh, mam tylko pewne zastrze?enia do troszk? niepodobaj?cegomisi? loga ...
oferuj? si? nawet takowe zrobi?, chocia? troch? g?upio mi krytykowa? t? stron? ...
a co wy my?licie na temat loga?
pozdrawiam serdecznie!
Troch? Ci g?upio? Hm... Có?.... I s?usznie.
Moim zdaniem logo idealnie wspó?gra z tematem, tre?ci? strony. Co wi?cej, jestem przekonana, ?e jest zgodne z intencjami autora. Jak?kolwiek ingerencj? uwa?am za zb?dn?, a nawet szkodliw?.
Pozdrawiam serdecznie.
Troch? Ci g?upio? Hm... Có?.... I s?usznie.
Moim zdaniem logo idealnie wspó?gra z tematem, tre?ci? strony. Co wi?cej, jestem przekonana, ?e jest zgodne z intencjami autora. Jak?kolwiek ingerencj? uwa?am za zb?dn?, a nawet szkodliw?.
Pozdrawiam serdecznie.
Nie zgodz? si?. Ka?dy ma chyba prawo wyrazi? swoje zdanie (przeciez tytu? tego dzia?u to "Opinie i sugestie". A opinie to równie? i krytyka. Brakuje mi tylko tutaj uzasadnienia, co w logo jest nie tak. Do uzasadnionej opini mo?na si? ustosunkowa?, do rzuconego luzem zdania - nie bardzo.
ok, to ja uzbiera?am argumenty co mi w tym logu konkretnie nie pasuje
chodzi mi g?ównie o uk?ad loga - obrazki w nim wygl?daj? do?? hm, go?o, uwa?am, ?e lepiej wygl?da?oby, gdyby by?o ich wi?cej a przerwy mi?dzy nimi mo?naby wtedy zlikwidowa?. nie by?oby wtedy tak na tym logu "pusto".
cho? z pewno?ci? owo logo nie b?dzie mi tak bardzo przeszkadza? przy stronie w rozdzielczosci 1024x768, bo narazie mia?am tylko przyjemo?? ogl?da? j? w 800x600
pozdrawiam!
Hej Martusia, najlepsza jest krytyka konstruktywna, po prostu poka? nam swoj? propozycj?. Kazik si? chyba nie obrazi, ostatecznie decyzja nale?y do niego, w ko?cu to jego stronka.
Hej Martusia, najlepsza jest krytyka konstruktywna, po prostu poka? nam swoj? propozycj?. Kazik si? chyba nie obrazi, ostatecznie decyzja nale?y do niego, w ko?cu to jego stronka.
logo postaram si? wykona? do ko?ca tygodnia, bo narazie zdj?? nie mam, które Bonduelle obieca?a mi przes?a? chyba ?e która? z Was chcia?aby mi zdj?cia przes?a? to na maila bardzo prosz?: m.siostra@gmail.com
pozdrawiam!
A jak by tak na tych zdj?ciach przez "przypadek" by? P?k. Brandon (Alan Rickman) z Rozwa?nej i romantycznej, to bym si? nie pogniewa?a.
Codziennie na niego patrze? otwieraj?c t? stronk?...
A jak by tak na tych zdj?ciach przez "przypadek" by? P?k. Brandon (Alan Rickman) z Rozwa?nej i romantycznej, to bym si? nie pogniewa?a.
Codziennie na niego patrze? otwieraj?c t? stronk?...
Oj tak, tak! I jeszcze Knightley (Jeremy Northam) - by?oby mi?o