Strona poświecona Jane Austen
Nie jesteś zalogowany.
Oczywi?cie teoretycznie dla reszty równie?, ale jako? nikt si? nie przyzna? do buffy'owej sympatii.
Fringillo, mo?e Ci? to zainteresuje. Drogie ?wi?stwo, ale znalaz?am, to przesy?am.
http://www.allegro.pl/item88236487_buff … _1_7_.html
O Bo?e, jestem naprawd? wzruszona, ?ezka si? w oku kr?ci, alez mi sie mi?o zrobi?o!
Bardzo ci dzi?kuj?!
Ja wprawdzie ca?? Buffy na dvd juz mam i to z polskimi napisami, ale naprawd? jest mi bardzo mi?o, ?e o mnie pomy?la?a?
Cholerstwo drogie bo to 7 sezonów, tak niestety seriale kosztuj?. Ja teraz si? przymierzam (bardzo powoli) do innego ulubionego serialu - Gilmore Girls vel Kochane k?opty. Wysz?y niedawno w Polsce na dvd, na razie 3 sezony. Pokaza? si? te? 1 sezon Lost, a lada chwila ten austenowy sze?ciopak...
A czy wy wielbicielki Robina z Sherwood wiedzia?y?cie, ?e i ten serial wyszed? na dvd? Ale dziwnie jako? bo sprzedaj? po jednej p?ycje, po 4-5 odcinków i to oficjalnie w sklepach (inaczej pomys?a?abym, ?e to wersja cha?upnicza)!
PS Aine, niech zgadn? jak trafi?a? na t? aukcj?
oj widze wreszcie z nieukrywan? rado?ci?, ?e jest tu fanka Gilmore Girls... eh...kupi?abym sobie dvd, ale cholerstwo nie na moj? kiesze? :x
Ech Fringillo, to ca?y tasiemiec przypadków
Tak jak stwierdzi?a Fringilla - seriale s? przera?liwie drogie. Ale ja dosta?am malute?ki zastrzyk pieni??ny, wiec pertraktuje na Allegro
ja licze na jaki? ciep?y i przytulny zak?tek na dworcu...mo?e kto? si? wreszcie zlituje i zfinansuje mi co?
Ech Fringillo, to ca?y tasiemiec przypadków
A ja my?la?am, ?e nie tasiemiec tylko Sharpe
Fringillo, jak zawsze mia?a? racj?. Ale do tego Sharpa trafi?am przez tasiemca he he